Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekim ayı evde bakım ödenekleri il müdürlüklerine gönderilmiş. Alan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zahmet etmeselerdi ya biz nasıl olsa gelmeyişine alışmıştık.Şaka bir yana teşekkür ederiz yazdığınız için sağol.

şaka gibi harbi yattimi :) ben görsemde inanmam :p::p sinirden espiriye vuruyoruz güle güle harcasın herkez... :) istanbullu olmak çok zor be :)

eee nede olsa mega kentiz tabiki ondandır istanbullu olmak kolaymı?

540 lira yatmış aslında kasıma kadar yatırmasalardı kasımıda bayramdan önce yatırsalardı hem kurban alırdık hemde cebimizde harçlığımız kalırdı değilmi ya türkalp kardeş.:eek:

Manisalı arkadaşlar biz oturup ağlıyalım bariiii.....:mad:Manisa sosyal hizmetlerden eve konturole geldilermi sizlere? yeni evrak istedilermi? Ben ilk başvurumda evrakları verdim 2008 ağustos gibi 2.kez yine verdim şimdi tekrar istiyorlar siz hazırlayın eve konturole gelecekler veririsiniz evrakları dediler ne gelen var ne giden... sizlerede geldimi böyle istekler...???

Bize kontrole geldiler ama istekte bulunmadılar..

Manisa için; Sosyal Hizmetler'i aradım. Paralar bankaya gönderilmiş. Yarın büyük ihtimal işleme alınır yarın alırsınız dediler. Hiçbir ay bu düzensizlik olmuyordu bizleri çok zor durumda bırakıyorsunuz bu tarih belirsizliği ile dedim haklısınız dedi, haklı olduğumu biliyorum, ama çözüm üretseler daha iyi olur.

Ve 2 yıldır bakım ücret parası alıyorum, kimse evime tekrar incelemeye veya evrak için gelmedi. Memurlar canı skıldı mı kafasına göre bizi gezmeyi adetten sayıyorlar herhalde.

Manisalı arkadaşlar paranızı şimdi gidip çekebilirsniz. Az önce baktım hesabıma yatmış. Hadi gözümüz aydın:p

birsu;
hesabımıza nerden bakabilir arkadaşım bilmiyorum da

evde bakım ücreti ne zaman yatıracaklar ayın 20 sinde yatırlması gerekirken ay başı oldu acaba sebep olan nedir bilen varmı

Oğuz19, hesabıma paranın yatıp yatmadığını Ziraat Bankasının müşteri hizmet numarasını arayarak öğreniyorum (444 00 00)
Bu numarayı aradığında bankkart ile işlem yapacağın için talimatlar arasında sorduğunda bankkart olarak 2 yi tuşluyorsun.
Ardından bankkart numaranı tuşlamanı istiyor ve devamında 4 haneli şifreni vs. ardından hesap bakiyeni dinlemen için 1 i tuşla diyor.
Aradığında yönlendirmede yapacaksınız zaten. Kolay gelsin.

45farabi manisa dün yattı. Üstte yazmıştım sanırım gözünden kaçtı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt