Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2018/2 tercih kılavuzu açıklandı!

hükümet kemer sıkma politkasına resmen başladı. 2.ve 3. atamalardan da medet ummayın

https://www.engelsizler.net/engelliler-ekpss-icin-eylem-yapti-atama-sayisi-artacak-mi/4296/

En son ankaradaki eylem sonucu. üçüncü atamayı bırakın ikinci bile bu umarsamazlığımızla zor gibi arkadaşlar

iki saate yakın bir müzakere cereyan etti. Bizler taleplerimizi ve tepkilerimizi ayrıntıları ile dile getirdik ve süre uzatılsa bile atanacak engelli sayısının artırılmasını istedik. Genel Müdür Sayın Orhan Koç görüşlerimizi sabırla ve sevecenlikle dinlemesine rağmen atanacak engelli sayısının artırılacağına ilişkin net bir cümle kurmadı. Hep genel cümlelerle geçiştirmeye çalıştı. Müzakere sonucunda engelliler konfederasyonu başkanı Av Turhan İçli Genel Müdüre hitaben "Bakan Hanımla görüşün bir hafta içerisinde bize net bir şeyler söylesin; biz de ne yapacağımızı bilelim. Sizden özellikle rica ediyorum." dedim. Arkadaşlarımıza hitaben "Bu görüşme sizi tatmin ettiyse mesele yok. Etmediyse değerlendirmenizi yapın ve kararınızı verin 3 Aralık tarihinde biz buradayız." diye açık çağrıda bulundum.
İşsiz arkadaşlar top artık sizde; ne yapmak istiyorsanız karar verin, biz de yardımcı olalım. Ama bilin ki, 15-20 kişilik katılımlarla bir yere varılamaz; istenilen sonuçlar elde edilemez." dedi.

engeller

ben kendım ıcın dıyorum ben teknıker olarak atanmak ıcın beklıcem cunku 1000 tl maas farkı oluyor totalde teknıkerler 500 tl hastane döner sermayesıde 500 verıyor 1000 tl cok para yılda 3-4 maas fazla eder ama meb e atanınca 2800 den baslıyon rezıllık ya

erhankole

Kurada çıksa 18 yaşından küçükse ataması yapılmaz.Ancak kaza-i rüşt kararı gerekir. Ama diğer şekilde bi sıkıntı olmaz.

Tercih yapan tüm arkadaşlara şimdiden bol sans dilerim. Umarım hepiniz dilediğiniz yerlere atanır ve artık diğer planlarınızı gerçekleştirirsiniz...

baktım ama sadece kura tercıhlerı var lısans degıl kı onlar
Dorsalis Pedialis

baktım ama hepsı kura onlar lısans tercıhlerı degıl kı

İki dünyamız için en Hayırlısı olsun inşallah Rabbim kimsenin rızkını kesmez dilediğine dilediği kadar verir yeterki dua etmesini istemesini bilelim ve hayirini helalini isteyrlim Allahım yar ve yardımcınız olsun inşallah

Sadece kura ile yapılacak tercihlermi bilgi verebilirsiniz inşallah

82.2 önlisans ne önerirsiniz? İlahiyat hafızlık yok

Dorsalis Pedialis

BEKLİYECEĞİM DİYEN ARKADAŞLAR
6 ay sonra kadro açılacak mı belli değil, ekonomik kriz var devlet memur ülkesine dönecek hali yok elinizde fırsat varken kapağı atın devlete yoksa açıkta kalırsanız

ben sanmıyorum eskisi gibi 5000 veya yılda minumum 2 kez alsınlar. şu seçimden sonra alımı ve tercihleri iyice azaltacaklar.

Ekonomik sorun var ülkede alım bile olmaya bilir tercih yapin

tekgoz123
Genel siralamam suan 297. 2019 da bir alim bile olmaz mi diyosunuz? Cunku en azindan beklesem yine duz memurluk gelir diye dusunuyorm sizce?

@tekgoz123 2019 da bir alim bile olmaz mi yani diyosunuz??

2019 da alım olmuyacak diyen arkadaşlar AKPARTI HUKUMETI OLDUGU SÜRECE YILDA EN AZ 2 HATTA 3 ALIM BILE OLUR, EKONOMIK KRIZ YALANLARINA INANMAYIN.

imamlıgı seçebilirmiyim imam olmayı düşünüyorum diyaneti aradım belge için belgeyi almak çok zor kuranı ezberle gel dedi sertifika için

EVET ARKADASLAR daha oncede dedigim gibi sagliktan alim olmamasinin sebebi bugun baslayam yetistirme yurtlarinda buyuyenlerin atamalarinin yapilmasi.Onlarin klavuzu aciklandi.cok cesitli kadrolar verilmiş.Saglik bakanliginada kadro acilmis.daha bircok alanda kadro acilmis.o yuzden bizden kistilar atamalari eleman ihtiyaci olmasa onlardanda saglik bakanligi vs.cok cesitli kadro acilmazdi.2019 yilindaki alimda teknikerlere cok yer verilecek bence.
https://www.memurlar.net/haber/7927...alinacak.html?amp=1&__twitter_impression=true

VHKİ kadrosu için benim gördüğüm 4001 ve 7225 nitelik kodu aranıyor. Başka istenen bir şey göremedim ben 🤷♀ Lisans mezunu olmak ve güvenlik soruşturmasından geçmek yeterli diye anladım.
İzmir’de “tüm ilçeler/taşra” şeklinde 12 kadro açmışlar. İzmir’de yaşıyorum. Yazarsam ve yerleşirsem, uzak bir ilçeye yerleştirmezler değil mi? Sizce yerleşebilir miyim?
(Puanım: 88.21 Sıralam: 601)

selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz keyifler nasıl iyimi 7363 nitelik kodunu anlamını bilen birisi varmı acaba hava kuvvetlerinde önlisans ekpss tercihde

Dorsalis Pedialis

kardeşim ben zaten milli eğitimdeyim hizmetliyim ama keyfim yerinde. çok çok kıl biri çıkmazsa engelliye öyle ağır iş vermiyorlar

seneye adamlar açacak atıyorum 1250 kadro 300 tane verecek vermeyecek orta okula, onlardanda 15-20 tanesi belki memur olacak olmayacak oda açarsa bu kadar kadro.
ülkenin memur devletine dünüşecek hali yok,o yüzden sürekli yüksek ve sık alım yapamaz açıkta kalırsınız

Erkankss

Guzel yorumuz icin tesekkur ederim

297 genel siralamam.bekliycem kadro acmazsada duz memurluk bu siralamaya gelir bence olmazsa duz memurluk yazarim yine.saolun����

arkadaşlar çevre ve şehircilik bakanlığı memur şırnak yazan var mı?konaklamada sıkıntı yaşanır mı?benim puan 81

7225 hepsinde var
Bilgisayar sertifikası deil.Güvenlik tahkikatının olumlu sonuclanması değil mi yaa??

lisans puan 92.64 gen sıra 211 branş sıra 10
mühendis: bilecik kocaeli ankara samsun burdur sinop tekirdağ aksaray kırklareli niğde yozgat rize zonguldak artvin
düz memur: muğla aydın denizli yalova manisa balıkesir çanakkale kocaeli bursa sakarya izmir

Santral memuru olmak için
MEB onaylı sertifika gerekliymiş 😞

Zorro
önlisanstamı dedigin nerde ögrenim düzeyi hangisi göremedim

sertifika istemiyor büro mezunu istiyor

Orta öğretim düzeyde
İmam ve Müezzin olmaktada sertifika istiyor galiba

Üst Alt