Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lisans önlisans ve lise olarak ayrılıyormuş.Sonrasında engel türüne göre ve mesleğe göre ayrılıyormuş.Engel kontenjanları değişiyormuş bir de meslek değişiyormuş.Bir özel eğitim birimine sorduğumda böyle söylemişti.Nereyi aramak gerekir?
77 puan almışım sıralamam 3257 lisanstan girdim. İlk atamalarda Doğu illerini tercih edip daha sonrasında tayin istememi önerir misiniz? Sonraki atamalarda kontenjan açılmasını mı beklemeliyim? Önerilere açığım ekpss'ye ilk defa girdim.
@biirkann, ilk olarak Doğu illerini mi deneyeceksiniz? Kpss-ekpss hakkında neredeyse hiç bilgim yok ilk deneyimim oldu. 2024'te katılan aday sayısı daha azmış lisanstan.
Arkadaşlar 2026 minimum yerleştirme puanı 90 ortaöğretim için ve kontenjan 280di galiba.
Kaç puanla kapatır sonra ki yıl?
Ayrıca bazı sitelerde 70-80 puanla yerleşenler olduğu yazıyor.
@erola, 700 öğretmen olsa 1 ve 2. Atamalarda 1000 er kişi atansa sıra gelir gibi duruyor. Geçen sene 79 la atanmışlar. Bu sene zordu. Seçim de var. 78 le de atanırız diye düşünüyorum