Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekim ayı evde bakım ödenekleri il müdürlüklerine gönderilmiş. Alan var mı?
istanbul bu ay geç alacaksa,demekki bayramda para alamayacağız o demmekki refarandumda bahanesi idi yok bayram dolayısı ile erken verdik diye .Görcez bakalım bayram diye mi erken verdiler yoksa referandum için mi kıyak geçtiler az kaldı sabredelim ve izleyelim arkadaşlar...
arkadaşlar yazmayım dedim ama yazacağım,bu evde bakım aylığını neden sürekli gündeme geliyor,anlamıyorum ,vay bu şehir yattımı vay bu şehir bu ay şu zaman alacakmış veya daha neler aylığı her ay alıyorsan bir sorun yok ,demekdir ha almıyorsan bir sorun varsa ok,ama yattımı yatmadımı diye her ay böyle bir başlık görünce nelerle uğraşıyorlar ??????????????????
sevgili yaşar bu başlık her ay açılır ve alan iller yazar.sizin imkanınız var sanırım sürekli dışarı çıkabiliyorsunuz ama sizin gibi olamayan arkadaşalrımız var.işte onlar buradan takip ediyorlar.yattığını gördüklerinde gidip çekiyorlar.umarım açıklayıcı olmuştur.sevgiler...
arkadaşlar merhaba,
bu gün saat 16:30 itibariyle Kocaeli'nde yatmamıştı.Ne zaman yatacağına dair bilgisi olan var mı ? Daha önce hiç böyle bir olay olmamıştı..