Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2026’ya girenler, sınav nasıldı?

@emre 78, her iki sınavada girmiş olarak söylüyorum genel olarak baktığımızda 2026 daha kolaydı. 2026 da biraz türkçe ağır geldi bana onun dışında gayet kolaydı. (önlisans)

@cmlslmn, sen 2 sınava da 2022 ve 2026 önlisanstan mı girdin yoksa hangi dizeden girdin yani ikisine de

2022 bu 2026'ye gore oldukca kolaydi, cografya tarih sorulari zorlamamisti bile. neyse gecmis olsun.

lisans icin.

Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar hepiniz var olun Allah razı olsun

Bir sene kolay yapıyorlar bir sene zor yapıyorlar 2020 yılı sınavı kolaydı 2022 yılı sınavı çok zor diyorlardı 2024 yılı sınavı kolaydı 2026 yılı en zorlarıydı bir sene kolay bir sene zor yapıyorlar

2027 ve 2028 seçim döneminin arefesi olduğu için alım sayıları artar aldım duyumlara göre 2027 ve 2028 dönemi için toplam 5.000 civarı bir alım hedefleniyor bu sayı 2025 ve 2026 dönemi için 3400 seviyesinde kalmışdı

14 Mayıs'ta sonuçlar açıklandıktan sonra ne olacak, öyle bekleme dönemi gibi mi?
Ocak-Şubata kadar bu sınav için herhangi bir işlem yapılmayacak mı?
lisans türkçe zordu bence

Daha önce lisanstan hem kpss hem de ekpssye giren var mı?

@amanvermez avni, kardeşim sonuçlar açıklandıktan sonra Büyük ihtimal Ocak şubata kadar kadrolu memur alımı olmaz ama istersen örneğin 6 ile 10 Nisan arası bu sene MSB milli savunma bakanlığı personel alımı yaptı öyle kurumlar işçi alımı yapabiliyor geçici olarak oralarda çalışabilirsin ama kadrolu değil normal işçi olarak şu anda en erken atama 2027 Ocak Şubat dönemi gibi gözüküyor %99 ihtimalle daha önce atama olmaz pek ümitlenme derim

Arkadaşlar gençlik ve Spor bakanlığı 45 tane engelli 112 tane eski hükümlü olmak üzere 157 tane personel alımı yapacakmış sürekli işçi alımı yapacakmış başvurmak isteyen arkadaşlar 27 Nisan 4 Mayıs 2026 tarihleri arasında gençlik ve Spor bakanlığına başvurabilir başvuru detaylarını internetten araştırabilirsiniz bu alımlar sürekli işçi kategorisinde olup kadrolu memur olarak alım yapılmayacaktır

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 45 işçi başvurusu işçi olarak kadrolu atamalar ve alımlar Ocak ayında toplu olarak duyuruluyor 2027 ocağı beklemen lazım kardeşim kadrolu atanmak için

@emre 78, 2027 yılında mutlaka Ocak ayı itibarıyla kadrolu alımlar oluyor o konuda kesin bilgi verebilirim olağanüstü bir durum olmadığı sürece

Benim sınavım iyi geçti.
Bu durumda Ocak ayında memur olarak atanmak daha mantıklı mı olur?

Üst Alt