Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2018/2 tercih kılavuzu açıklandı!

işte ben de onu diyorum hem sıralaması 600 hem sadece izmir yazıyor 700 küsür alıncak onunkinden

önlisansta branş az açılmış herkes düz memurluğa yüklencek

nasıl bir bilgi istiyorsun eğlence olarak bi istanbul değil tabi ki başka ne kaldı geriye bilgi olarak

kirayı soruyosan 1000 liraya kral dairesinde yaşarsın aşağısı sana kalmış

sokağın ortasında abuk subuk hareketler yapmazsan kimse sana bişey yapmaz

2+1 daireyi bekara harcamazlar

işte ben de onu diyorum hem sıralaması 600 hem sadece izmir yazıyor 700 küsür alıncak onunkinden

ne istiyorsunuz 88 lilierden😃😃 bence baska yerleri de yazar o arkadas tabi evli degil ve agir bir engeli yoksa ben sahsen tc de sehir birakmadim ama ilk 10dan bir ter tutar diye de umutluyum ilk 2 si izmir sonra mugla manisa denizli aydin canakkale balikesir sizce neresi tutar puam 88.120 siralama 609 lisans bu arada

Bekar da arkadaş bulur herhalde
Nasıl üniversiteli öğrenciler 1 ev bulup kirayı ortak ödüyorlar

Cevap atmayacaktım ama dayanamayacağım. Söz edilen 88 bnm 😊 Ağır bir engelim yok, ancak evliyim ve küçük bir oğlum var. İlk atamada kendi şehrim olursa olsun diye düşünüyorum, eğer atanamazsam ikinci de başka yerleri düşünücem. 88 de iyi bir puan diye düşünüyorum, hemen başka şehre atanıp yazık etmek istemiyorum.
Bağlayan bir nedeniniz olunca öyle hemen yazarım, giderim demek olmuyor 😉
Umarım yeterince açıklayıcı olmuşumdur 😉

aslı kardeş 2. atamada izmir olur senin çoluk çocuk varsa doğru yapıyosun

zorro lojmanda bohem hayatına izin vermezler geniş geniş yer varsa olur evli bekleyen varsa olmaz

herkese merhaba.bende iktisat lisans mezunuyum.62 puan aldım ve iktisatta branş sıralamam 504. sırada.lisanstan toplam 11379 kişi girdi ve sıralamam 8702.atanmam imkansız gibi bir şey.benim sormak istediğim başka bir şey var.benim engel durumum psikolojik.raporda sınıflanamayan ruhsal ve duygusal yazıyor.raporum 2 yıllık ve raporun başladığı tarih 25/09/2017 ve raporun bittiği tarih 25/09/2019 olacak.eğerki bu atamada olurda şansa atanırsam ki puanımdan ve branş sıralamasıyla ve genel sıralamadan dolayı şansım çok zor olsa da rapor 2 yıllık olduğundan dolayı bir sorun çıkar mı?bilen biri süreci anlatırsa sevinirim.

Arkadaşlar ilk açıklanan bu klavuzla

2018-EKPSS/KURA İle Engelli Personel Yerleştirme İçin Tercih Kılavuzu ve Tablolar

bunun arasında ne fark var? 2 yazan 2. yerleştirme mi? Tam anlamadım yardımcı olur musunuz?

2018/2 EKPSS/KURA İLE ENGELLİ MEMUR YERLEŞTİRME TERCİH KILAVUZU
Neffe34

birincisi imkansız gibi deki gibiyi kaldıralım 2. tercihte de kaldıralım belki 3te ikincisi psikolojiklerin çoğunluğu süreli yani bi sıkıntı yok için rahat olsun o konuda ikide birde hastane değiştirme tavsiyem bu

Önlisans için

imam 14
müezzin 25
kuran 26

bilgisayar 1

Sonra neden geri kalıyoruz

Bütün öğretim seviyelerinde toplam alınan din görevlisi 251

Önlisansta bi çok kişi düz memurluğu tercih edeceği için puanin kaca dusecegini tahmin bile edemiyorum

251 Din Görevlisi alınıyor

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Al al bitmiyorlar.
lise, önlisans ve lisanstan toplam alınan bilgisayarcı sayısı 4 kişi bunlardan 2 lise 1 önlisans 1 lisans

din görevlisi sayısı 251

imamların kaçta yatıp kaçta kalktığını biliyosun di mi

Ülkede imam kıtlığı varmış demek ki. Acil ihtiyaçtan kadroların çoğunluğunu ayırmışlar. :p

Çünkü hafizlik belgesi istiyorlar be kimsenin hafizlik belgesi yok bu yuzden kadrolar boş kaliyor.. Derdiniz imamlarla olmasın kadronun acilmasina uzin veren. Dpb ile olsun. Adamlara kadronun bos kalacağını bile bile biz açıyoruz bakin diyorllar. Bu kadrolar hic dolmayacak arkadaşlar hep karşınızda olacakk çünkü hafiz değil kimse bunun icin itiraz etmek gerek ya kadro açmasınlar yada hafizlik şartını kaldırıp baska bir çözüm bulsunlar

Orta öğretimde görülen bilgisayar dersi sertifika olarak kabul ediliyormu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aaaslı
merhabaâËœº ben de yukarda yazmistim zaten 2 ihtimal var ya evlidir ya da agir engeldir diye ama evli de olsaniz cevre illeri yazin derim eş durumundan hemen dönebilirsiniz hani 6 7 ay daha tercihi beklemek de zor yine de siz bilirsiniz tabi ben de izmir katipcelebi ve meb izmiri basa yazdima ama nere gelirse kabulum bekar oldugum icin giderim heryere yillardir bekliyorum bu ani cunki issizlik cok zor hakkaten allah hepimizin yardimcisi olsun

Bugün engelliler haftası bi konuşma felan olacak mı bakandan felan bilen var mı? Konuşma olursa 2. Atama hakkında konuşulur muhakkak.

Şaka gibi gerçekten bir önceki alımda da olmamış boşuna bekledik bunca.

evet gelelim sesimizi duyuralım arkadaşlar

Arkadaşlar puanım 76 ilk atamada atanamam gibi. Ama tercih yapsam atanamasam da diğer tercihlere girme hakkım oluyormu? Yoksa tercih yapmicam hakkım kayboluyorsa.

arkadaşlar ilk defa ekpss ye girdim. 74 puan aldım.dün ösym sitesinden sadece bulunduğum ili tercih yaptım. başka bir işlem var mıydı yapmam gereken ücret yatırma, form doldurma gibi, yoksa sadece tercih yapmam yeterlimiydi ? bir de bu sonuçlar ne zaman açıklanıyor

Üst Alt