Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS genel görme isitme Önlisans sinavına girenler..?

Fonksiyon sorusunun cevabıda f(4) lü olan -63 tü hatırladığın 13 soru hangileri kardeşim:D

Soru hatirlamaya calisanlari bile azarlayan insanlar var bu sayfada. Ne yani yanlis hatirliyorsa yada aklinda o kalmissa dövecek misiniz?

Özgür çocuk ben tek yanlışı o soru olarak gördüm o sorunun cevabını ben -63 dedim ama -27 diyorlardı yoksa -63 mü ????

-27 olmaz ya eve gelince tekrar hesap makinesiylede böldüm büyük ihtimal -63..

Keşke Keşke Ben onu yanlış olarak değerlendirdim kümeler ile ilgili bir soru vardı onu hatırlıyormusun onun cevabını ne buldun peki ????

Soru hatirlamaya calisanlari bile azarlayan insanlar var bu sayfada. Ne yani yanlis hatirliyorsa yada aklinda o kalmissa dövecek misiniz?

Kimse kimseyi azarlayamaz suyum bunu yapmaya çalışanda gerekli cevabı alır hassasiyetin için teşekkürler:)

Kaç tane alt kümesi bulunur denen sorumu bilmemki yaa şıklarda en az hangisiyse onu işaretlerim sanırım

evet 2 üzeri 2 dedim en küçük 4'tü bende dört yaptım

Türkçedeki kaktüslü soruda fenaydı iki şık çok yakındı birbirine..

Ben sadece birsey sormak istiyorum (sinavim berbatti, sürem yetmedi diye atmasyon yapayim dedim hepten mahvettim, insallah bu sinavda ihtiyaci olan issiz arkadaslar atanir, benden pas) bu soru kitapciginda genel yetenek ilk baslangic bölüm, sonra genel kültürdu ya, cevap kagidinda da siralama böyle miydi? Önce genel yetenek sorularini cözdük isaretleme yaparken de ilk bölümde genel yetenek vardi degil mi? Cok fena stres yaptim bu konuyu :( Dikkatte etmedim hic isaretlerken :(

Diktörgenin alanı ile ilgili soruyu yapamadım ya 64 ü 14 e bir türlü bölemedimki tam sayı olarak bölünmedi çevresini bulayım boş bırakmak zorunda kaldım:(

Ben sadece birsey sormak istiyorum (sinavim berbatti, sürem yetmedi diye atmasyon yapayim dedim hepten mahvettim, insallah bu sinavda ihtiyaci olan issiz arkadaslar atanir, benden pas) bu soru kitapciginda genel yetenek ilk baslangic bölüm, sonra genel kültürdu ya, cevap kagidinda da siralama böyle miydi? Önce genel yetenek sorularini cözdük isaretleme yaparken de ilk bölümde genel yetenek vardi degil mi? Cok fena stres yaptim bu konuyu :( Dikkatte etmedim hic isaretlerken :(

Süre banada yetmedi diyebilirim suyum.Türkçe ful paragraf genel kültürde güncel konular felan çok saçmaydı.Cevap kağıdında önce genel yetenekti sıralama aynı yani kitapçıkla korkma:)

Arkadaslar hepınız lısansınız ben orta ögretım zıhınselden gırdım lutfen su sorunun cvbını verın mat sorusu yazıyorum 4kök3 çarpı kök8 bölü kök6 cvp 8mı lutfen yardımcı olun cvp 8 ıse 12 netım var

Arkadaslar hepınız lısansınız ben orta ögretım zıhınselden gırdım lutfen su sorunun cvbını verın mat sorusu yazıyorum 4kök3 çarpı kök8 bölü kök6 cvp 8mı lutfen yardımcı olun cvp 8 ıse 12 netım var

şimdi çözdüm cevap 8 ..Soru kolayda zihinsel engelli arkadaslara göre ağır kacmıs biraz . Tabi bazıları oradan girmemesi lazımken giriyor orasnıda ösym düşünmüştür.

Eyvallah kardesım o zaman mattan 12 netım var cok tesekkur ederım

şimdi çözdüm cevap 8 ..soru kolayda zihinsel engelli arkadaslara göre ağır kacmıs biraz . Tabi bazıları oradan girmemesi lazımken giriyor orasnıda ösym düşünmüştür.
karargah bı sorum daha var ama cvbı sorunun yanlıs sanırım mat sorusu yazıyorum 3çarpı parantez içinde 0,7-0,6 bölu 2 şıklarda 3 bölu 20 yok ona göre bu sorurun cvbını verırsen sevınırım

Bu soru yu yanlıs yapmısım o zaman neyse zıyanı yok 12 dogru 1 yanlıs mat

3/20 yoksa orada 2 yi yukarı atıcaktın (2/10 ).3 eşit 3/5 sağlık olsun.

Sen önce bölme sonra çarpma yapmıssın ben önce carpma yapmısım saglık olsun

Islamiyet öncesi turk tarıhınde din görevlılerıne ne ad verılır bunu bılıyomusun bunu sormuslar ben toy dedım salladım

Zıhınsel kolay dıye dıye zıhınselı ole bı zorlastıtrmıslarkı anlatamam genelden gırsem daha cok yapardım 2012 ıle bu sınavın arasında daglar kadar fark var bılerek zor sormuslar hep mıllet kolay dedı zıhınsel ı hep

Özgür çocuk tesekkür ederim.Peki matta bir soru vardi 0,06+0,3 bölü 0,09 sonuc 1 miydi ki yanlis yaptim onu ama :(

Arkadaşlar kardeşler ben şimdi hatırladım ben cevap kağıdında bir soru kitapçık numarası vardı onu kitapçığın üzerine yazdım boş olan yerlere birde tc nomu adımı soyadımı yazdım peki kitapçık üzerinde cevap anahtarına yazmama gereken bir şey varmıydı...

suyum;

Arkadaşın söylediği gibi suyum cevap 4 olacaktı ama canın sağolsun:)

Özgür çocuk evet kaktüslü sorunun iki cevabı bir birine yakında ben diğer bitkilerden daha az sulanmaya ihtiyacı var gibi bir şık vardı onu yaptım dikdört genin çevresinede arada 13 birim fark olduğuna göre 48'i 3 e böldüm 3'e 16 arada 13 birim fark vardı (16*2)+(3*2) oda eşit 38 çevresi buydu kardeşim

trablusgarp ile ilgili bir soru vardı cevabını hatırlıyormusunuz acaba arkadaşlar?

Teşekkürler. Tarih sorularını pek anımsayamıyorum da hatırladıklarınızın cevaplarını paylaşırsanız çok sevinirim.

arkadaşlar herkeze merhaba site çok güzel çok önemli bir site engelliler arkadaşlarımız için güzel bir site olmuş tebrik ederim :D

Üst Alt