Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2018/2 tercih kılavuzu açıklandı!

puanım 88,34 sıralama 590 meb vhki 30 tercih yazdım. aydın muğla Antalya Çanakkale izmir manisa baştaki tercihlerden.benzer illeri yazan arkadaşlarımız var mı lisans için

benim yazdığım yerlere bak yukarda bipocan

kimse acımıcak çatır çutur yazcaklar benden söylemesi

aydın falan çerez niyetine biter

deniz kenarları kapış kapış kurtlar sofrasında

Ortaöğretim mezun 82.5 puan la hizmetli gelir mi

Arkadaşlar lisans meb vhki için bilgisayar sertifikası isteniyor mu kılavuza göre istenmiyorda?

Acillll
Arkadaşlar tercih yaptığım yerin yanında gih/12 yh/10 gibi kodlar var bunların açıklarmışsınız lütfen nedir ? Bu 10 12 filan nedir

ortadaki rakam derece sağdaki alıncak kişi sayısı dereceye de takılacaksak ayıp artık

arkadaşlar bu yaştan sonra ezberlemeniz çok zor kafalarımız eskidi

Zorro

evet sertifika istiyor onlarda bi imam olsak çok iyi olur fakat sertifika almak çok zor

89.74742 puan aldım. Lise mezunuyum . Genel sıralamam 680 . Sağlık lisesi mezunuyum fakat bölümümden hic açılmadığı icin memurluk yazmayi düşünüyorum. Memurluk gelir mi sizce. Düşünmekten beynim yandi . Yardımcı olursanız cok sevinirim :)

illa kazanmak istiyorsan puanına güvenenler nereleri yazarlar bi tahmin et bakalım

puanım 88.120 lisans genel siralamam 609 meb yazdim ben de izmir mugla manisa denizli aydın canakkale antalya ve daha bir cok yer ve hemen hemen hepsi meb sadece sona 3 tane genc spor bak yazdim bakalim insallab gelir harlu olan

sedotti tkahveci86 thebipolar Benim puanım da 88,21 ; sıralamam 601.
Sadece İzmir yazıcam. İzmir MEB VHKİ ve üniversite memurluk yazmayı düşünüyorum.
MEB olursa yakın bir ilçe ya da okula veriyor değil mi? Bilen biri cevap yazabilir mi? Defalarca sordum, kimse cevap vermiyor 🤷

izmir şampiyonlar ligi.. ankarayı kazanamayanlar oraya abanacak

Bunca yazılanları okudum 80 puanın altında olanların bu atamada şansı olmadığını anlamamak mümkün değil. Arkadaşlar normalde bir yılda 2 alım yapılması son derece yetersiz. Sonuçta iktisat bölümü mezunu da var B grubu mezunu da var. Hemşiresi de var imam adayı da var memur adayı da VHKİ adayı da. Bu alımlara bakılırsa nisan ayındaki atama toplamda bunun %80 i kadar olacak. Seçim için alacaklarını düşünmüyorum çünkü mart ayında seçim var ve sınav geçerliliği 4 yıla çıkarılınca ortaya yeni bir değil 2adaletsiz durum çıktı. 1. 2016 puanı ile tercih yapacak adaylar tercih ücreti vermeyecek ancak diğer tüm sınav tercihlerinde 1 tercihten sonraki tüm tercihler için ücret alınmaktadır 2. 2018 EKPSS sınavına girip 2016 EKPSS ye girmeyen adayların mağduriyeti de katlanmış oldu. Zaten TOPLAMDA 5000 den fazla alım olmuyor bir de sınavın geçerliliğini yani 2016 EKPSS yi siz 2020 yılına kadar geçerli saydığınızda arada sıralama konusu akıllarda soru işareti bırakıyor. Mesela adayın biri tercih yapmış ancak tercihi gelmemiş aday puanına bakıyor 81 ama atanan kişinin puanın da 81 küsurat ile yerleşmiş ancak yerleşemeyen aday küsurat ile yerleşen adayın 2016 Puanı ile mi yoksa 2018 puanı ile mi yerleştiğini sadece ösym ve aday bilecek başka hiç kimse bilmeyecek?

giremecegimiz için hiçte h.o deil yani

20 sayfa diyanet ztn boş iş

aynen ha bide 80 üstü memur oluyor böyle işe tükürem ula adamlar kpssden 60 alıp memur oluyor sözde adalet var engellilere saglamlar 60 la engelliler 80 le D: bizmiyiz engelli onlarmı D:

8080 alamadıysan hiç yapma boşuna girilmiyor 8 yıldır giremiyom

80 üstü alamayanlar boşa tercih yapmasın 8 yıldır tercih yapıyorum çıkmıyor

80 üstü alamayanlar boşa tercih yapmasın 8 yıldır tercih yapıyorum çıkmıyor

7363 kodu ruhsal duygusal olanlar başvuramaz anlamında bir şeymiş zaten o kadrolar askeriye kadroları dikkat ettiyseniz 7363 kpss tsk diye yazın çıkıyordu nitelikler klavuzu googledan

izmir pırlanta değerinde kazandığına dua etmiyon da yok ilçeye verirselermiş bilmem neymiş

niye değerli söyliyim egedeki en büyük şehir orası daha kendi içinde 4 milyon adam var kimbilir kaç puan aldılar

Selamın aleyküm herkeze hayırlı akşamlar yorumlarınızı tek tek okudum aramızda gerçekten bilgili insanlar var allah razı olsun hepinizden benim bir sorum olucak engel oranı ve hastalığın atamalarda bir etkisi olurmu ?

Arkadaslar 2018 ekpss siralamalarimiza baktigimizda bun 2016 da girenler dahil mi ?yoksa sadece 2018 de girenler arasindan mi siralamalarimizi goruyoruz??

Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak. şartı ne demek.benim yapıldı mı bir bilgim yok

lise elektrik-elektronik mezunuyum alan bazında sıralamada 10. yum. emniyet genel müdürlüğü 13 teknisyen alıyor alanımda fakat ben tercih yapmayı düşünmüyorum kime danıştıysam egm yazma çok sıkıntı yaşarsın tayin isteyemezsin dediler ben şimdilik 2. - 3. tercihleri bekleyeceğim.

istanbul zaten kendi içinde halleder 20 milyonluk orduyu yenemezsin

Arkadaşlar lisans meb vhki için bilgisayar sertifikası isteniyor mu kılavuza göre istenmiyorda?

istenmiyor

Arkadaslar 2018 ekpss siralamalarimiza baktigimizda bun 2016 da girenler dahil mi ?yoksa sadece 2018 de girenler arasindan mi siralamalarimizi goruyoruz??

sadece 2018 diye biliyorum

sedotti tkahveci86 thebipolar Benim puanım da 88,21 ; sıralamam 601.
Sadece İzmir yazıcam. İzmir MEB VHKİ ve üniversite memurluk yazmayı düşünüyorum.
MEB olursa yakın bir ilçe ya da okula veriyor değil mi? Bilen biri cevap yazabilir mi? Defalarca sordum, kimse cevap vermiyor 🤷

meb olursa yakın ilçeye veriyormuş

88 puanlar sadece izmiri değil emin ol geleceğini düşündüğü heryeri yazar; sebep, gerçekten işe ihtiyacı var! Bu ülkede özel sektör bile engelli işe alım yaparken mülakat yapıyorsa üzerine söylenecek lafım yok! Özel sektörün vereceği 3 kuruşa muhtaç kalacağıma açlığa bürünürüm daha iyi!
88 puanla sadece izmiri yazdıysan bi hobi falan bul kendine

afyon hakkında bilgisi olan var mı nasıl bir yer pek bilmiyorum

:) EKPSS ile gidiyorsun tabi ki etkisi olmaz! Engelli bireyler gerekli görüldüğü takdirde olumsuz hava ve doğa olaylarında resmi izinli sayılabiliyorlar. Yani EKPSS ile gidebilmek için elbette bir engelinin olması lazım zaten. Hastalığın varsa bunu atanacağın ilgili kuruma bildirmelisin

Üst Alt