Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yani bana söylenen 2026'da 600 ile 750 kişi arası bir alım olması bekleniyor 2027 ve 2028 dönemi için çünkü hani ikinci öğretmen ataması 2026 engelli KPSS puanı ile ne zaman yapılacağı belli değil birincisi 2026'da yapılacak 1500 civarı bir alım olması bekleniyor seçiminde atmosferiyle 2 engelli öğretmen atamasında
@udevecili hocam yazdın mı bilmiyorum, tek tek başlıktaki yazıları okudum ama göremedim. İlk atamada lisans için en son kaç puana veya sıralamaya kadar atanma ihtimali var düz memurluk için sence?
Güzel bir öğretmen ataması açıklanırsa ve güzel bir Ocak ayında KPSS ataması açıklanırsa ilk atamada ilk 1.500 ile 1.600 sıra ya kadar kişiler atanabilir
Arkadaşlar önlisans alımı oluyor mu peki bu temmuzda atama olursa eğer sadece öğretmenlik mi ?
Bir de 2024 ekpss puanı ile en son atamada kaçıncı sıralamada kapattı önlisans?
@Realisttt, şu anda 2026 içerisinde önlisans alımı olacağına dair bir haber duymadım veya öğretmenlik dışı bir alım benim bahsettiğim öğretmenlik atamaları için
Arkadaşlar, önümüzdeki haftalarda alımla ilgili yetkililerin açıklama yapacağını yazmışlar haberlerde, umarım alım aralık ocağa kalmaz, haziran temmuz ağustos gibi halledilir..
@udevecili, valla haberlerde bu minvalde bir yazı gördüm sadece ve sormak paylaşmak istedim, doğrudur imkansızdır yerde gökte böyle bir imkan yoktur, haklısın
Hüseyin kardeşimizin gördüğü yazıyı ben de gördüm ama bana pek inandırıcı bir haber gibi gelmedi 2027 yılına kadar sıkı para politikası devam edecekmiş onun için 2026 haziran temmuz dönemi için sadece öğretmen ataması konuşuluyor diye biliyorum 2027 yılında Haziran ataması olur diye konuşuluyor memur için 2026'da haziran ataması beklenmiyor
Onun yerine devlet 2027 yılında Ocak ayı için bir tık daha fazla kontenjan açmayı planlıyor yani 2026 temmuz döneminde atama kontenjanı açıklamak yerine 2027 yılında 2000 memur alacaktı 2.500 memur almayı planlıyor diye duydum
Bu arada 2.000 ve 2.500 rakamları sembolik rakamlardır yani örnek için misal verilmiştir
@udevecili, engelli emeklilik hakları korunsun istiyoruz atamalar artsın istiyoruz ama konu taşın altına elini sokmaya gelince hiçbir engelli kardeşiniz taşın altına elini sokmuyor yani hep her şeyi devletten bekliyoruz durumumuzu anlatan dilekçe yazalım cimer yoluyla devlete dedim kimse oralı olmadı daha sonra meclise atamaların artmasına yönelik dilekçe yazalım dedim kimse oralı olmadı yani devletimiz bizim taleplerimize göre yol haritasına çiziyor biz taleplerimizi söylemezsek nereden bilecek bizim sorunlarımızı ama kimse oralı olmuyor her şey devletten bekliyorsunuz kimse taşın altına elini sokmak istemiyor sonra da atama sayıları niye az neden emeklilik şartları zor Avrupa'ya göre Türkiye'de emeklilik şartları daha kolay ama biz daha devletimize sorunumuzu beyan etmekten çekiniyoruz ama sonra da böyle ağlıyoruz bağlıyoruz devlet gmail'i neden kurdu halk şikayetlerini taleplerini devlete iletsin diye yani devlet sizin yanınızda ama siz devletten istemeyi bilmiyorsunuz bu kadar korkmayın
Ayrıca geçen dönem dışında hep haziran temmuz ataması olmuş, sadece geçen ilk dönem ocakta yapılmış dedi hoca, ne kadar doğru bilmiyorum bakmadım.. yani umarım temmuz gibi atamalar olur dua ediyorum.. Ayrıca cimere yazsak hep beraber sonuç alırız belki her ihtimale karşı...
@NewDay, hem twittera hem de cimere yazalım, ama o hashtaglere haziran ya da temmuzda engelli ataması diye de yazalım bence, temmuz daha mı mantıklı, ayrıca aile bakanımızı ve ösymyi de etiketleyelim
Unutmayın devletin politikaları şekillenirken vatandaş talepleri ön plandadır siz taleplerinizi belirteceksiniz ki devlet size ona göre bir politika uygulasın
Bu arada ben engelli kontenjanları arttırılmalı diye yazdım hani cimer yoluyla hani engellilerin iş bulması zor oluyor Özel sektörde iş bulmak sıkıntılı falan yazdım engelliler için gimer yoluyla yolladım yani bir sıkıntı çıkmadı devlet hani anlayışla karşıladı talebiniz değerlendirme altına alındı dedi gerekli mecralara öğretildi dedi yani siz bu kadar korkmayın hala ben içeride değilim dışarıdayım yani korkmayın sıkıntı olmaz devlet vatandaşlarının taleplerini anlayışla karşılar Türkiye medeni bir devlet ülkemiz engelli haklarına elinden geldiği kadar katkı sağlamaya çalışıyor
#EngelliÖğretmenAtaması #EngelliKontenjanArttırılsın @Yusuf_Tekin şeklinde attım ben.İlk günler sadece 1 tane atarız spam yemez.Atıyorum Aile bakanını etiketledin bir kaç günlük süreçte en kötü özel kalem onu görür diye düşünüyorum.
@Hüseyin404, Cimere ben yazamam.Bir tek genel 'normal' başlıkları da yazarsanız görünürlüğü 200 e kadar atıyor.Konuyla alakalı insanlar son atılan mesajlara bakar bazende genel günlük kullanıcının önüne çıkar.
@emre 78, yani göndermediğimizi düşünerek yazdığını düşünüyorum. göndersek ne olur göndermesek ne olur. boşuna uğraş karşında seni dinleyen senin düşüncelerine önem veren birisi olursa dediklerin geçerli. instagramdan bile yazdım mahinur hanıma. hepsi boş hikaye. daha önce yaptığım için biliyorum. sosyal medyalar özel kalemdedir. fotolarını çeker. gönderir paylaşır. biz şunu bunu yapıyoruz diye. bugüne kadar dönüş yapılan bir kişi göster. öyle birşey yok. bunun akpsi mhpsi chp si aynı. kocakafa dünde alım yapılmayacak dedi. eylülden sonra belki dedi. daha branş sıralamaları açıklanmamış atama sayıları mı açıklanacak.
Aylarca istersek kırk kere söylersen olur gibi bir sonuç alınabilir.Kimsenin kabul etmediği mantıklı olmayan şeyler çok düşük kalitesiz isteklerle gerçek oldu.
@udevecili, tanış öyle anlatayım kardeşim 2027 yılında seçim dönemi yaklaşıldığında meclisin dilekçe sitesinden Türkiye Büyük millet meclisi'ne göndermemiz lazım taleplerimizin