Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Neden resmî açıklama yok anlamadım 15 kaşıma ertelenmesi çok mantıksız 11 ekimle 15 kasımın pandemi açısından hicbir farkı yok hiçbirşey anlamış değilim bu işte birşey var.
fztahmetygc
3 yıldır kadro açılmamasıyla 3 sefer ertelenen sınavın 2020 son baharında yapılmasının nasıl bir bağlantısı var? Ekpss
Bu yıl yapılmazsa sağlıkçı kadrosu. Mu açacak devlet?
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hafta içi resmi açıklama gelir ve tarih bu sefer kesinleşir inşallah. tato78
3. Atama isteyen arkadaşlar sesini yeterince gür çıkartamadığı için suçlu yine sınavın ertelenmesini istemeyenler oldu, hayret bir şey Bir de Allaha havale ediyorum yazmış şaka gibi.
Ben 2018 ekpss ye onlisans tan girdim ve 77 ike atanamadim bu 2020 ekpss ye gitmek çözüm değil bundan sonra kadrooar her atamada 500 ü geçmicek sizlerde atanamivaksiniz bizim gibi hahahhahahhahh hohobohhohoh Alpxx
kota yuzde 6 ya cikar zannedmeyin sizde atanamiyaksiniz
Ben sınavdan 77 puan almış olsam suçu devlette değil, kendimde arardım. Ama üzülüyorum size, sizden öncekiler ders çalışmadan elini kolunu sallayarak doğru dürüst puan almadan memur oldular. Aynı şans size vurmayınca bu hale geldiniz. Ben sizin durumunuza düşmemek için gece gündüz ders çalışıyorum. İnşallah memur olmayı gerçekten hak eden herkes atanır.
Musa kamufa kadro kalmadi gözüm istediğin kadar ders çaliş atama yok artik kota yuzde 6 ya kadar çikar diye düşünme yanilirsin ben atanamassam kimse atanmasin zaten
Sınava iyi çalışmış olman çok iyi bir puan alacağın anlamına gelmez. Sinavda aksilikler olabilir. Ya da bu sefer zor sorular karsimiza gelebilir. Yani ne olur ne olmaz..
MusaT. Sen benim niye düşmanım olasın buradaki kimse düşmanım değil zaten ama sadece sen değil herkes emek veriyor, verdi İnsanları kırmaya incitmeye gerek yok size acıyorum falan bunlar hoş sözler değil neyse konuyu daha fazla uzatmayayım sana başarılar
İstorika Hepsi ihtimal dahilinde ama olsun ben yine de elimden geleni yapıyorum. 2016, 2018 veya 2020 kaç girişli olursa olsun farketmeksizin bu sınavı gerçekten kurtuluş yolu olarak gören ve hakkını vererek çalışan herkes inşallah en kısa sürede atanır.
Bu sınav yine ertelenir.vaziyet onu gösteriyor.sadece gaz aldılar resmi açıklama yok.takvimde yok.alışın buna 2020 liler.engellilerin hiç bir değeri yok.daha durun yolun başindasıniz sınava girip 100 kişilik kadro açılınca görücem burda sizi.durmak yok hadi ders çalışmaya devam.nede olsa atanacaksınız.seçimde yok sürüneceksiniz atama diye
SINAV böyle bir durumda ZOR yapılır.1500 vaka oluyor hergün vefat SAYISI 65 -67 de
Okullar zaten açılamadı yanı demek istedigim yüz yüze eğitim yok.
Aşı yok
İlaç yok.
Ve sehir içi otobüslere hes uygulaması getirildi.
Denetimler sıklaştırıldı.
Ösym duyuru yaparsa bil ki SINAV olacaktır.
Ama duyuru yapmazsa o iş biraz zor