Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2018/2 tercih kılavuzu açıklandı!

Bir imam bu memlekete ne verebilir ? Hiç birşey.. Ama
Birden fazla imam bu memlekete devrim yaptırır.
Babama dedim zamanında imam olayım diye olma sağlıkçı ol dedi :) hata yapmışız..

Toplanmamız lazm koyun gibi güdüyolar bizi bütün
sağlıkçılar bir araya gelelm eğer yapmazsak diger
atamada böle olucak

Veri hazirlama da 4001 nitelik koduyla tercih yapabilirim dimi yaninda ek kod yok sadece 4001 ve guvenlik sorusturmasi onayi isteniyor. Bilen birisi cvp verirse cok iyi olur

Şoktayım vallahi o kadar yıl hemşire kontenjanlari boş kalsın bu yıl da bir çok hemşire var tercih verecek kontenjan acmamislar Şaka gibi

Hmsre
2. ya da 3. atamada çıkacaktır diye tahmin ediyorum.

Şimdi tercih verenler çıkmazsa bile
2. ve 3. Atamalarda tercih verebilir mi Alman

Tercihleri ösym den mi yapacaz e devletten mi

Gerçi bu 2. atama şimdi farkettim 3. ve son atamaya kaldı sağlıkçıların işi sanırım. Yazık emeklere kendi adamlarını yerleştirdiler tabi geriye kalanlar ne yaparsa yapsın. Diyanetten hizmetli bile seçemiyorsun. İmam hatip mezunu arıyor. Ülkeyi iyice b.k ettiler ! Geçmiş olsun.

istediğiniz yer açılmadıysa bi dahakinde açılması daha zor puanınız yüksekse beklemeyin boşuna

işletme mezunları tam olarak hangilerini seçebilir bunu ney göre belirliyoruz kafam karıştır iyice kodlara bakarak

ben mesela tercihlerimi doğuya doğru genişletsem mi diye düşünmeye başladım

Ne işim var Mardin'de yahu

Arkadaşları “Merkez / taşra” ve “Tüm İlçeler/ taşra” arasındaki fark nedir? Ve de üniversiteler çakılı kadro değil mi, tercih etmeyi düşünen var mı?

idareedememanne
Benzer bir durumu ben yaşıyorum. Okulumu arayıp düzetmelerini istedim. Sisteme girmemişler. Ama yoksiste mezun görünüyorum. Pazartesi halledecelermiş. Rektörlüğe yazı gitti..

kars,mardin,ardahan güzide şehirlerimiz(81 puan lisans iktisat mezunu olduğum için sadece 4001 isteyenlere tercih yapabildim ama atanma şansım çok düşük diye düşünüyorum)

benim kafam rahat çünkü kendi şehrimde hiç bir yer açılmadı

Puanım 76, ilk atamada atanamayacağım için tercih yapmayacağım. Herkese bol şans şimdiden.

Yalnız lisansa açılan kadrolara göz ucuyla şöyle bir baktım, düz memur kontenjanı aşırı az geldi gözüme. Hep branş.

Nereye ne kadar kadro verilmiş, dağılım belliyse biri yazarsa sevinirim.

Tıbbi Sekreterlik yok hemşirelik yok yani yoksa ben mi öyle görüyorum. Çok yazık gerçekten umutlar tükendi yine.

Buldum sonunda. Duygusal ve ruhsal engeli bulunmayanlar anlamındaymış..

Arkadaşlar 3 ARALIKTA Engelli arkadaşlar,herkez tekrar buluşuyor.Açlık grevi için destek verelim.2019 da kadro sayısı artırılsın.

ağzına sağlık dostum bari EKPSS de adalet olsaydı bizim durumumuzu anlayamazlar bilemezler.

Arkadaşlar, atandıpımız yer belli olduktan sonra mı güvenlik soruşturmasına başvurucaz

2018/2 EKPSS işletme lisans nereleri yazacaksınız?

Arkadaşlar, tercih kılavuzu açıklandı fakat kontejyanlar vasat, imam hatipciler aldı başını gidiyor.

Peki işletme lisans mezunları nereleri seçecek..
paylaşım yapalım

2018/2 EKPSS Önlisans Veri Hazırlama Kontrol İşletmenliği Puanları Kaça Düşer ?

Arkadaşlar merhaba farketmişsinizdir yığınla vhki alımı var, sizce puanlar kaça düşer kimler nereleri yazacak ?

Üst Alt