Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2026 sonuçları açıklanıyor | 14 Mayıs

Arkadaşlar çok kötümser konuşuyorsunuz ben ortaöğretim 89.48 hiçmi atanma şansım yok sıralamam 1031

@yusufclgcn, hocam memurluk tarihte en son 91 puan 795 sira ile gelmiş. Hizmetli, kadro sayısına bağlı 1. de gelir 2. kesin gelir gibi.

Son düzenleme:
@udevecili, sana da Hasan arkadaşımıza da çok teşekkür ederim Allah bu grupta sizin gibi iyi niyetli insanları daim ve kalıcı etsin inşallah çok teşekkür ederim

Biz zaten birbirimiz ile dayanışma içerisinde olursak bizim için daha iyi ve daha güzel bir dünya olur

@yusufclgcn, ah ciğerim sen neredeydin ben kaç gündür senin gibi 89 civarı puan alanları soruyordum sen o puanla ikinci atamada %75-80 atanırsın

Bilgi edindiğim bir kaynağa göre bu 2026 yılı engelli KPSS sınavı ile yaklaşık 6.000 ila 10.000 arası engelli personel alımı yapılacakmış bu 2024 engelli KPSS sınavı ile yaklaşık alım sayısı 3400 civarı olmuştu

Bu arada grupta eleştiri toplamamak için bilgi edindiğim kaynağın adını da vereyim YouTube'a yazarsanız koca kafa akademi 2026 yılı engelli KPSS sınav değerlendirmesi diye kimler atanabilir diye yazarsanız çıkar karşınıza sınavlar açıklandıktan sonra puanlara göre falan değerlendirme yapıyor yani çok iyi bu işte

Ama iki dönem hani veya 2028 sınavına kadar diyelim çünkü tam kesin bir bilgi yok belki seçim yüzüğü hürmetine 3 dönemde olabilir yani istersen bu YouTube kanalını bir takip et dediğim şeyi YouTube'a yaz

Orası engellilerle ilgili güzel çalışma yapıyor ve sırf EKPSS kursu veriyor yani engelli KPSS odaklı kurslar veriyor yani bence oranın doğruluk payı çok yüksek bir yer zaten bir yazı okudum Haziran ayında başka bir kaynak internet Haziran temmuz ayında bir atama bekleniyormuş zaten hani

Biz aslında devlete kızamayız çünkü biz hani devletten nasıl bir yol izlemesi gerektiğine dair talepler derece alanda bulunacağız ki devlet ona göre hareket edecek biz nasıl hani filistin'deki insanların ne çektiğini bilemeyiz acısak bile onlara tam olarak işte devlet de hani ne kadar hak vermeye çalışsa da pozitif ayrımcılık yapmaya çalışsa da engellilerin nasıl hani bir zorluk içerisinde olduğunu tamamen bilemez biz devletimizi taleplerimizle ricalarımızda isteklerimizle yönlendirmemiz lazım

@Hasan Dal, arkadaşım sayıları attığını okuyabiliyorum zaten. 2024 te xx netle 1000. olan kişi 2026 da xx netle 1100. olamaz. sınav 2 sene öncesine göre daha zordu ve sıralama olarak 2024 1100 gelen kişi aynı netle 2026 da 1000. olur.

Bu sayfanın üstünde bir arkadaş 89,48 puanla yaklaşık 1.031 olduğunu söyledi ben de yaklaşık bu sene 89,267 puanın sıralama karşılığının 1100 ila 1150 olduğunu düşünüyorum

Branş sıralaması açıklanmasına dair net bir tarih falan yok değil mi ?

@krl26, ben de öğretmenlik için merak ediyorum branş sıralamasını ama internette herhangi bir bilgiye rastlayamadım

@udevecili, yazdığın yorumun altında emre arkadaşımız kendinden örnek verdiği gibi ön lisansta ve ortaöğretimde ufak miktarda geriye atma olabilir. çünkü sınav 24 gibiydi uçuk soru yoktu yapılabilirliği 24 te ile aynıydı sürpriz yoktu. ama lisans ise en az 5 sorusunu kazık tipteydi. hele vatandaşlıktaki eda sorusunu kpss'de sor kpss'de de eleyici olur. yani lisans zordu ama diğer ikisi 24 le benzerdi. şunu da unutmayalım, sınava giren sayısı artıyor ve internet sayesinde bilinçli çalışan sayısı artıyor bu da rekabeti arttırıyor

@memolikcan, kardeşim koca kafa akademi YouTube kanalında yaklaşık 6.000 ile 10.000 arası alım olması konuşuluyor diye bir video vardı 2026 engelli KPSS sınavında toplam bütün dönemlerde son 3 sınavdır 2024 yılı 2022 yılı ve 2020 yılı bu toplam 3 sınav için toplam alımlar bütün dönemlerde maksimum 5000 civarındaydı 2020 yılı engelli KPSS puanı ile yaklaşık 5.000 civarı alım oldu ve 87 88 civarı puanlar atandı diye biliyorum çok rahat tabii ki de hizmetli kadrolarına memur için 90 üstü kesin yani 2020 yılı engelli KPSS sınavı en kolay sınavlardan bir tanesiydi diyorlar girmedim ama yani onun için bu YouTube kanalındaki tahmin doğru tutarsa atanma ihtimalin var çok da kötü bir puanın yok umudunu kaybetmeni gerektirecek bir sonuç değil aldığın sonuç tebrik ederim

Teşekkürler arkadaşlar ben düz liseyim

Düz lise hizmetli gelir dimi inşallah

@memolikcan, kardeşim YouTube'a koca kafa akademi 2026 engelli KPSS sınavı ile kimler atanır diye bir şekilde yazarsan hani ya da 2026 yılı engelli KPSS sınavı sonuçlarına göre kimler atanır gibi yazarsan daha güzel olur bulabilirsin böyle ara biri de de öyle dene

Bir de sana şöyle bir şey söyleyeyim kardeşim doğru olmak gerekirse 87,7 puan ve 1610 sıralamayla 1 atama döneminde Ataman çok zor 2 atama döneminde alımlara göre ihtimalin %30 ile %75 80 arası alımlar çok fark ediyor eğer 2022'deki gibi 2 dönemde yüksek bir alım açıklarlarsa 1 dönemle birlikte yüzde 75 80'e kadar çıkıyor ama 2024 sınavında olduğu gibi hani 2025 ve 2026'da az kontenjana tıkladılar ya o zaman %30 falan

Dostlar lisans 1564 sıralama birinci atamada olma ihtimali hiç yok mudur, alımlar artarsa belki mi

@Hüseyin404, vallahi kardeşim şöyle bir şey konuşuluyor milli eğitim bakanlığı 2026 yılı sonbaharı gibi veya yaz döneminde bir öğretmen ataması yapmak üzere plan yapıyormuş bu üst sıralardan veya bir kişiyi eler yani atanmasından dolayı öğretmenliğe daha sonra bir de seçim dönemi dolayısıyla hani seçimin 2027'de de yapılması göz önünde bulundurularak 2027 yılı engelli kontenjanlarının artması bekleniyormuş bundan dolayı da ekstra bir kontenjan artışıyla bence atanırsın %%70 seksen arası bir oranla atanma ihtimalim var gibi bence

Evet ilk atama için ama yani sana şöyle bir şey söyleyeyim ikinci atamadı %100 değil %1500 atanırsın sen ikinci atamada puanın kaç Hüseyin kardeş senin lisansta

Üst Alt