Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS genel görme isitme Önlisans sinavına girenler..?

morfeuse23

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
13 mat doğru 2bos turkcede benzer genel kultur ise ya yanlissa korkusuyla bildigim 3-4 tane soru isaretlemedim benim sinavim her an herseye acik bi durum kisacasi peki sizinki nasil ¿

Arkadaslar ya 2020 expo adayi izmir degil miudi, benzemez kimse sana sarkisini müzeyyen senar 4 kere atatürke söylemis, venedik ödülü altin aslanmis galtin palmiye demistim ben :( ) abd'nin rusyadan aldigi yüz ölcümü büyük eyalet (kansas dedim ben o da yanlis sanirim), saglikla tedavi ile ilgili soru vardi, misaki milli ve sevr ile ilgili soru vardi :( cok zordu önlisans

Hersey yasak sorulari ne yaptiniz demekte sormakta cevaplamakta yasakmis ondan dolayi sildim hersey yasak nasil bi ulke olduk

Son düzenleme:
Cok yanlisim var kültür bölümünde :( kamu denetcileri sorusu vardi, fiba kadinlar basket nerede yapilacak diyordu, atatürk ekonomide yatirimlari kamuya baglamis, bu hangi ilkesine dayanir diyirdu, devletcilik dedim, fiba istanbul dedim, milletler arasi anlasmalarda kim ortaklik eder gibi bi soru vardi basbakan dedim sanirim :( batti balik yan gidiyo bende

Yüzlerce maddesi olan anayasa diye soru vardi, ne isaretledim kafam karisti, sanirim genis anayasa dedm :(

Benimde toplamda 10 tane boşum var.Açıkcası türkçe soruları uzun gibiydi. Expo2020 dubai olacaktı kamu dentleme kuruluda ç.başkanına bağlıdevletçilikle ilgili bir soru vardı.

Anayasaya bende geniş anayasa yapmıştım.Rusyanın abda tarafından alınan toprağımğnada alaska dedim...Birde cumhuriyet sonrası yapılan esere pembe köşkmü neydi onu verdim cevap olarak

Konu siliniyorsa silin adminler hersey yasak soru sormak isteyen ozel msj atsin

Son düzenleme:
arkadaşlar soruları paylaşıyorsunuz iyi güzel de, ösym üniversite sınav sorularını nette payalşana dava açtı diye biliyorum. bu paylaşımları özelden yapın derim. hepimize geçmiş olsun

Aklımızda kalanları paylaşıyoruz bir sıkıntu olmaz.Birde gerekli koşullar sağlanırsa her yerde yetişebilecek bitki vardı onada şekerpancarı dedim..

matematik 10 tane yapabildim türkçe de çok zorlandım 10 net olursa sevinirim. genel kültür tarih coğrafya çok zordu sınav. hepsi 15 olsa. 35 doğru olur gibi geliyor. 7 boş var yanlışlar da götürür.ohhh suyundanda koy. 30 netle bakalım kaç puan gelir tamamen tahmin. ama sınava çalışan biri olarak bu kadar zorlandığım için genelin benim gibi olduğunu düşünüyorum hakkımızda hayırlısı.

çıkan soruları zor buldum yani soruların % 10 nunu yayınlayacaklarmış.

Önemli birşey soracagım cevap kagıdına soru kitapçık numarasını elle yazdık ama kitapçıkta kodlamadan bahsediyordu 2 kere görevlilere sordum kitapçıkda kodlama yeri yoktu sadece kodu elle yazdık farklı birşey yapan varmı

Birbirine yakın şıklar vardı o soruda bende c diye hatırlıyorum sanki..

Matematik sorularindan Kucuktur siralamasi yanlis idi sanirim...Dikkatinizi cekti mi? a<b<c şıkkı yoktu...

Dediğimiz soru a sikki olmasi lazim a>b>c çünkü paylari esitleyince a=4/6. b=4/7 c=4/9 oluyordu küçükten büyüğe siralayiniz dediği için sizin dediginiz yoktu sanirim

arkadaşlar ben mi yanlış biliyorum kamu başdenetçisi tbmm'ye bağlı değil mi

birde kuvay-ı milliye ile ilgili bir soru vardı onda komutanlığından bahsetmiyor mu yoksa ben mi soruyu yanlış okudum komutan olarak ali fuat cebesoy atanıp kuvay-ı milliyeyi birleştirme sivas kongresinde değil mi

Bana da sorular biraz zor geldi hatırlayamadıklarımı boş bıraktım riske girmedim, öncekine göre biraz zorlamışlar sanki, ve çeldirici sorular vardı, bir de bizim sınıfta yaşlı bir teyze vardı ya, sınavda kaç soru var gibisinden sorular sordu ona moralim bozuldu biraz, tamam belki ihtiyacı var, ama arkadaş Allah bilir onun emekliliğine belki bir iki yıl kalmıştır benim daha yıllar var, Allah günah yazmasın ama hakketten kızdım yani :D Sonuçlar tahmini bir ay içinde açıklanır bence öncekinde sanki öyle olmuştu ben öyle hatırlıyorum, inşallah herkesin hakkında ne hayırlıysa o olsun..

yayıncılığın varlığını tehliye sokuyor diye yanıtladım ben ;)

Bende öyle yanıtladım ayten :) peki bir de sinema diliyle ilgili bir soru vardı ona ne yaptınız, ben kurgu çok iyi olabilir gibi bir şık vardı onu yaptım :D

Genel yetenek e cok zor demem ama genel kultur zor seviyesindeydi buyukten kucuk siralamasi vardi iyi hatırlıyorum sikki tam gormemis olabilirsin kamu bas denetciside tbmm baskanligina bagli turkce sorusuda

önlisans gerçekten zordu 300 tane güncel çalıştım bir tanesi çıtkı yok böyle bir şey

Arkadaşlar kuvay-ı millilye ile ilgili bir soru vardı önlisansta onu hatırlayan var mı ve cevap olarak ne yazdınız....

oda vardı ama kuvay-ı milliye komutanlığı ile ilgili bir soru hatta başındada kovu tarzında bir şey vardı yanlış hatırlamıyorsam

Üst Alt