Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekim 2020 engelli aylıklarının ödenmesi!?

sshad33

Bu geçen seneden beri benim de çok dikkatimi çekiyor.

Her ay ısrarla bu maaş için "Hangi gün yatacak" sorusu başlığını neden açarlar ki...!?

Ekim 2020 aylı, Eylül 2020 aylığı, Ağustos 2020 aylığı, Temmuz 2020 aylığı... hangi gün yatacak?" diye niye başlıklar her ay açılır ki?

Bu maaşlar zaten her ay yatmıyor mu?

Her ay bu başlığın açılması çok saçma.

Adminler, moderatörler neden buna göz yumuyorlar?

Sonuçta bu maaşlar arkadaşlara zaten yatıyor. Her ay bu başlığı açma ısrarcılığı neden??

Her ay bu başlığın açılma sebebi bilgi alışverişi yattımı yatmadımı günündemi öncemi yatacak kimlerin maaşı kesildi kimlerin devam ediyor kesilenlere yardımcı olmak için herkezin telefonu yok pttbanktan bakamıyor diyoruz ki su dogum tarihinde olanlar yattı gidip cekior adam iki üç kere yoklamak yerine buradan bakıp gidiyor yorulmuyor ptt den uzak oturanlar var ayrıca bu başlık senin niye bu kadar moralini bozdu anlamadım bal kaymak yaşıon herhalde yaşamıyorsan yardım nedir bilmen gerek

Ne sacma muhabbetler ya gecen ay erken odendigini herkes bu konular sayesinde ogrendi herkes 5 inde aldi nu konuda ondan acilmis bilgi alisverisi icin rahatsiz olanlar neden girip okuyosunuz okuyup yazmayin biraz yapici olun kirici degil Allaha emanetsiniz

Bu sayfada herkes bilgi alıs verisi yapiyor ve arkadaslarin dedigi gibi ne olup bittigini ve maaslarin guncellenip guncellenmedigini erken yatip yatmadigini burda ogreniyoruz ve paylasimlar yapiyoruz.bu sayfanin ozelligi zaten bu

8inde alanlar pazartesi çekebilir degilmi?

Şizofrenix

Harbiden de tam şizofrenmişsin.

"Bal-kaymak yaşamak" ile suçlamak da neyin nesi??? Ne alaka yani?

Burada hepimiz engelliyiz ve hepimiz 3 kuruş maaşla yaşıyoruz zaten.

Bana neden sorun olsun.

Herkesin maaşı hangi gün alacağı, yani doğum günlerine göre yatacak maaşları belli olduğu için bu başlığın her ay açılması çok saçma.

Sonuçta maaşlar alınıyor mu?

Alınıyor.

Nokta.

Ayrıca... telefonu olmayan biri buraya girebiliyorsa demek ki PC, LAPTOP, TABLET ya da İNTERNET CAFE'den giriyordur zaten. Saçma sapan yorum yapmayın.

Kime kızdıysan ona çat şimal hıncını bizden niye cıkarıon burda bilgi alış verişi yapıoz sen gelion dion lüzumsuz yardım amaçlı açılıyor konular telefonu yok derken pttbanka giremior bazıları demek istedim lafın tamamı deliye söylenir birazda sen empati yürütmeyi dene
not : Galiba erken yatmıycak bekliycez bakalım belki alırız pazartesi benim 8 inde inş erken alırız

Bugün pttye elektrik yatırmaya gittim pazartesi Çarşamba cuma açıkmış şubeleri haftada 3 gune indirmisler sanırım merkezler 5 gün olabilir.

Arkadaşlar ben gecen gün aradim ptt müşteri hiztlerini bana ilk önce ayin 4nunde alacaksin dedi sonra yine aradim ayin 8nin de dedi celişkili cevap aldim

Malesef bu ay herkez gununde alacak maaşlarinı

Bazi aylar 4 veya 5 inde ayliklar alindi ve bunun haberini burdan aldik burda yazdilar bugun cektim diye bizde gidip cektik normalde benim 9 unda

Elektrik yardımı ilk kez bu ay alıcam bu parayı maaş kartınla mı çekiyoruz yoksa fatura yatırırken faturadan mı düşücek

TRSM'den tanıdığım genç bir arkadaşın 2022 maaşını kestiler. Sebep olarak da erkek kardeşinin motorsiklet almasını göstermişler. Böyle saçmalık olur mu ? Ayrıyeten bunu nasıl öğrenmiş olabilirler ?

tolg@
Elektrik yardimini nakit olarak alamiyosunuz ptt subelerinden faturani yatirdigin zaman faturadan dusuyolar ne kadar fark kaliosa onu oduyosun mesela 150 elektrik faturaniz var 80 lira yardiminiz var kalan 70 i oduyosunuz nakit verilmez

Arkadaslar hanki gun alinacak ne bir bilgi yok.sanirim ayni herkes gununde alacak.yalniz gece 00.30dan sonra ptt cagri merkezi yada hesabi olan kontrol edip bilgi alabilir

perseküsyon

şikayet üzerine öğrenmiş olurlar.normal motorsıkletden kesılmemıstır. o bşka bişidir..nasıl bi motor alıklar bilmeden net bişi diyemeyız ama.normal motorsıkletler 3 5 bin tl.yok alınan 30 35binlik olan motorsıkletlerdende kesılmesı normaldır çünkü kasko degerı eklenınce gelır sınırını geçmıs olabılırler

erken verilecek olsa bakan acıklardı gununde alınacak galıba herkeze ayın besındeyse gece ptt banktan bakar bilgi atarım

Şizofrenix

Kardeş sana zahmet gece cekersen yaz bende gidip cekeyim öğlen kalabalık oluyor tehlikeli

rica ederim mehmet zahmet olurmu her ay yorum atıyorum erken alırsam bilgilendiriyorum gene bakar atarım benim normalde sekizinde beşinde alırsam bilgi atarım

Gece veyahut yarın çekenler yazarsa gerçekten seviniriz. Keza aynı şekilde ben de yarın denediğimde buraya yazacağım.

Çünkü hepten hüpten sebepler yüzünden kesiliyorda ondan benimki sistemde görünmüyor edevlete giriyorum kayıt yok diyor

Yattımı ayın 5 inde yatanlar baktımı hesaba

Normal günüm sekizi yatmamış demekki herkez gününde alıcak erken ödeme yok bu ay

her ayın 5 de odemesı olanlarınkı yattı ben cektım ...ama her ayın 5 olanları kastedıyom yanlıs olmasın

Üst Alt