Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2018/2 tercih kılavuzu açıklandı!

BulutBaydar

GİH: Genel İdare Hizmetleri Sınıfı
TH: Teknik Hizmetler
SH: Sağlık Hizmetleri
AH: Avukatlık Hizmetleri
AD: Din Hizmetleri
YH: Yardımcı Hizmetler

7225 Güvenlik Tahkikatının Olumlu Sonuçlanması

Arkadaşlar şimdi ben belediyenin şirketinde çalışıyorum kuraya katılsam görevde yükselme oluyor mu yoksa zaten çalışıyorum katılmama gerek yok mu ?

7225 güvenlik güvenlik soruşturması ike alakali sicilin temiz olacak

Benimki sadece tahmin ama 4001 KADROSU 80 81 olabilir

Imam hatip alacak da kac tane hafizlik belgesi olan imam hatip mezunu var acaba yine kaldi kadrolar boş

hemşire arkadaş kazandığınız anda iş biter hemşirelik için bi daha sınava girmeniz lazım ya yine açılmazsa

Son düzenleme:
Hafizlik belgesi sarti var maalesef cogu imam hatiplinjn belgesinin olduğunu sanmıyorum

tkahveci86

30 tercih hakkı varmış kazanılmasa bile
2. 3. Atamalarda yine tercih hakkı olur mu

kazanamazsan 4 sene hakkın var kazanana kadar.. kazandın mı alt sınıf üst sınıf fark etmez bitti senin işin o puanla.. tekrar tercih istiyorsan tekrar sınava gir

sirf görüntü amaçlı tv lerde bas bas bariyorlar yok engelli kadrosu bilmem ne bakıyorsun imam engelli olupta imam olan varmı aranizda :) sirf almamak için dolanbaç yapmış böyle bir yok sayılma olamaz

GEÇEN ALIMLARDA 150 KİŞİ DİYANETE ATANDI engelli.
engeli uygun degil diye atamasını diyanet iptal etti yazık günah degilmi diyanet bunu yaparsa gerisini siz düşünün
hoca osurursa CEMAAT SIÇARMIŞ

Ekpss

Arkadaşlar tercihlerinizi yaparken çok dikkatli olmak lazım ...

Slm arkadaşlar daha zaman var 7 Aralık'ta bitiyor....

galiba imamsın böle iştahlı olduğuna göre :D

arkadaşlar 2015 de Lisans mezunuyum, AİS den kontrol ettim mezun yazıyor. ben ayrıca 2017 de ön lisans dan tekrar eğitim alıyorum ama sınava lisans e kpss ye girdim tabiki de. ben şimdi tercihleri lisans dan yapcam fakat bana ön lisans tercih ettiriyor bunu nasıl güncelleştiricem?

2018/2 Oyalama atamaları

Evet arkadaslar bu atamalar şunu gosteriyor sadece amaç oyalamak laf olsun bilmem kac tane engelli kardesimizin istihdamini sagladik gibisinden haber yapmak baskada bisey deil.Onlisanstan hic mi branş alimi olmaz yuzlerce hemsire att anestezi odyometri laboratuvar gibi onca branştan 1 tane bile kadro acilmaz mi?? saglikci adina koca bir sifir ne olacak boyle.sadece isim olarak alim olacak yani alim yaptik diye.Imam muezzin alirsin alma diyemez kimse ama imam aliyon diyo yuzlerce insani madur edemzsinz yuzlerce insan bransindan atamayi 7-8 aydir beklerken olacak iş mi bu!!!! Ne biz kabul edebilirizz boyle bi şeyi ne de ALLAH birakir yaniniza vicdan biraz yahu!!!

Arkadaşlar herkese merhaba.
Tercih kılavuzunda hangi puanla nereye yerleşilir diye neden yazmıyor?

sen hiç iş arayan müezzin, imam, hoca vs gördün mü ? Ben görmedim.

bunlar hep böyle hasta olunca duaları kurtaracak bunları, bi yerleri acıyınca hocaları okuyup üfleyecek. Biz kadro açılsın diye bekleyelim, alakası olmayan insanlar torpille sağlık kuruluşlarına girsin. boşuna yorma kendini kardeşim burası türkiye, adamlar ülkeyi hoca laştırdı

Çok haklısınız arkadaşlar bir tane mi engelli sağlık çalışanı alınmaz çok üzüldüm yine boşta kaldık

Selam arkadaşlar ben kura icin başvuruda bulundum ilkokul mezunuyum ama kafam çok karışık nasıl tercih yapmamız gerekiyo birileri yardimci olabilirmi hizmetli olarakmi tercih yapmalıyım

metehan001

Peki neden askeri olmayan kadrolarin yaninda hi kod var. Bircok kadronun yanina bu kosul yazilmis nedenini biliyor musunuz?

98 puan aldım bidahaki atamayı bekliyorum

lise düzeyi

Ben engelli babasiyim. Oğlum 16 yaşında ve iş okulunda 10. Sınıfta okuyor. Kuraya basvurabilirmiyiz?

Allahım ya kafayı yiyecem Sağlık ataması Niye yapılmıyor ya diğer atama ne zaman olur hemşireleri alırlar mı niye böyle yaptılar ya

Üst Alt