Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2018/2 tercih kılavuzu açıklandı!

Kurumdan kuruma değişir
Kimisi evrak getir götür der kimisi temizlik yaptırır

1 ay da olsa 1 yıl da olsa kesin diye bişey yok istediğin yerde boşluk olması lazım şansına güveniyosan yap

Sosyal bilimler mezunuyum imamlığı seçebilirmiyim

İmam olmak kabahat mı
Yada Müezzin

ne alaka şimdi onla şaka yaptık

teravih için kaç tane sure biliyon imamlık herkesin harcı değil

arkadaşlar 2015 de Lisans mezunuyum, AİS den kontrol ettim mezun yazıyor. ben ayrıca 2017 de ön lisans dan tekrar eğitim alıyorum ama sınava lisans e kpss ye girdim tabiki de. ben şimdi tercihleri lisans dan yapcam fakat bana ön lisans tercih ettiriyor bunu nasıl güncelleştiricem?

E-devlet üzerinden dene birde

Diyanet işleri başkanlığının hafizlik belgesi sarti var o yoksa tercih edemiyorsun
Ben de imam hatip mezunuyum ama tercih edemiyorum çünkü belgem yok

teravih için hafız olman lazım en yakın ramazana kadar ezberleyemezsin

Kadrolarin cok buyuk bir kismi bos kalacak 1.si imamlik falan icin belge sartlari falan olmaasi
2.si dogu illerine cok fazla memur alimi yapiliyor misal şirnak 15 vhki aliyor buralarin dolacagini sanmiyorm.

bitek zorronun imam olamayacağını düşünüyorum onun şakasını yaptım

diğerleri gerçekler.. teravihte hatim indirilir gidenler biliyo

Branşının dışında tercih yapan kişi sayısı kaç acaba özellikle 3001 koduyla ??

Ben sadece 3001 ve Ankara tercih edeceğim. Sonlara doğru belki İzmir. Alansız olarak giriyorum. Lisans programını önlisans diploması alarak bıraktığım için. Ancak bu sene çıkan öğrenci affı ile lisans eğitimime devam ediyorum..

madem izmire genişletiyon eskişehire de bak 4001 yok belki 3001 vardır sen bilirsin yine de

Puanınız iyise gelebilir hayırlısı olsun Eğitim bilgilerini değistirmek lazim
Galiba klavuzu okuduğuma göre ösym ye mi gitmek lazim branş dışı tercih yapınca alansızı seçtiğimiz için ?? Bilgisi olan var mi bu konuda

ilahiyata çok kadro ayırmışlar. Hiç olmazsa düz memurluk yapsalardı.

Arkadaşlar doğuyu yazarsak çıkma ihtimali ne olur yani şöyle söyliyeyim ben ağrıyı yazdım ama istanbulda yaşıyorum ilk önce ikamet ettiğim yerlermi olur yoksa başka şehrin olma ihtimali ne olur bilgisi olan yazarsa çok sevinirim hayırlı geceler

4001 seçemem çünkü henüz mezun değilim. Sadece 3001 seçme hakkım var benim maalesef. Başvuru şartı olarak ruhsal, zihinsel engelim olmadığı için, şansımı önce askeriyelerde denemeyi düşünüyorum..

Uykusuz mu kaldın ? Baktım diyorum neden bahsediyorum ? Aynı şeyi yazıyoruz.:)) 7363 ve 3001 kodu ile olan yerlere bakıcam. Eskişehir düşünmüyorum. Ankara ve İzmir sadece.

ee herhalde yani nereyi istiyosan orayı yazcan sadece onlarsa bitti

ben inzivaya çekiliyorum arkadaşlar herkese allah istediği yeri nasip etsin görüşmek üzere

MÜEZZİN-KAYYIM, KURAN KURSU ÖĞRETİCİSİ, İMAM-HATİP vs.'ye kadro açmaktan düz memurluğa ve diğer branşlara pek bir şey bırakmamışlar anlaşılan.

MEMUR statüsünde 72, VHKİ statüsünde 527 alım yapılacak Lisans'tan.
Bir de az sayıda (15-20'yi geçmez) MAL SORUMLUSU ve BİLGİSAYAR İŞLETMENİ alımı var 4001 kadrosuna yazılabilecek.

Özellikle MEMUR alımı çok az. VHKİ'ye bu kadar yüklenmek yerine memur alımı yapsalardı keşke.

afterexams VHKİ kadroları için de aranan nitelik 4001 ve 7225. Yani lisans mezunları tercih edebiliyor. Düz memur kadrosuyla ne farkı var. Bilmiyorum da açıklayan olursa çok sevinirim. Ona göre yazıp yazmayacağım, karar veremedim bi türlü 🤷

Üst Alt