Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekim 2020 engelli aylıklarının ödenmesi!?

İlk maaşımızı çektik biz 5'i itibari ile.

diyarlı
kesilme sebebi genelde muhtaç olmama dıye yazar.sizinki kayıt yok dıomus.vakfı aradınızmı ordan bi sorun kesılıp kesılmedıgnı bılırler

Kartinmi uyumlu deyil uyumsusa yenisini talep et ben interneten bile alis veris yapiyrm heryerde kulaniyorum

Herhanği bi gelişme varmı arkadaşlar erken ödeme diye yoksa gunundemi alıyoz

2 Ekim'de başvurdum aylık için e devlette bugün devam ediyor yazıyor bu durumda baglandimi maaşım ve 2 Ekim başvurum Kasım'da tek mi alacam ekimide verirlermi

Hastaneye rapor için başvuru tarihim 28 temmuz rapor çıkış tarihim 27 Eylül dayanışmaya raporu gösterip başvuru tarihim 2 Ekim bu durumda bağlanırsa maaşım ilk ay ne kadar alacağım yüzde 54 engelliyim şimdiden teşekkürler cvp için

Adres degisikligini bildirmem gerekiyor mu

Selam arkadaslar lütfen verin bilgisi olan varsa yardimci olur musunuz
Adres degisikligi yapacam ama il sehir ayni sadece oturdugum yerden arka mahalleye tasinacam acaba bunu bir yere bildirmem lazim.maasima zarari olur mu

musty35
bu ne hız.çokmu acıktıydın :D afıyet olsun

Faturaları anında ödüyoruz, tabii bitecek. Kıt kadar maaş, allah aşkına kime yetecek. Yine de buna da şükür diyoruz tabii ki, çünkü demekten başka çaremiz yok.

Üst Alt