Fonksiyon sorusunun cevabıda f(4) lü olan -63 tü hatırladığın 13 soru hangileri kardeşim
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Soru hatirlamaya calisanlari bile azarlayan insanlar var bu sayfada. Ne yani yanlis hatirliyorsa yada aklinda o kalmissa dövecek misiniz?
Ben sadece birsey sormak istiyorum (sinavim berbatti, sürem yetmedi diye atmasyon yapayim dedim hepten mahvettim, insallah bu sinavda ihtiyaci olan issiz arkadaslar atanir, benden pas) bu soru kitapciginda genel yetenek ilk baslangic bölüm, sonra genel kültürdu ya, cevap kagidinda da siralama böyle miydi? Önce genel yetenek sorularini cözdük isaretleme yaparken de ilk bölümde genel yetenek vardi degil mi? Cok fena stres yaptim bu konuyuDikkatte etmedim hic isaretlerken
![]()
Arkadaslar hepınız lısansınız ben orta ögretım zıhınselden gırdım lutfen su sorunun cvbını verın mat sorusu yazıyorum 4kök3 çarpı kök8 bölü kök6 cvp 8mı lutfen yardımcı olun cvp 8 ıse 12 netım var
karargah bı sorum daha var ama cvbı sorunun yanlıs sanırım mat sorusu yazıyorum 3çarpı parantez içinde 0,7-0,6 bölu 2 şıklarda 3 bölu 20 yok ona göre bu sorurun cvbını verırsen sevınırımşimdi çözdüm cevap 8 ..soru kolayda zihinsel engelli arkadaslara göre ağır kacmıs biraz . Tabi bazıları oradan girmemesi lazımken giriyor orasnıda ösym düşünmüştür.