Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2018/2 tercih kılavuzu açıklandı!

1-) Bu kadroların çıktısı nasıl alınır?
2-) Kendi branş numaram ile nasıl filtreleme yapabilirim?
3-) Bilgisayar sertifikam var, Teknisyen kadrosuna tercih yapabilir miyim?

Hemsire alımı neden yok !!!

Hemşireler nerdesiniz klavuzu gördünüz mü tepkinizi ortaya koymicaksiniz !

Doğru düzgün memur kadrosu bile açılmamış. Belli kadrolara başvurabilecek arkadaşlar ve imam hatip okumuş arkadaşlar haricinde düz memuriyetten atanacak kişi sayısı 50 civarı ki bunların bayağısı da çakılı kadro.

simdi huzur içinde intihar edebiliriz.

ilk okul düzeyindeki tercihlere nasıl ulaşırım arkadaşlar?
tercih edilecek yerler gözüküyor tercih edilecek sayfayı bulamadım yardımcı olurmusunuz ?
Yada baş vuru nasıl olacak?
Bir kardeşime yardımcı olmaya çalışıyorum.

Arkadaşlar ben şimdi tercih yapacağım

Son düzenleme:
Haha.. imamlara gün doğmuş.. lisans mezunu oluyorsun ne diyetisyen alıyor ne fizyoterapist ne de hemşire.. Adamlar imam alıyor.. Allah sizi bildiği gibi yapsın.. Zihniyete bak..

Ya gerçekten şaka gibi hemşire kadrosu yok resmen yarısı imam hatip bu olamaz yazık gerçekten

2018/2 EKPSS Tercih Yapmak

Merhaba arkadaşlar lütfen bu tercih işini bilenler, bilmeyenlere bir yardım etsin hepimiz aynı işin içindeyiz neticede. Öncelikle bu bakanlık/şehir/merkez ve taşra/tüm ilçeler neyi gösteriyor? Bakanlığın adı belli şehri belli ama merkezde mi taşrada mı belli değil. Neden böyle bir bilinmezlik yaratılıyor? Neticede insan tercih ettiği, yaşayacağı yeri bilmek ister zaten bir çoğumuz şehir değiştirmek zorunda kalacak bir de çalışacağı yerin merkez mi köyü ya da ilçesi mi olduğunu bilmeden mi yazacak. Bir de pozisyonların yanında GİH diye bir şey yazıyor GİH 10 GİH 12 falan o nedir? Bir de askeri bakanlıklar da apayrı bir kod çıkıyor parantez içinde hava,kara,deniz kuvvetleri, sahil güvenlik falan yazıyor bu neyi gösteriyor. Bir de son olarak bilgisayar kursundan sertifikası olanlar ''daktilo, teknisyen'' gibi pozisyonları da tercih edebiliyor mu?

2018/2 lise hemsirelik yok mu?

Arkidaslar tabloya baktım lise hemsirelikgi goremedim acaba nitelik kodunami bakmak gerekiyor
Memur yada baska bir isim altindami geciyor acaba ?

yaw artkadaşlar tercih yaparken 15 adet5 kurum sec dıyor belli bir tercih yaptıktan sonra o ne oluyor
Tercih secme ekranı yazıyor o sayfada

Yaşasın ezan yaşasn imam hatipciler... hüloooooooooooooooooo

bize yine ekmek yok, çünkü biz imam hatip mezunu değiliiiiizzzz !! hüllooooo

Lisansta yok kadro vermemişler eksik yok sonuçta neden versınler

Niye vermesinlerki daha onceki tum alimlarda bos bile kaliyor hemsirelik

MEB “Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni” kadro ünvanı ile kadro açmış.
Ben bununla ilgili bir kaç soru sormak istiyorum.
1) nitelik kodu: 4001 & 7225 belirtilmiş,
4001–> lisans mezunu
7225–> ???
2) tüm ilçeler/ taşra diye belirtilmiş, atanırsak istediği herhangi bir ilçeye atayabiliyor mu?

Bir tane bile sağlık bakanlığı almamış yaa böyle bişey olabilirmi !!!

7225 üstüne tıklarsanız açıklaması yazıyor. Güvenlik soruşturmasından başarılı ile geçmek ama tüm ilçeler/taşra ya da merkez/taşra ne demek ben de anlamadım. Nereye atanacağımızı bilmeden nasıl tercih yapacaksak. Bir de GİH 10 GİH 12 falan var o ne demek onu da bilmiyorum

İnanmak istemiyosunz dmi ama malesef vermemişler sağlıktan
yok hiç bi bölüm

EKPSS 2018/2 Nitelik Kodları

Arkadaşlar öncelikle herkes için hayırlısı olsun. Bir çok nitelik kodunun açıklaması özel koşullar bölümünde yeterli şekilde mevcut ancak bazı nitelik kodlarının açıklamasında da başka bir yere yönlendirme mevcut. Takıldığınız nitelik kodlarını belirtirseniz bilen arkadaşlar yardımcı olsunlar.

Örneğin ben 7363 'ü bulamadım, var mı bu kod için bilgisi olan. Açıklamasında aşağıdaki gibi bir bilgi var;

7363 : (Bakınız Başvurma Özel Şartları Bölümü Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı)

Yani TSK vs sitesinden mi bakılması gerekiyor?

ben neden tercih yapamıyorum. sadece mezun olanlar yapabilir diyorlar. ben açıklise ye devam ediyorum.

arkadaşlar ben lisans mezunuyum bana neden önlisans tercihi yaptırıyor sistem?

Bu nasıl saçma bir tercih klavuzu ya kendi bölümüme bile atama yok! Boşuna mı okuduk ya. Tercihlere sadece 2 yer yazabiliyorum ve onlarda hayatta çıkmaz. Boşuna mı girdi bunca insan yazıklar olsun

Üst Alt