Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2018/2 tercih kılavuzu açıklandı!

sedotti sen bu tercih isini cok yanlis anlamissin hic dogru bir cozumleme yapamamissin. Uzman bi destek al guzel puanin araya gitmesin

sedotti sen bu tercih isini cok yanlis anlamissin hic dogru bir cozumleme yapamamissin. Uzman bi destek al guzel puanin araya gitmesin

ben kamu yonetimi mezunu olduğum icin baska secenegim yok 4001 yazicam tabiki ve ilk 10 tercihim yasamak istedigim sehirler kalan 20 tercih uzak sehirler yaptim uzmana gerek duymuyorum zaten 4001den adam akilli meb almis baska yokki uzman napsin😊 2016 ile kıyaslarsak kesin gidiyorum ama iste benim gibi yeni girenler var yuksek puan alanlar artti o yuzden kafamda ilk 10 olurmu diye soru isaretleri oluyor

Sen brans ve muhendisleri unutuyorsun. Bizden yuksek olan bir suru brans var.

insallah dedigin gibi olur benim ilk oldugu icin cok bilgili değilim sadece istedigim kurumu ve sehri baz aldim ilk 10da

vkhi için herhangi bir belge istenmiyor değil mi bir sürü dedikodu var bu konuda bazıları tercih kılavuzunda yazmasa da kurum atama sırasında istiyor dedikodusu falan da yapmış. gerçek durum nedir acaba?

7225 bu kodlara nerden bakıyoruz biri kodları yazabilir mi

buldum

sedotti bizden once atanan 500 ogretmen var ve cogu bizden yuksek puan en az 200 300 kisi

sadece istediğiniz yerleri yazın kendim dahil söylenenleri unutun yemleyen çok insan var benim mesela kendi tercihlerimi değiştirmem imkansız onun bunun lafıyla olmazsa beklerim

tkahveci86 kesinlikle haklisin. Kendilerine yer kalsin diye milleti yonlendiren insanlar var. Ben 2016 2018 karsilastrmasi yapip saatlerce arastrip oyle yaptim

Tercih yapmayacağım demiştim birkaç gün önce, yaptım (21 tane).
Hoş yapsam da yerleşme imkanım yok gibi bir şey ilk atamada (76 puan/lisans/4001 kadrosuna), ama olsun. Denedim şansımı.

2., olmadı inşallah 3. atamada atanırım umrım. Özelde olmuyor, olduramıyorum malesef.

Bol şans herkese tekrardan.

Benim tahminim lisans 82 83 kapatir ilk atamada. Bakalim hakkimizda hayirlisi

Ya ben anlamiyorum insanlari yemlemek nedir ya yada yanlis yonlendirmek bu fesatlikla olmaz zaten bunu yapanlarin isi ... ki burda hemen hemen herkese cevap verip yardim eden kisiye de abuk subuk seyler soylemisler konularda okudumda pes ya

bundan sonra bi gram yardım etmem zerre kadar ilgilendirmiyo beni kim bilir fb de neler var benim orda hesabım yok bilmiyorum

işte herkes öyle düşünmüyo saçma sapan işler yapıyo bazıları bunların peşinde koşçağına sınava çalışsaydı

Armut piş ağzıma düş arıyorlar hepsi

arkadaşlar lisans 78.9 puanım var kamu yönetimi bölümüm bu atamada şansım olurmu yada ikinci atamada şansım nekadar sizce

tkahveci86

Haklisin ama olsunn Allahin izniyle ben senin muhendis kadrosunda atanacagini hissediyor ve dusunuyorumm hakkimizda hayirlisi olsunn insallahh...

Serebralmipalsi

Geçmiş yılların tablolarını incelediğimde ilk atamada olmuyor ama ikincide umudum var gibi bakalım

2016 /1 yerleştirme memur sayısı 98 puan 91 kusurlerde kapanmış 2018/2. 230 memur sadece bu beni biraz umutlandırıyor hayırlısı

thebipolar. afyon ile ilgili nasıl bilgi istiyorsun normal bi anadolu şehri 200.000 civarinda merkez nüfusu 2,25 tl minibüs ücretleri pazarları öyle pahalı değildir merkez de gidebileceğin bi avm var ve 10 km uzakta da diğer avm var kiralar merkez semtler de sakin olan yerlerde 500-600 civarıdır çarşıda ev kötü olsa bile 1100 1200 ve evin durumuna göre daha fazladır şehrin bi ucundan diğerine aracınla en fazla 20 dk da gidersin daha sormak istediğin bişe varsa yardımcı olurum :) #AFYONKARAHİSAR (L)

pirlo21

2 şehir var bilgisayar işletmeni biri Hakkari diğeri Bilecik aslında yazabilir dim sertifikam var ama umutsuz bir tercih yaptım belki ondandır

Branştan alımların artması için Cimer'e yazalım arkadaşlar. Sağlık sorunlarıyla okuduk, bitirdik üniversiteyi. Hakkımız değil mi kendi mesleğimize atanmak

SGK dan emekli olmamız tercih yapmamıza, atanmamıza engel mi?

Güvenlik soruşturmasından geçmez bile

[FONT=sans-serif]ben 80 civarı alanın 3. atama olursa dahi zor atanacağını düşünüyorum. lisansta nitelikli alan alımı yapılmamış. ya mühendislik var ya da imamlık var. ötesi yok. mühendis olan arkadaşlar yaşadı, düz memurluktan tercih yapanlar için iyi puanlı mühendisler gidecek bu iyi bir şey ama geri kalanlar imamlar. [/FONT]
[FONT=sans-serif]imam hatip okumuş bir insan zaten istisnaları haricinde sınavdan 80 civarı yapamaz. çoğu kişinin rakibi bile olmayacaklardı zaten. önceki atamalara bakılırsa imam hatip kadroları boş kalmış. ama bu sınavda da maşallah açılan kadroların %25 i imamlık, müezzinlik kuran öğretmenliği. [/FONT]
[FONT=sans-serif]geriye bir sürü nitelikli atama bekleyip kadro açılmayanların düz memurluk tercih etmesi kaldı. Bol bol tsk'dan da alım var onlara da zihinsel grubu giremiyor. resmen 300 gibi bir kadroya binlerce hatta 10.000'lerce insan girmeye çalışacak. [/FONT]

[FONT=sans-serif]bence 90 civarı almayan kişi bundan sonra bir atanma hayal etmesin. Devletin engellilere iş vermek istediği falan yok. Bu çok belli bir şey. Özel sektörün de iş vermeye niyeti yok. Okumuş engelliye hizmetçi kadrosundan iş vermeye çalışıyorlar. O yüzden iş bulma umudu olan arkadaşlar intiharı bile düşünebilir, uğraşmaya değmez.[/FONT]

Üst Alt