Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2018'e lisans seviyesinden girenler puanlarını yazabilirler mi?

nakkarezen54

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar EKPSS 2018 Lisans sınavı oldu bitti hayırlısıyla, ÖSYM Giren Adaylara soruları da açıkladı malum herkes aşağı yukarı tahmini netini biliyordur. bu netlere kaç puan geleceği de aşağı yukarı belli (stndrtsapmadan dolayı 1-2 puan değişebilir) arkadaşlar şimdi lisans mezunları net puan aralığını BÖLÜMÜYLE birlikte yazarsa burada az da olsa ortalama puanları yakalamış oluruz puanlar açıklandıktan sonra da lütfen burada paylaşın ki bir fikir oluşsun.hadi sağlıcakla kalın.netler aşağıdadır

Bölüm:LİSANS İŞLETME Ön lisans Bilgisayar Prog.
GY 16 D 2 Y 15.50 NET GK 23 D 7 Y 21.25 NET TOPLAM 36.75 (37 de olabilir)
Puan olarak ta 80 civarı[FONT=Arial Black][/FONT]

Mehmet bey Gy gk olarak da yazarmısınız çünkü standart sapma gy gk olarak hesaplanıyor.

Inşallah atanırız. Bu netlere ilk atam zor ama 2.atama da olur gibi

Son düzenleme:
19a 4 genel yetenek 17ye 4 genel kültür 2. atamada olursa sevinirim çünkü 2016nın ilk alımı gibi bi alım değil 2018nin ilk alımı az

Matematik öğretmenliği 85-88 ( 42net-45net) ilk atamada atanır mıyım sizce.. küçücük bi bebişim var hem ona baktım hem hastalığımla mücadele ettim hemde sınava hazırlandım.. Herkesin emeğinin karşılığını almasını dilerim..

lisans/harita müh gy 24d-6y gk 18d-12y toplam 36.5net 80gelir diye umut ediyorum

atoommm

toplam 37,5 netiniz var. 2016 Ekpss verilerine göre 80-81 arası bir puan ediyor. inşallah hayırlısı.

83-85 arası bekliyorum. Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldum, şuan pedagojik formasyon alacağım, ilk tercihe yetişemiyorum. İkinciye atanırım diye tahmin ediyorum.

Payitaht

Şuan memurum pedagojik formasyon alınca bu sınavla öğretmen olarak atanabilir miyim? Çok fazla araştırmadım ama olur diye düşünüyorum. Bilgisi olan varsa lütfen cevap verin.

Lisans 84-86 arası bekliyorum. Bölümüm iktisat. İlk atamada atanıp atanamayacağımı kestiremiyorum, çünkü sınav kolaydı, yüksek puan bekleyen çok var ve alım az.

Arkadaslar kac puanim gelir sizce
Türkçe.:10D 5Y
Mat:3d 3y
GK kısmı :24d 2 y
Besyodan ilk alımda gidermiyim acaba

Son düzenleme:
Arkadaşlar kadro sayısı için bastırmamız gerekli. 3 atama yapılması için herşeyi yapmamız lazım. 3 atama demek 70 puanın altındakilerin bile atanması demek.Böylelikle burada puan yazma gereğide kalmaz.İlk alım 2500.Sayı çok az.On binlerce taşeron kadroya geçti bize en az 10.000 kadro olmalı.

E kpss lisans

E kpss lisans dan ilk 1000 girmek için kaç puan almak lazım bilgisi olan arkadaşlar yazabilirler mi

Evet ben de bu soruyu merak ediyorum

gy 23d 7boş
gk 24d 5y 1boş
45,75 net lisans çeko
ilk atama olur mu sizce

40 net üstü korkmasın fazla birde alımları artarsa kesin kurtarırsınız

Genel yetenek 23 D 7 Y
Genel kültür 24 D 6 Y
Maliye Bölümü Lisans kaç puan eder

nakkarezen54

Benimde senin civari birsey kardesim kamu yönetimi lisans mezunuyum

G.Y:16 D 3 Y. G.K:22 D 8 Y bende 77 ile 79 arasi bi puan bekliyorum

Arkadaslar ben bu puanla son atamada da olsa atanabilir miyim sizce

Benimde en düşük gy 26 d 3 y 1 b gk 14d 12y 5b hatırlayamadıklarımı eksi olarak düşündüğümde netlerim böyle muhtemelen 80 civarı bi puan gelir inşaat mühendisliği bölümüm

Merhaba arkadaşlar ben ekpss ye genel-görme-işitme-2 den girdim ruhsal ve duygusal bozukluğum var genel yetenekte türkçe 12 doğru 3 yanlış matematik 13 doğru 1 yanlış 1 boş ve genel kültürde 22 doğru 8 yanlışla 60 soruda toplam 44 netle ekpssp3 de sizce kaç alırım

Üst Alt