Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2018/2 tercih kılavuzu açıklandı!

@Sardonyx35

maalesef benimde beklediğim gibi değil çok şaşırdım ve hayal kırıklığı yaşıyorum. puanım 89.019 sıralamam 52 genel sıralamam 505 kocaelı sakarya bursa ankara yazıcam ama tutarmı bılmıyorum ....

benim kafam rahat çünkü kendi şehrimde hiç bir yer açılmadı

nedense her konudakı yorumlarına çok güldüm bugün .. o kadar moralım bozukken :D Allah razı olsun ....

7363 nitelik kodu (özel koşullar)

kılavuzda yer alan 7363 nitelik kodunun başvuru özel şartlarını nereden bulacağız acaba? tsk ya girdim bir şey bulamadım. açıklarmısınız sayın yöneticiler?

7363 kodu nedir hala bulamadım ben :(

Bk. 7363(Bakınız Başvurma Özel Şartları Bölümü Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı)

Askeriyede çalışmana herhangi bir engel bulunmaması gerekiyor, engel derken bedensel fiziksel vs değil mecazi anlamda yani çok takılma o nitelik koduna diğer şartları taşıyorsan sorun yok

Yazmıştım zaten görmemişsiniz :) Evet taşıyorum. Zihinsel-ruhsal engel raporum yok ama belli olmaz ne olacağı..

7363 kod ruhsal duygusal engelı olanları kapsıyor. yanı ruhsal ve duygusal hastalgnz varsa basvuuramıyosunuz...

“7363 (Bakınız Başvurma Özel Şartları Bölümü: Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma
Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı)” nitelik kodunun istenildiği kadroları tercih edecek
adaylardan; ruhsal ve duygusal engel grubu içerisinde yer almayan veya ruhsal hastalığı
bulunmayanlar, “TSK’da Engelli Memur Olur” raporunu alabilmekte ve bu kadrolar için istenilen diğer
koşulları da taşımaları durumunda atanabilmektedirler. Ancak; ruhsal ve duygusal engel grubu
içerisinde yer alan veya ruhsal hastalığı bulunan adaylar, “TSK’da Engelli Memur Olur” raporunu
alamamakta ve “7363 (Bakınız Başvurma Özel Şartları Bölümü: Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma
Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı)” nitelik kodunun istenildiği kadrolara
atanamamakta olup, ruhsal ve duygusal engel grubu içerisinde yer alan veya ruhsal hastalığı bulunan
adayların tercih yaparken bu hususu göz önünde bulundurmaları gerekmektedir.

arkadaşlar ben lisans mezunuyum bana neden önlisans tercihi yaptırıyor sistem?

Bu sene mi mezun oldunuz? Yöksis henüz tanımlama yapmamış olabilir. Ais'ten eğitim bilgileri kısmına bakabilir misiniz, orada lisanstan mezuniyet durunumuzla ilgili bilgi var mı?

tabi aga kendi şehrimde düz memurluk olsaydı acaba olacaktı şimdi heryer aynı

valla kılavuzda ole yazıyor. ordan alıntı yaptm.. ıstersenz sızde ınceleyın .. genel bılgılerde 14. madde de ole yazıyo

6225:M.E.B.'Dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası Sahibi Olmak
hemen alınabilinen birşey mi acaba ? Bilgisi olan var mıdır?

Bir sağlıkçı olarak şoktayım ne demek Kadro yok nere bu sağlık bakanlığı !!!!

Valla imam hatip okuyasim var ekpss de kpss de bu nedir arkadaş hiç memlekette imam yok gibi alım yapılıyor anlayamadım😀 tercih yapılırken kadroların çakılı olup olmadığını nereden biliyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim

ama eger okulda zorunlu yada secmelı bılg dersı aldgnzı kanıtlar onaylı bı veragnz varsa oda oluyoo. kılavuzda yazıyoo belı bı saat dersı almanız gerekyoo

Gamlı Baykuş

En son mezun olduğunuz kurumu arayarak sistemde güncelleme yapsınlar. Tercih kılavuzunda 4.7 maddeyi incelerseniz iyi olur

genel bılgılerde 6 ve 5 maddlerde yazıyo arkdaslar

5) Başvuru şartları arasında “MEB’den Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası Sahibi Olmak” niteliği
aranan kadroları, MEB’den Onaylı Bilgisayar Programcısı Sertifikası, MEB’den Onaylı Bilgisayar
Analist Programcı Sertifikası sahibi olanlar da tercih edebileceklerdir.
6) Öğrenimi sırasında zorunlu/ortak/seçmeli bilgisayar dersini alanlar ve bu hususu resmi olarak
belgeleyen adaylar, “M.E.B.’dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına Sahip Olmak niteliğine
sahip olarak değerlendirilecektir.

Arkadaşlar tercih yaptıktan sonra değiştirebiliyormuyuz?

idareedememanne

Tercih kılavuzunda 4.7 maddesinin son paragraflarını inceler misiniz? Bu konuyla ilgili açıklama yapılmış

metehan senin bölüm ne önlisans mısın ? Evet vhki çok nereleri tercih etmeyi düşünüyor arkadaşlar yazabilir mi ?? Birbirimize yardımcı olalım önlisans arkadaşlar

Benim bölüm bilgisayar programcılığı puan 81.4, bu arada arkadaşlar tercihleri yaptım kaydettim ödeme yapıyor muyuz ?

Arkadaşlar hemşirelikten alım yok memurluk versem eğer gelirse daha sonraki atmada hemşirelikten yine tercih verebilirim değil mi ?

2018/2 ekpss alımında tercih yapacak sosyal çalışmacı arkadaşlar nereyi yazıyorlar

sosyal çalışmacı arkadaşlar totalde 6 kişilik kontenjan açılmış nereleri yazacaksınız sıralamanız nedir ona göre yerleri yazalım

Üst Alt