Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekim 2020 engelli aylıklarının ödenmesi!?

Konular
13
Reaksiyonlar
0
Ekim odemesi buyuk ihtimal cuma yani yarin guncellenebilir.guncellendiginde paylasım yaparmisiniz

arkadaşlar her ay zaten aynı gün maaş yatıyor neden her seferinde güncelleme ya da yattımı yatmadı mı muhabbetine giriyorsunuz

Arkadaşin demek istedigi pandemin dolaysiyla maaşlar erken yatiyo ya o bakimdan sormuş herhalde o bakimdan sormuş sanirim

Ekim ayı ödemeler güncellenmiş. Acaba yine herkese aynı gün verirler mi?

Biz yeni başvurduk kabul oldu şimdi ödemeniz hazırdır yazıyor gidip alabilir miyiz ? Ptt uzak bize gideceksek kesin emin olalım.

kbtr gitme ekim in 5 inde başlıyor ödemeler. doğum tarihinin son rakamına göre gün belirleniyor.

fkrtce

üstadım bir de elektrik yardımı gelmiş ondan hemen yararlanabilir miyiz ? buradaki ptt'yi koronadan kapatmışlar uzaktaki var sadece eğer ondan şimdi yararlanabiliyorsak gideceğiz son ödemesi perşembe.

ekim in 1 inden itibaren yararlana bilirsin. elektirik yardımı ayda 1 kere olup yardımı kullanmazsab diğer aya yansımaz. yani yardımını her ay düzenli kullan. ve ilk fırsatda ptt den kart çıkar düzenli kartına yatar. git gel uğraşmazsın.
kbtr doğum tarihinin son rakamına göre yatar maaş ı. e devletde erken güncelleme oluyor ödemeniz hazır dediğine aldanıp gitme.

fkrtce

Zaten benim için değil annem için. Kartı çıkartacağız her ay 3 km o kalabalık şubeye yürünmez bu korona salgınında zaten zar zor yürüyor, ama elektrik için mecbur şubeye gidilecek gibi görünüyor, aksilikte tam bizim yanı başımızdaki ptt şubesinin koronadan kapatılmasına denk geldi. Yardımın için sağ ol perşembeyi bekleyeceğiz elektrik için o zaman.

kbtr çok geçmiş olsun rabbim şifa versin. elektirik yardımı için. sosyal yardımlaşmayla görüşün gidip gelmede zorluk çekiyorsa. belki bir kolaylık yapabilirler. görüşmeden bilemeyiz. bir görüşün.

Az önce ptt müşteri hizmetlerini aradim ben normalde 8nin de aliyodum maasımı sordum ne zaman alcam diye 4nun de ödeme gununuz dedi ilgili arkadaşlara duyrurur

Acaba en erken odeme 2sindemi baslicak.bilgi edinip paylasim yaparsaniz sevinirim

Elektrik yardımı bir ay kullanılmazsa; diğer aya yansıyor. daha geçen ay ben 2 aylık indirimi birden tek faturada kullanıp ödedim.
Pandemi ilk başladığında PTT şubeleri kapandı-açıldı sistem arızalı yazıları asılıydı 3 ay indirimsiz ödedikten sonra, o 3 indirimi sonraki faturada kullanıp indirim yapılmıştı faturada.

Sanırım maksimum 3 ay ,3 aydan fazla kullanılmazsa alınamıyor diye bir yerlerde okuduğumu hatırlıyorum...

şükür güncellenmiş ama banada gecen ay elektirik yardımı baglandı bi gözüktü 53 lira sonra gözükmez oldu şimdiki ay elektirik yardımı güncellenmişmi bende gözükmüyor sadece 2022 gözüküyor

144'ü aradım ekimden itibaren dediler bana son ödeme tarihlerini nasıl denk getireceğiz acaba galiba ekimde faydalanamayız gibi son ödeme kasıma sarkmazsa keşke maaşa dahil etseler böyle uğraştıracaklarına

Benimde edevletten baktığımda ödemeniz hazırdır yazıyor gidip çekebiliyormuyuz?

2 maaş oldu hep doğum tarihinden önce çektim. Yarın bi deniyeceğim alırsam buradan bilgi veiririm.

Bende 8. de cekiyoyum ptt muşteri hizmetleri aradım 4 nun de alacaksiniz dediler

2022 maaşı alıyorum arkadaşlar fakat elektirik yardımını daha önce duymamıştım bu yardımdan 2022 maaşı alanlar yararlanıyormu kıstasları nedir

Zaten hanede kişi başına düşen geliriniz 701 TL'nin altında olduğu için 2022 aylığı alabiliyorsunuz. Elektrik yardımı için de şartlar aynı. Sadece SYDV'nı arayarak başvurmanız gerekmekte. Aylık 70 TL'lik bir indirim sağlanıyor.

2022 aylıklarının yine aynı şekilde, 4 veya 5'i gibi yatırılacağını düşünmekteyim.

Bugün gittim baktım atm'den hesapta para görünmüyor. Sadece e devlet'te ödemeniz hazır bilgisi var.

göksel75
ekım maaşı için gidersen para olmaz tabi. e devlette yazma sebebı maasın yattı dıe bilgi amaclı yoksa kımlık nosuna göre veriolar o yüzden senın ödeme günün olmadıgı için para olmaması normal gününü beklıcen

Bende aradım Şuan daha Eylül’deyiz Ekim maaşı için program belli değil dediler. Yarın tekrar arayacağım ayrıca 4ü Pazar’a denk geliyor

Aramana gerek yoki ptt mobili indir ordan hesabinda para varmi yokmu diye konturol et

zafer8484
Kardeşim, benimde ptt kartım var fakat ptt mobilde işldm yapilamıyor.
Onun için farkli bir hesap açılmasi gerekiyormuş,bu konu hakkinda bir bilgin varmı.

Bugün yatırdık engelli faturasını, 53 lirasını karşıladı, şansımıza açmışlar buradaki PTT'yi uzağa gitmedik.

Afyonlu20
Doğum tarihine göreymiş. Biz 5'inde alacağız gibi gözüküyor zaten bugün onu da sorduk kendisi de 5'i dedi.

Üst Alt