Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2018/2 tercih kılavuzu açıklandı!

Arkadaşlar 76 puanla yerleşme olur mu? yada önlisans kaç ile kapatır tahmini olan var mı ?

min 86.. 88 600de o civarda yığılma vardır çok kolay 700 küsürü görür

tkahveci86

Merhabalar bide bana yorum yaparmısınız ortaöğretim 89.69 sıralama 686 tüm tercihimi memur olarak yaptım sizce ne olur bir fikir verebilir misiniz

makul yerleri yazdıysan olma ihtimali var kardeş olmasa da ikinci tercihte rahatlıcaksın

tkahveci86 30tercih yaptim ve internetten onaylattim. Baska bi yerden onay falan gerekiyor mu? Meb e falan gitmeye gerek var mi

illa kazancam diyen yüksek puanlılar deniz kenarlarını alta yazmıştır direk üste de yazmış olabilirler
pirlo başka işleme gerek yok açıklanmasını beklicez raporun süreliyse bitmesine yakın yenilettir

@tkahveci86 yok surekli puanim 85. Lisans mezunuyum 4 bir yanini yazdim memleketin. Var mi tahminin lisans kacla kapatir

kritersiz yazdıysan lisansta gelir... önlisansla ortaöğretim sakat

Izmir istanbul ankara dan 1 tane tercihim bile yok.

branşlardan bi sürü adam eksilcek önünden rahat ol

yazmıyosa yok o bu tercihlerde

3 tercih yapıp kazanamayanları da sayma onlar da ikinci tercihe kaldı

alınan kişi sayısı sabit olduğu için branşlar eksilmiş olmuyo orası mantıksız oldu pardon

2018/2 ekpss tercih ucreti yatiriyoruzmu?

Arkidaslar ekpss 2018/2 tercih ucreti yada baska bir sey icin ucret yatiyoruzmu?

yatırmıyosun şifren yoksa yatırıyon

herkes yatırmıcak öğrenimi değişenler işlem yapmak için yatırcak tam okumadım orayı okuyun kılavuzda

Ekpss tercih

Merhaba arkadaşlar
ablam lisans mezunu tercih yaparken ortaöğretim veya önlisanstan tercih yapabiliyomu
tercih sıralaması nasıl olmalı
bilen arkadaşlar yardımcı olsun lütfen!!!

pirlo21

bence 4001 minimum 86 ile kapatır belki 87 bile olabilir cunki ben 88 ile 609 um dusun zaten 4001 606 kisi aliyor

ERKİNSOY Mezun olunan en yüksek dereceden tercih yapabilir ablanız. Yani lisans mezunu ise lisanstan tercih yapacak.

Schizophrenia

sizce kacla kapatir 4001 ??
ben 88 ile mebin heryerini yazdim bir de genclik spor yazdim 30 tercihi de doldurdum
umarim acikta kalmam

boş kalan kadroları öğrendik tercih robotundan istanbul şok şok

Robotun nerede tercih robotu nerede

robot lafındaki ilüzyona takılmayın alt tarafı derli toplu gösteriyo işte maaş derece bilmem ne bilgilerini internetteki sıradan yerlerde bulabilirsiniz gerisini tahmin etçez

sedotti

Sen brans ve muhendisleri unutuyorsun. Bizden yuksek olan bir suru brans var.

Üst Alt