Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2018/2 tercih kılavuzu açıklandı!

Aaaslı

Ekstradan MEB onaylı Bilgisayar İşletmenliği/Operatörlüğü sertifikası (ya da lisede/ünide bilgisayar dersi görüp geçtiğini belgeleyen transkript/not dökümü) isteniyordu bildiğim kadarıyla.

Düz memurdan maaş olarak 40-50 lira daha fazla alıyorlar.
İşleri masabaşı, bilgisayarda (memurun böyle bir zorunluluğu yok).
Derece olarak 3'e kadar düşebiliyorlar, bu da yeşil pasaport alabilmenin önünü açıyor.

Görevde yükselmelerde vs. farklılıkları var.

Bildiklerim sınırlı bu konuda. Daha bilgili arkadaşlar cevaplarsa ben de öğrenirim.

ekpss 7363 kodu nedir bulamadım

ekpss 7363 kodu nedir bulamadım

Arkadaslar 2018 Ekpss ile genelden 297.bransim kontenjan acmadi gecen yillarda en az 5 tane aciyodu bu alimda acmadi.paraya ihtiyacim var.duz memuruk yazarsam zorlukla kazandigim bolumum boşa gidecek ve tum zahmetlerim.ama parayada ihtiyac var duz memurluk yuksek ihtimalle geliyor memur olup 2020 de istifa etmeden yani 6 ay beklemeden bransimdan atanabilir miyim acaba??Cevaplariniz cok onemli benim icin Arkadaslar siz bekler miydiniz bir sonraki atamayi ne yapayim cok zor durumdayim yardimci olun lutfenn.

Atandıktan sonra kendi bölümünuze atanmanız için sınava girmeniz lazım bildiğim kadarıyla kalbinizden ne geçiyosa onu yapın sonucunda üzülende sevinende siz olacaksınız daha zamanda var iyi karar verebilirsiniz

Veri hazırlama ve kontrol işletmeni kadrosu için bilgisayar sertifikası istendiğine dair bir şey bulamadım. Bilgisayar işletmenin sertifikasının bir kodu var zaten ve istenen kodlarda da o kod bulunmuyor. Kendisi veya yakını atanan yardımcı olursa çok iyi olur.

Tercih ücreti var mı

Ekpss için Tercih yaptım ama herhangi bir ücret ödeyecek miyim acaba

Dorsalis Pedialis

üzgünüm atanamazsın bende aynı derten müzdaribim yazsammı yazmasammı kararsız kaldım birde bizizm bölümdende sımdıye kadar en az 14 kısı almıslar ılkez hıc alım olmuyor o yuzden bıdakı alımda olacagını dusunuyorum olmadı işe gircem 5-6 aylıgına cunku 500 tl tekniker farkı alıyorsun 500 tl civarıda döner sermayeden gelıyor 1000 tl edıyor oda cok buyuk para yılda 3-4 maas fazla alıyormus gıbı oluyor totelde kafam karısık a101 e iş başvurusu yapcam bu gun

BaR1RM.jpg
[/URL][/IMG]
biri böyle birşey paylaşmış eğer böyleyse sıkıntı

Sağlık bakanlığının tek bir kadro bile açmamış olması çok şaşırtıcı branş sıralamam 3 tü kadro yok maalesef çok üzgünüm bu resmen adaletsizlik.

Bu adaletsizligi geçti bambaşka bir şey seçim vardı bu kadar süründürduler bide seçim olmadan alım yaparlarmi bilemiyorum ama seçim bitmeden birşeyler yapılmalı

Seda idil

VALLA BENIMDE 7 Dİ şidiye kadar 2014den berı en az 14 kısı ALınmıs tercıh yapmamayı dusunuyorum cok kafam karısık cunku 1000 tl maas farkı var sızın puanınız kaç tercıh yapacakmısınız ?

Bende tepki olarak tercih yapmamayı düşünüyorum zaten yapsam 76 puanla neresi gelirki

aile sosyal bazı illerde hizmetli alımı yapıyor. hizmetlilere ne iş yaptırıyorlar arkadaşlar. temizlik mi ? getir götür çay falan mı? 88 puanla hizmetli yazmayıp memurluk için 2. 3. tercihi beklemeli miyim? 7 ay sonra lisans eğitimim bitecek bilgisayar mühendisliği yoksa tamamen oraya mı yönelmeliyim? O zaman da 2 sene daha işsiz gezeceğim bunu hiç istemiyorum.

ekpss lısans ne zaman tercıh

arkadaslar ekpss lısans dan snava gırdım ama tercıhler ne zaman baslıyor tercıh olarka sadece kura olanlar yapabılıyor suan lısansın tercıhlerı ne zaman aydınlatırmısınız rıca edıyorum

tato78
Bilgim yok.
VHKİ ve Düz memur maaşları arasındaki cüzi farktan haberdardım, onu söyledim sadece.

Bakenga1
Ben karıştırmışım.
VHKİ için değil, İşletmenlik için isteniyormuş sertifika (ya da dersi görüp geçtiğine dair transkript/not dökümü) (6225 kodu da).

HGxLy.md.jpg

Oğlum lise 2 de. Diyelim ki kuraya başvurduk ve çıktı. 2 sene sonra memurluğa basvurabilirmiyiz? Lütfen yardımcı olun

Üst Alt