Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS genel görme isitme Önlisans sinavına girenler..?

bende ilk kez girdim, yani ömss ye girmedim, ömss daha basit oldugu icin geneli yuksek puan almis ekpss daha zor gecdigi milletin yuzde 90 ninn beyanlarindan belli, ömss de benim yengem ortaögretimden 24 net ile ITU ye laborant olarak atandi buna sahidim ,

birde su 3 bin kadro meselesine itibar etmeyelim, ben aysenur islamin 2014 icin canli yayindaki konusmasini izledim, sunucu israrla sordu 2014 ekpss sinavi icin kac alim yapacaksiniz, yaklasik 8 bin civari dedi , bu videonun linkini buldugum gibi yollarim size, tahminen yine 2-3 alim olacak ,

evet arkadaslar yasli ve engelliler genel muduru Dr.Aylin ciftcinin 27 nisan ekpss de kac memur alinacak ile ilgili videosunun linkini veriyorum

Aylin Çiftçi 3 Aralık 2013 TRT Haber - YouTube videonun 7.30 dk sindan sonrasina net cevaplari var. 8 bin kisi hatta bunun uzerinde alimimiz olacak var diyor

degisiyor arkadasim mesela istanbul , bursa merkez de memur alimina ragbet cok oldugu icinalimlar 85 -87 puan olur, mardin veya kars veya giresun ili 75 ile alim olur

yani 3000 rakamı doğru açıkçası ben 15 bin bekliyordum anlaşılan ilk atama 3000 ikicide 2500 üçüncüde 2000 falan olur bunun en az 1000i kurayla desek neyseeee canılm sıkıldı

Üst Alt