Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS atamalarında torpil oluyormuş?

Tuğba451

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
bu atamalardada torpil olur diyorlar
yav arkadaş internet ortamından yapılan atamada nasıl torpil olsun bir türlü aklım almıyor yaaaa

memlekette torpil olmayan bi yer göstersene bana.... sağlık raporunda bile torpilin varsa alıyosun

Saglik raporu ayri, ösym tercihleri ayri ve lütfen saçmalamayin!

Tabiki de bu sınavda da torpil oynar. Fakat atamaları merkezi sistem yapar o yüzden orda olmaz fakar iyi puan almalarına yardımcı olmak için ellerinden geleni yaparlar her sınavda olduğu gibi bunda da kopya olduğu kanısındayım

birkan01;

şükür ki bu sınavda kamera vardı, inceliyorlar... kopya olan kişilerin sonuçları tek tek iptal ediliyor, rahat olun...

zıhınselden gırılebılecek bı rapor alabılrısenız kı saglam yerlerde adamlarınız varsa cok kolay. lıseden o.l lısansdan gırıp 95+alıp en once sız atanırsınız hemde ıstegınız yere .. alsana torpıl taktıgı anlayana. bu gırenlerın hepsı engellımı sanıyorsunuz.

bukadar partı yalakasına işde lazım dıymı herkesi komur makarna kesmez.

Kamera kayıtlarına nasıl güvenebiliyorsunuz ki kamera kayıtları rahatlıkla montajlanabilir kameraları yerleştiren personel güvenilir olmadıktan sonra her türlü dolap döndürülür. Teknoloji çok ilerledi artık. İnsana güvenemiyorsan hiçbir şeye güvenemezsin. İnsanlar yaşamak için paraya ihtiyaç duyar ve bu dünyada parayla satın alamayacağın milyarda bir insan vardır.Buna emin olabilirsin. Ayrıca güvenilir insanların olduğu yerde açlık, Sefalet ve yanlızlık olmaz dolayısıyla ekonomik bolluk olur ve herkes zengin olur, Kısaca güvenmek herşey demektir.

torpil nasıl olur biliyo musun, istedikleri kadrolara atama yapıldıktan sonra tekrar eleman isterler açıktan atama ile. sonra işte devreye elemanlar girer falan filan diye tahmin ediyorum. bi de tabiki rapor olaylarında olur bu tür şeyler.adam obeziteden rapor alıp sınava giriyor, kafadan rahatsızım deyip rapor alıyor vs. herkesi tekerlekli sandalyede, koltuk değneğiyle sanmayın. bence ilk önce hak edenler ortopedik engelliler.

sağlık raporlarında torpil oluyor

sağlık raporlarında torpil eskiden di..şahsen benim memleketimde geçen sene kaç doktor bu yüzden içeri girdi..Artık ince eleyip sık dokuyolar..Ha arada istisnalar çıkabilir..o ayrı.. ama artık çok sıkı.. Sınavda torpil olayı ise tamamen safsata.. oda eskidendi..sınavı kurumlar kendileri yaparken olabiliyordu..artık öle değil. (bana katılmayanlar çıkacaktır :) )

Ben sınava girin yeter gerisini hallederiz dediklerini biliyorum

Kim demişse torpil yoktur ya kendini kandırıyor yada yalan söylüyor günümüzde heleki bu zamanda torpil olmazmı allah aşkına güldürmeyin beni

Diyelim ki evet torpil var , burası Türkiye'yedi falan filan
Peki ama senin bunu belgeleyecek bir evrağın var mı?İnsanları suçlamaya ne kadar alışmışız öküz altında buzağı aramaya gerek yok adamlar çalışmı sınava sonra yok şöyle oluyo yok böyle olmuş.Yerleşenlerin hepsi mi torpilli , hepsinin mi adamı var Allah aşkın.
Biraz mantıklı olmaya davet ediyorum.

Diyelim ki evet torpil var , burası Türkiye'yedi falan filanPeki ama senin bunu belgeleyecek bir evrağın var mı?İnsanları suçlamaya ne kadar alışmışız öküz altında buzağı aramaya gerek yok adamlar çalışmı sınava sonra yok şöyle oluyo yok böyle olmuş.Yerleşenlerin hepsi mi torpilli , hepsinin mi adamı var Allah aşkın.Biraz mantıklı olmaya davet ediyorum.
senin çok yorumunu okudum ve hiç biri mantıklı gelmedi bana anca ortada boş boş dolaşıyorsun(fuzuli)gibi yani ha torpil olayına gelirsek elimde belge yok ama herkesde biliyor torpil olayını sen daha öncede bu tür olayları örtbas etmeye calıştın AKP basın sözcüsünden farkın yok senin

cigdemsgnl ;
çiğdem işte o dediğin kurumlar sınavı kendisi yaptığı zamanlarda oluyordu..Mesela milli eğitim bakanlığı sınav açıyordu,giriyordun ama arka planda ne dönüyor bilmiyordun..

ferhat_kurt ;
son yorumunda dahil mantıklı ..

Bu sınav açılalı burdan yerleşen arkadaşlar oldu. Soralım onlara torpil varmıydı yokmuydu.

ders çalışıp 85 veya 90 üstü alamadıktan sonra torpil olmuş olmamış farketmiyor ki bence yok.

buyucu;

torpili olan, torpille yerleşen kendini ifşa edermi sizce? varmıdır öyle delikanlı!?

Hayır onu demek istemedim. İşe giren arkadaşlar oldu. Duyuyoruz sağda solda torpilli olan giriyo hepsi torpilli diyerek. Ben torpilli olup giren duymadım bilmiyorum. Yerleşenlerde gayet iyi puan alıp yerleştiler. Bir laf atılıyor ortaya ispatsız nesnetsiz.

Ya tamam ben diyorum ben boş boş dolanıyorsam sen belgeli evrak göster bundan sonra dolu dolu dolaşıyım.
Allah bilir bu zamana kadar devlete yada onu geçtim millete en ufak bir faydan olmamıştır.Gelmişsin sürekli karama kampanyası yapıyorsun.Demek ki bir kuyruk acısı var paylaş dök içini anlıyalım.

senin çok yorumunu okudum ve hiç biri mantıklı gelmedi bana anca ortada boş boş dolaşıyorsun(fuzuli)gibi yani ha torpil olayına gelirsek elimde belge yok ama herkesde biliyor torpil olayını sen daha öncede bu tür olayları örtbas etmeye calıştın AKP basın sözcüsünden farkın yok senin

Ben 84,950 puanla 2013 te atamam yapıldı,torpilli değildim.Büyücü olduğun gibi gülüp geç onlara.

Sadece Büyücü'ye değil torpil var diyenlere.....
Çalış yüksek puan al gerisini Allah'a bırak zaten hak etmişsen her türlü nasip eder sana.

Hayır onu demek istemedim. İşe giren arkadaşlar oldu. Duyuyoruz sağda solda torpilli olan giriyo hepsi torpilli diyerek. Ben torpilli olup giren duymadım bilmiyorum. Yerleşenlerde gayet iyi puan alıp yerleştiler. Bir laf atılıyor ortaya ispatsız nesnetsiz.
merkezi atamada torpil yok zaten tek torpilsiz yer burası kaldı memur alımında... ancak; torpil 2 şekilde oluyor,
1- torpille, rüşvetle rapor alan, 2- tek kişilik salonda sınava girenlere yardım edilmesi. çevremizde var; 2012 ömss de çok yardım edilmiş, aday kendi itiraf ediyor. ancak 2014 ekpss de kamera birçok kopyayı deşifre etti, hala da inceleniyor, iptaller devam ediyor, çoğu üniversite öğretim görevlilerine ömür boyu sınav verilmeme cezası geldi bu kopya nedeniyle, içim rahat...

ewett torpl var saglık raporlarındada kurayl atamalardada torpıl var

ferhat kurt;

hani diyonya bana devlete bir katkın olmamıştır duyup görende sen sanki vergi rekortmenisin sanki vatanı kurtardın bundan sonra he he diyip gececem sana

buyucu ;

katılıyorum..

Ben burdaki torpil olayını çözdüm. Adam gibi günü geldiğinde çalışmayan,kendini geliştirmeyen,arkadaşı atanıp kendisi atanamadığında onu çekemeyen,ben neden atanamadım diye sorarken "ben nerde hata yaptım" demek yerine etrafına çamur atmaya çalışanların iddiası sadece.. ben ömss sınavı olmadan önlisansımı son anda bitirmek için çabalayan,sınavdan 83 puan alan ve iki yüzüncü sıralmada yer alan biri olarak yerleştiğimde birilerinin çıkıp torpil falan filan diyerek bizleri zan altında bırakmasını kabul etmem.. Çalışın arkadaşım,bahaneler ardına sığınmayın..Biri çıkar diğerine akp sözcülüğü yapma der,biri çıkar torpil olayını herkes biliyo der.. bu ne arkadaş.. bunu iddia eden arkaşlar soruyorum ; sınavda daha çok avantaj sağlamak için hanginiz eğitiminizi yükseltmeye,yada kendindeki meziyetleri artırmaya çalıştı..boş boş burda konuşmakla olmaz..önce çabala .. kul torpil yapacak olsa bile Allah önünde sonunda hakkını teslim ediyor.. ben 6 sene 300 tl maaş ile çalıştım. sonunda 2 yıl oldu memurum.Bu benim hakkımdı,nasibimdi.torpili falan boşverin arkadaşlar.. laf onlar..

Not: bazı arkadaşlar sağlık raporlarında torpil oluyor demiş,o torpil değil düzenbazlıktır.. ikincisi bu konunun başlığı ne ? ona göre yorum yapalım ...

Raporlarda oluyor malesef,sıkı denetleniyor diye biliyorum amma Türkiyede haram ve haksızlık sıradan olduğu için değişim zor malesef.Gerçi memleketimizde değişmekte olumsuz algılanıyor.O zaman tövbe etmenin,kendini geliştirmenin,kötülüklerden ders çıkarmanın manası olmazdı.Ya kendilerini mükemmel sanıyorlar ya da odunum ve değişmeden devam edeceğim diyorlar.

ali711

ewett torpl var saglık raporlarındada kurayl atamalardada torpıl var

kardeş nasıl oluyor söylede bizde yapalım bari :)

golden_heart;

Arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum atamaları sistem yapıyor torpil olamaz bence de. Ayrıca sağlık raporlarında torpil yapıyorlar diyenler o işin öyle kolay olduğunu sanmıyorum sağlık kurullarında gördüğüm kadarıylabir çok doktor oluyor ve alınan rapora bir çok doktor imza atıyor raporum yanımda olmaıdğı için kaç doktorun imzası var hatırlamıyorum ama 6 idi sanırım 9 da olabilir neyse 6 tane doktora düzenbazlık yaptırmakta öyle kolay değildir bence çok zengin olmayı ve yüksek bir mevkii de olmayı gerektirir. Bu kişilerde zaten tutupta memurlukla vs. uğraşmaz kanımca ...

Üst Alt