Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2018/2 tercih kılavuzu açıklandı!

gerçekten bunlar beni sinir hastası edecekler. ben lisans mezunuyum ve ciddi ciddi sadece önlisanstan tercih yapabiliyorum. bizimle dalga mı geçiyorsunuz eğleniyor musunuz çok mu komik bunlar.

bekone

Nerede diyor Hangi sitede nasıl giriş yapılıyor

Her yeri imam yapacaklar galiba tamamda imam engelli yok denecek kdr az kadrolar boş kaliyor bunu ısıtıp önümüze seriyorlar yazıklar olsun diyorum.

7225 nitelik kodu : Güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanması anlamına geliyormuş.

Tebrıkler yanı sıfır saglıkcı alımı tebrıkler o kadar bekle sıfır alım olsun.hepsı ımam pes!!!!!!

Bütün sağlıkçılar toplanmamz lazım tepkimizi göstermeliyiz

30 tercih hakkı varmış
Hepsini doldurmam mı gerekiyor
Sosyal bilimler mezunuyum

Öyle demeyin ülkeye bol bol imam lazım hep şükretmeyi öğretecekler yoksa millet uyanır..Edit: Yukarıda ki mesajda gördüğünüz gibi arkadaş hayırlısı demiş bu şekilde uyutuyolar sizi haberiniz yok..

Lisans isletme okudum koca bir sifir koca bir sifirrr

Arkadaşlar bilgisayar veri mezunuyum 6006 kod yazıyor sadece onamı başvurabilirm bi bilgi verin lütfen

ewt bende lisans mezunuyum önlisans kabul etmiyor hani 2016 sınavı
4 yıl sonuçlar geçerliydi.

Ben inanamıyorum hemşireliğe neden alım olmuyor şaka gibi

2018 branş birincisiyim. bir kişilik kadro açılmış ama 2016 birincisinin puanı daha yüksek tercih yapacağını yazmış. yapmamış 4yıl geçerli olunca.

Son düzenleme:
Arkadaşlar 2016 da sınava girenler tercih yapamıyormu sınav sonuçları 4 yıl geçerli olacak demişlerdi

GİH : genel idari hizmetler
YH : yardımcı hizmetler

Derece nedir?

657 sayılı DMK'ye tabi kadrolu memurların hepsi bir derece içinde çalışırlar. Memuriyette 1-15 arası dereceler bulunmaktadır. En düşük derece 15 ve en yüksek derece 1'dir. Her üç yılda bir derece verilerek derece yükselmesi yapılır. Derece yükseldikçe maaş ve diğer özlük hakları da değişir.

TAŞRA;

Taşra çoğu kişi tarafından yanlış bilinmektedir. Taşra kesinlikle il merkezleri dışında kalan bölgeler anlamında değildir. Kasabalar köyler vb. yerleşim yerleri anlamına da gelmemektedir.

Taşra kamu kurumlarının bakanlıklar dışında kalan birimlerine verilen isimdir.

Örneğin Sağlık Bakanlığı olarak ele aldığımızda, Sağlık Bakanlığı merkez birimleri, yani Sağlık Bakanlığı Personel Daire Başkanlığı, Sağlık Bakanlığı Teknik İşler Daire Başkanlığı gibi birimler merkez teşkilatı iken, Tüm hastaneler, İl sağlık müdürlükleri, sağlık ocakları gibi birimlerinin tamamı illerin merkezinde dahi olsa taşra olarak adlandırılmaktadır.

Son düzenleme:
tamamda e devlet siteden kodları seç dedinde nere tıklamam gerek hangi yere tıklamam gerek

Google den e-devletten başvuru sürecindekiler seçimini onayla
Ama önce bir düşün

ben neye göre tercih yapacağımı anlayamadım halen. liste var tamam ama kodlamalar nedir kısaltmalar nedir anlayamadım

önlisanstan haziran ayında mezun oldum ama EKPSS başvuru düzeyine ait mezuniyet bilginiz olmadığı için tercih hakkınız bulunmamaktadır. diyor neden acaba acil cevap verin nolur

Üst Alt