Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
senin çok yorumunu okudum ve hiç biri mantıklı gelmedi bana anca ortada boş boş dolaşıyorsun(fuzuli)gibi yani ha torpil olayına gelirsek elimde belge yok ama herkesde biliyor torpil olayını sen daha öncede bu tür olayları örtbas etmeye calıştın AKP basın sözcüsünden farkın yok seninDiyelim ki evet torpil var , burası Türkiye'yedi falan filanPeki ama senin bunu belgeleyecek bir evrağın var mı?İnsanları suçlamaya ne kadar alışmışız öküz altında buzağı aramaya gerek yok adamlar çalışmı sınava sonra yok şöyle oluyo yok böyle olmuş.Yerleşenlerin hepsi mi torpilli , hepsinin mi adamı var Allah aşkın.Biraz mantıklı olmaya davet ediyorum.
senin çok yorumunu okudum ve hiç biri mantıklı gelmedi bana anca ortada boş boş dolaşıyorsun(fuzuli)gibi yani ha torpil olayına gelirsek elimde belge yok ama herkesde biliyor torpil olayını sen daha öncede bu tür olayları örtbas etmeye calıştın AKP basın sözcüsünden farkın yok senin
merkezi atamada torpil yok zaten tek torpilsiz yer burası kaldı memur alımında... ancak; torpil 2 şekilde oluyor,Hayır onu demek istemedim. İşe giren arkadaşlar oldu. Duyuyoruz sağda solda torpilli olan giriyo hepsi torpilli diyerek. Ben torpilli olup giren duymadım bilmiyorum. Yerleşenlerde gayet iyi puan alıp yerleştiler. Bir laf atılıyor ortaya ispatsız nesnetsiz.
Hayır onu demek istemedim. İşe giren arkadaşlar oldu. Duyuyoruz sağda solda torpilli olan giriyo hepsi torpilli diyerek. Ben torpilli olup giren duymadım bilmiyorum. Yerleşenlerde gayet iyi puan alıp yerleştiler. Bir laf atılıyor ortaya ispatsız nesnetsiz.