Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS genel görme isitme Önlisans sinavına girenler..?

Yok gönül kirmk degilde :) ne yaptigimizi bilmeek icin soruyoruz tartışıyoruz zaten 1 soruda senin icin gitsin ne olacak;)

Arkadaşlar türkçede Gustave Flaubert sözüyle ilgili bir soru vardı.O sorunun yanlışmış galiba.
Hatırlayanlar var mı.? :confused:

Bende eminim çünkü benim ezberim kuvvetlidir ama kimsenin gönlünü kırmaya gerek yok ab olsun bakalım :)
aynı şekilde bende de ezber kuvvetli ab veya avrupa adı hiç geçmiyordu ..cevabı da çince ve italyanca arasında kaldım italya dedim hatta ... ama sınav tahminimden zor geçti..

morfouse millete yanlış bilgi verme derken ösym ters köşeye yattı birde arkadaşlar bildik diye diğer köşeye yatsın istemediğim için dedim yanlış anladıysan affola tabiki hepimiz burada bir amaç için uğraşıyoruz dilerim önlisansta çalışmayanlar hariç kimse açıkta kalmasın....

Byram ben soruları bir gördüm allah kahretsin bunlar ne böyle dedim güncele baktım yuh güncellik bir konu yok burada dedim ben genel kültürü on dakikada yaptım bildiğim için yoksa sorular yetişmeyecekti valla ben sanmıyorumki herkes yetiştirdi çoğu yetiştiremedi eminim....

Aynı şekilde türkçe soruları bile kastı .. matematik zaten yapamıyorum son dklarda 3 tane olanı yapabildim.. sorular yetişemeyecek korkusuyla genel kültürü önceden çözdüm bende .. 1 saat çook kısaydı...

Aynen katılıyorum.Artı birde yanlış kodlamalarda olursa çok elenen olur.Bir kaç kişininde sınavı geçersiz sayılırsa oho yarısı gider bence..

Estfrllah var bi yanlis okuma ama hayirlisi artik birsey dha soracagim siklarda portekizce geciyormuydu yada siklari hatrlyn mu

ingilizce fransızca ispanyolca çince ve italyanca

Matematikte 10 tane kesin doğrum var ama 3 tanesini salladım 1 tanesi kesin yanlış diğer ikisi doğru olursa süper olur :) türkçeden 8 net gelse yeter o zaman 40 neti geçerim benim genel kültür süper geçti 1 boş 2 yanlış var sanırım....

morfouse kimse hatırlamıyor ama bir soru vardı kuvay-ı milliye ile ilgili sen hatırlıyormusun.... Peki ya bayram sen.....

Merhaba arkadaşlar ben siteye daha yeni katıldım çok güzel çok beğendim yapanın eline sağlık ama daha fazla içerik olsaydı daha da güzel olabilirdi...

O zaman bu sart oldu kim nasil okumussa dogrusunu ona gore bilsin yanlis bilgi vermis olmayalim Bilgilendirme:Soru Bm ise italyanca AB ise Çince

Batida bisey komutanligimi ne kurulsu gibisinden bisey diyordu sanirsam sivasi isaretledim ama :)

Tek hatırlayan ikimiziz sanırım senin ile bana sorulmuş bir soru çok kişiye sordum böyle bir sorumu vardı diyor :) evet bende sivas yaptım aldatmacalı bir soru batı cepehesi deyince herkes balıkesir'i işaretlemiştir ama bende sivas yaptım çünkü ali fuat cebesoy kavuy-ı milliyeyi birleştirmek için orada atandığı için standart sapması yüksek olabilir bence....

Sorularin bir kismini hala aciklamadilar insanlarada yasak getirdiler yoksa sorulari ve cevaplari rahatca ogrenip tartisirdik 1 haftada aciklanan ygs ye oranla gerek 2 gunde aciklasinlar

Evet ygs'yi bir haftada açıkladılar ama neden çünkü kurum olarak çok sarsılmışlardı bunu düzeltmeleri lazımdı ve artislik yapmak için biz bir haftada açıklıyoruz diye çıktılar yani gösteriş bizimkini 15 günden aşağı açıklayacaklarını samıyorum

arkadaşlar sınav psikolojisininden kurtulmak lazım birşekilde. ciddi ciddi çalıştım 35 net filan bekliyorum ama artık sınav bittiiiii. puanlar açıklanacak bekleme zamanı. müdahale alanımıza girmiyor oda. puanlardan sonra klavuz beklicez sanırım. pofff.

Arkadaşlar birde şöyle bir sorun var aynı neti alsak bile sizinki benim puanlarımdan yükse olma şansı var o yüzden nete değilde aldığınız puana bakın derdim daha iyi olur :))) onun içinde bekleyip görmek gerekiyor hadi hayırlısı dua edelimde cumhurbaşkanlığından önce atama olurda bir kısmımız seneyi beklemeden memur olup gidelim....

lise mezunları için 60 dak mıydı benimki ortapedik engelliydim fakat kılavuzda genel görme işitme engelli yazıyordu

Tartışılan soru bm den konuşulmayan dildi arkadaşlar cevapta kesinlikle italyanca..

Tartışılan soru bm den konuşulmayan dildi arkadaşlar cevapta kesinlikle italyanca..
Lo herkes bu sorulara takılmıs demekki diğerlerini herkes doğru yapmıs :D

Türkçede durumlar iyi qiddi ise toplam 30 net var :D 60 alırım herhalde :D ama acıkta kalcam demektir.

Yok ya kanka ben takmadımda eminim yani italy olacaktı:D

Trkçede hep paragraftı 1 sorudan şüpheliyimm iyi gibiydi evet..

Bence baraj düşecek daha fazla alırsın muhtemelenn..

arkadaşlar bademli bir soru vardı onu hatırlayan var mı ceviz bağdem fındık ????? önlisansta

Önlisans genel görme işitme matematikten bademin fındığa fındığın cevize oranı tarzında bir soru vardır sonunda fındığın cevize oranı gibi bir şey di

Hım o soru 5/6 mıydı yada 6/5 cevaptı bir soruda ama omuydu hatırlayamadım..

ben 6/5 dedim birde şıklarda 5/6 mı vardı hangiis kardeşim güzel bir şey söyle :)))

soruyu tam olarak hatırlamıyorum ama dediğin iki şıktan biri...

12/10 Çıkıp sadeleşiyordu eğer değin bu soruysa cevapta 6/5 doğru yapmışsın

:) inşallah 5/6 diye bir şık yoktur hatırlamıyorum ama inşallah yoktur yoksa böyle hop oturup hop kalakacağım :)

Ak kara zaten açıklanınca göreceğiz hayırlısı kardeşim ne diyelim....

Sizin 6/5 diyen ağzınızdan bal damlıyor bal :))) 13 soru 12 doğru demek matematikte :)))))

29 da 27 ise genel kültürde çıkacak sanırım 2 yanlışım var bir 2 yanlış daha olsun sıkıntı yok :))))

Ben bilmediklerimi boş bıraktım, daha sonra tekrar gözden geçirdim o boşlar yüzünden az daha yanlış kodlama yapacaktım son anda fark ettim :D

Üst Alt