Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2026 sonuçları açıklanıyor | 14 Mayıs

biirkann

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
47
Arkadaşlar herkese hayırlı uğurlu olsun. EKPSS sonuçları açıklanıyor. Sabah olunca herkes buraya yorum olarak yazabilir, sonuçlarınızı paylaşabilirsiniz. Ortaöğretim, ön lisans ve lisans fark etmez herkes katılabilir.
Gece saat 03.20,uyuyamıyorum ama uyumayı deneyeceğim. Hepimize hayırlısı olsun.

Açıklandı: 14:39

Dün bir kura yaptı Gençlik ve Spor Bakanlığı dijital ortamda.Tuşa bastığı gibi 698 kişi içinden 8 kişi seçti.Yemin ederim 5 saniye bile sürmedi.Torpile çok musait bir sistem.Eski sistemde elleri ile seçiyorlardı bu sistemde isimleri önceden girmedikleri muamma.Umudumu kaybetmek istemiyorum ama EKPSS'den düşük bekliyorum.İnşallah işçi olarak girebilirim bir bakanlığa,yaş 36 tren kaçıyor gibi.

Yahu engelli işçi alımlarında 35 yaş sınırı ne demek sanki mükemmel 20'li yaş taahhüt ettiler.Hastalıktı şuydu buydu yıllar geçti.

ÖSYM acı çektire çektire öldürtmek istiyor bizi hala açıklamadı

Bugüne kadar hazır edememişler mi hepi topu 110.000 sonuç açıklamadılar hâlâ.

ben sizden fazla merak ettim sınavla alakam olmadığı halde

😂😂 sabah acıklanır diye sabahladım 7 de kalktım yok 9da baktım yok 10 da baktım yok her uyumam da sonuc acıklanıyo telefona bakıyorum ama yok acıklanmamıs rüyalarıma girdi artık meraktan patlıcam cidden

Ösym'yi arıyorsun sanki sen bir suç işlemişsin de hani öyle davranıyorlar ÖSYM'de ne zaman açıklayacağını söylemiyor ki

Haber sitelerine baktim, sanki atama sonuclari aciklanacakmis gibi yaziyorlar. Bunlarin topunun....... Neyse yazmamis olayim, ama sizler anlamis olun.

Açıklanmıyor mu arkadaşlar bugün acaba zaten hastayım kalbim ağrıyor sabahtan beri ya

Üst Alt