Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS atamalarında torpil oluyormuş?

Torpil olmuyor diyenler ak koyunlardır kesin. 2014 ekpss sınavında gittiğim kurstaki eleman tandığı varmış kaç puan aldığını bilmiyorum ama öyle yüksek alacak tipte olmadığına eminim. Sınıfta dersi kaynatmak adına yapmadığı şaklabanlık yoktu. Atanmış bilmediğimiz daha neler neler vardır da işte.

Alman

Sen tamamen saçmalamanın zirvesine çıkmışsın fazla söze gerek yok böyle bir sayfayı provake etmene müsade edemem kusura bakma milli istihbarata şikayette bulunucam liyakat esastır kusura bakma

Doğru torpil var yüksek puanı alanı atıyorlar inanmayan varsa yüksek puan alın atanırsınız....Bu insanlar içinde ne yaşıyor

Benim puanımın altında puan alan bir kişi benim tercih ettiğim bir yere nasıl atanır. Buna gerçekten inanıyormusunuz yoksa gerçekten niyetinizmi farklı insanların aklını bulandırmayın lütfen aldığınız puandan düşük birisi atandıysa puan ve isim paylaşın bizde yanınızda duralım bu işler mış mış la olmaz

Yıl 2018 ve torpilin olmadığı yer maalesef ki yok tabikide hakkıyla gelen de var lakin haksız yere bir yerlere gelen daha fazla insan var lütfen bu konuda bu kadar gözü kapalı olmayın!!

Torpil bitmez. Biri gelir yanındakileri alır diğeri gelir aynı şeye devam eder. çoğu şeyi de yazamıyorum kusura bakmayın Ayân oluyor. Malesef. Babam 60 yaşında torpil bitmez diyorsa bu ülkede kesinlikle torpil bitmez abi.

zihinsel engelli kardeşlerimi tenzih ederim. kusurum varsa affetsinler

ANCAK
bu sitede zihinsel engelli olmadan zihinden engelli pek çok üye var.. elli defa anlattık ve anlamayan...

KARDEŞLERİM.
MERKEZİ ALIMLARDA, SIRALAMA ESASLI ALIMLARDA torpil değil sistem atıyor sıralamaya göre... ancak kamu kurumları kimi zaman KPSS-EKPSS den 75 ve üstü alanları mülakata çağırıyor.. yani her 75 alan atanacak diye bir şey söz konusu değil.. o zaman elbette torpil referans oluyor.. tanıdığı olan birisi 76 puan alsa bile, 95 puanlı birisini eleyebiliyor.. zaten adı üstünde 75 puanı alan girebiliyor mülakatlara
burada mesele

SIRALAMA ESASLI ÖSYM-DPB atamalarında..
bu atamalar asla bölge kültür farketmeksizin, direkt bilgisayar tarafından atılıyor.. tercih ettiği halde kendinden düşük bir sıralamaya atanmış birisini gören var mı? varsa derhal dava açsın... söke söke alır kadrosunu..

ÖSYYM-DPB sıralama esaslı atamalarda tek sorun, soru çalmak ve soruları dağıtmak olur.. bunu da zaten hangi şerefsizlerin hainlerin kalleşlerin yaptığını biliyorsunuz.. atama sürecinde torpil söz konusu olamaz.

Bal tutan parmağını yalar abicim... bu kadar basit. Teknoloji çağında yaşıyoruz, torpil yapmak isteyen sistem puan dinlemez. Biz sınava giriyoruz 1 ay sonra sonuçlar açıklanıyor. Herşey bilgisayar ortamında oluyo, 50 puan alan birini 90 puan almış gibi göstermezler mi şuanki teknolojide? Her türlü herşeyi yaparlar. Kura aramalarında puan sistemi olmadığı için butona basılıyo ve ekrana isimler düşüyor. Burda torpilin babası döner yapmak isteyen olursa. Ben torpil olmadığına inanmak istiyorum. Heleki Ekpss de.

Jozefim

Her ne kadar şunu-bunu tenzih ederim diye mealen söyleseniz de bir engellilik halini hakaret ya da tahkir amacıyla kullanmamalısınız. Yazdıklarınızın tashihe ihtiyacı var...

bu sitede zihinsel engelli olmadan zihinden engelli pek çok üye var.. elli defa anlattık ve anlamayan...

2016 yılında yapılan sınava girip, 2017 ekim ayında işbaşı yapmış bir devlet memuru olarak şunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki; merkezi atama ile yapılan organizasyonda herhangi bir torpil yapılmamaktadır. lisans 74 puan ile rahatlıkla atanmış biri olarak söylüyorum, az biraz çalışma ile siz de başarabilirsiniz.

özel alımlarda, mülakatlı alımlarda muhtemelen adı geçen torpil uygulamaları vardır, onu inkar etmek gerçekten günümüzde imkansız. maalesef liyakat artık türkiye'de çok işe yarar bir yetenek değil, yüksek makamlarda oturanlar bir partiye tabii veya bir cemaate üyeler.

Sınavları bilmem ama kura ile atamalarda torpilsiz olmaz en son atamalarda hiç unutmuyorum tayyip erdoğan engelli bi vatandaşa sordu çıktımı ismin diye oda evet çıktı çıktı dedi ama o esnada kura başlamamıştır bile ..

Üst Alt