Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2020 yine ertelendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ösym sayfasından Sınav başvuru kısmına bakın 15 Kasım yazıyor. Sınav yine 60 dk. Kpss 120 soru 130 dk. Ekpss de biz süper hızlıyız da haberimiz yok. 10 dk da bize verseler incileri dökülür sanki!

EngelliAtama

ÖSYM resmi olarak duyuru yapmadıkça sınavın 15 Kasımda yapılacağı netlik kazanmaz!

Asın bayrakları sınav 15 KASIM :D :D :D :D 2018 ekpssciler bekleyin sıra size de gelecek. sınavdan sonra 2020 ile atamalar yapılacak :D:D:D

Arkadaşlar ben ortaöğretimden gireceğim ne gibi meslekler var atanabileceğimiz ve kaç puan almak lazım

Pazartesi günü kritik gün. Eğer 15 Kasım gününe dair resmi açıklama gelirse sınavın tekrar ertelenme ihtimali ortadan kalkar. Açıklamayı görmeden emin olamayız.

HuseyinF

Sınavdan sonra hem 2020 hem 2018 puanı ile atama olacak.
Lakin kadrolar istenilen düzeyde olmayacak tahminim

Bunlar güzel günlerimiz
Daha beter olcak her şey
Dünya zaten yalan dolan
Kaderden kaçamaz insan

Engelliler konfederasyonu başkanının attığı twit

Engelli ve kronik hastalığı olanlar tüm sınavlara giriyorken EKPSS olmasın diyenler ve hala bilimKurulu_ nun kararını savunanlar, engellililerin hak mücadelesinin felsefesinden ve hak temelli Savunuculuktan bihaber olanlardır.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O kadar kötü kalpli insanlarız ki biz Türkler olarak bir şey demek istemiyorum, beddua da etmeyeceğim ama ben bu siteye girmeyeceğim artık bu kötü kalpli insanların yorumlarını gördükten sonra. İnşallah biz 2018'lilerin yaşadıklarını yaşamazsınız yine bunu temenni ediyorum ve son bir şey söyleyip gidiyorum siteden.

Umarım herkes kalbi gibi yaşar hayatını...

Sınava çok çalıştım ama kasımda olmasını istemiyorum ben hayatımı riske atamam

erola

Umarım çalıştım ama candan önemli deil bir sınav devlet mantıklı karar verir inşallah

Markete gidiyoruz. Otobüse biniyoruz. Pikniğe gidiyoruz. Çarşıya çıkıyoruz. Atama olursa işe gidiyoruz. Buralarda insan yok hastalık yok. Ama sınava girmiyoruz. Çünkü ölebiliriz öyle mi? Yahu şuna puanımız yanmasın diyelim de hastalanacağız demeyelim. Engelliyiz de aptal değiliz yahu

kenan91

2018 girişlilerde her ekpss gibi bir sonraki sınava kadar 2 atama gördü. 3 atama yapılan sınav yılı çok nadir. Bunu kötü kalpli olmakla ne alakası var? Siz binlerce yeni mezun var onlarında atanmak senin kadar haklı değil mi? Geçmişte o kadar düşük puanlı engelli ataması yapışmış ki İşkur üzerinden sadece temizlik personeli alınıyor engellilerle ilgili böyle bir önyargının
Önüne geçilmesi mi? Küçümsemek için söylemiyorum ama devlette binlerce kadro varken nede Engelliler temizlik ve hizmetli kadrolarına mahkum edilsin.

EngelliAtama

Risk var kardeşim ben evimden çıkmıyorum banane çıkıp gezenden bir sınav için virüse yakalanıp yatağamı düşelim

memet111

Üşenmedim profiline girip baktım Mayıs ayının sonunda engelli maaşım yatsın seyahat edeceğim yazmışsın birçok yere. Şimdi de evden çıkamam yazıyorsun. Mayısta, haziranda virüs yok muydu? Senin de derdinin virüs riski olmadığı belli oldu.

sınav olmasın diyorlar ama hemen atanalım göreve başlayalım diyorlar valla kendini uyanık sananlar bunlar

Sınav yapılsın diye koskoca bilim kurulunun tavsiyelerine karşı çıkanları gördükçe sadece bilgisizliklerine üzülüyorum

fztahmetygc

Haksızlık yapıldığını düşünüp, istekleri dile getirmek karşı çıkmak oluyorsa siz de 3. atama için koskoca devlete karşı çıkmış oluyorsunuz. Mantık hatalarıyla dolu mesaj yazan sensin bilgisiz olup saçma sapan cevap veren biziz öyle mi? Engelliler herkesle birlikte YKS'ye, KPSS'ye girerken neredeydi koskoca bilim kurulu?
Dürüst olup çıkıp delikanlı gibi biz atanmadan sizin sınava girmenizi istemiyoruz diyemeyen herkes virüs var sınav bahara kalsın diyor. Baharda girmek isteyen 2022 baharda girebilir.

Cümleten boş muhabbet yapıyorsunuz arkadaşlar. Bi taraf diğer tarafı diğer taraf öbür tarafı çekemiyor. Bu nasıl bir engelliler birliği. Bu şekilde ne istediğini bilmeyen birbirini çekemeyen 2 grup oldukça biz engellileri kimse gale bile almaz.

Biz zamanında kota ve atama için uğraşırken kimse bize destek vermedi. Bugün neredeyse sinav diye ölecekler. Biz engellilerden hicbir şey olmaz, ben bunu gördüm. Aramızda çok çıkarcı var. Sahte raporlularin oyununa gelenler de çok var.

MusaT. Ya ben seninle muhatap olmuyorum ki sen ne benim her yazdığıma konuşuyorsun ya bana ne sen beni ilgilendirmiyorsun ne yaparsan yap ister çalış ister sınava gir bana ne tanımam etmem seni bana sen diye hitap edemezsin sözlerine dikkat et terbiyeni takın Lütfen seninle işim olmaz kendi işine bak yeter ya!!!

fztahmetygc Gördüğün üzere burası forum. Bu demek oluyor ki ben istediğim her mesaj hakkında fikrimi belirtebilirim ve 'sen' buna karışamazsın. Sonuçta gelip özelden yazmıyorum. Terbiyemi de daima takınıyorum. Ancak diğer arkadaşlara daha fazla rahatsızlık vermemek ve konu başlığından uzaklaşmamak adına seni görmezden gelmek daha doğru olacak.

Engelliler konfederasyonu başkanının attığı twit

Bir gün 2020 sınavına girenlerle sınav olmasın diyen 2018 puanına sahip olanlar aynı kuruma atanmış olarak buluşacaklar.
Kim bilir..
Ne konuşacaklar merak ediyorum.
Aynı iş yerinde yaşadıkları sorunlar için nasıl mücadele edecekler, işte o zaman birlik olabilecekler mi?
Merak..

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ösym nin iletişim hattını aradım ekpss ile ilgili evet 15 kasım yazıyor başvuru bilgilerinde ama sınavın 15 kasımda olmayabilir duyuruları takip edin diyorlar bu iş cocuk oyuncağına döndü iyicene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt