Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS için soru bankası ve kitap önerir misiniz?

ahuse

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
arkadslar calısmaya baslıycam önere bilceginiz bır soru bankası varmı yedi iklim yayınları nasıldır??

Yedi iklim akıllı adam yayınları soru bankası için iyidir. konu anlatımı ihtiyaç yayınları, sayısal içi güvender diyorum....

yedi iklim çok basit bence FEM en iyisi

ihtiyaç alıcamda ihtiyaç daha cıkmamış. sure az bır an once bır yerlerden baslamak ıstıyorum fem alayım ozaman ıhtıyac cıkıncada ıhtıyac alırım teşekkur ederim arkdslar ılgılendıgınız ıcın.

Nasıl cıkmamıs İhtiyaç ? Ben dershaneye yazıldım kitaplaır verdiler. Dershaneye yazılmadan önceden aldım. KPSS çalışır gibi çalısacaksınız.

İhtiyaç Yayınları Konu anlatımı için Süper.

Soru Bankası Olarakta. Uzman Kariyer - Yedi İklim - Fem - hepsini çözüne varsa

ben uzman kariyeri bitirdim 2013 seti şuan baya indirimde 15 tl olması lazım 5 kitap..bana göre tam ekpss ayarında bir kitap..ben şuan daha zor olan data-yargı murat vs.. çözüyorum

ıhtıyac bayıyıo ınsanı hele bıtarıh çalış bırakırsın ...

ihtiyacı herkes tavsıye edıyor ben yedı ıklım aldım ihtiyaç 2014 soru bankası suan kırtasiyelerde yok lisanslarınkı gelmış önlisans suan yok haftaya gelır buyuk bır ıhtımalle ben sparısını verdım alıcam femde almayı dusunuyorum onada ıyı dıyorlar bakalım calısmaya baslasam hepsı ayrı ıyıdır ama bakalım

birkan iyi bir kitaba benziyor bence kacırma al kaynak olsun calısmak ıcın

Teşekkürler Ahuse en kısa sürede alıp çalışmaya başlayacağım artık.

EKPSS hazırlık kitabı

Merhaba sevgili arkadaşlar.Murat yayınlarının EKPSS Hazırlık kitabını aldım.Hiç de fena değil.Hem konu anlatımlı.Hem de soruları güzel.Fiyatı 45 TL.Zaten Murat Eğitim Kurumları KPSS'de ve Açıköğretimde çok iyidir.Açıköğretim 'de okurken Murat'a gitmiştim,oradan biliyorum.Lisans kitabı ayrı,önlisans-lise kitabı ayrı,EKPSS'ye girecek bütün arkadaşlarıma tavsiye ederim.

EKPSS sınavına çalışmak için yardımcı kitap önerisi...

selam arkadaslar ben halk-eğitim merkezinin vermiş olduğu kursa başladım..Sözel sayısal olarak ders çalışması yapılacak oradaki hocamız Pegem Akademi yayıncılık adında anayasa coğrafya tarih kitapları almış konuları bize ondan anlatıcak gerekli olan bilgilerin özetlenmiş hali dedi..sayısal için kaynak kitabımızda bugün belli olcak ben yardımcı olabilirim dıye paylaşmak istedim..sayısal için önerilen kitabı-da bildiririm isterseniz...

kapadokya ve adalet yayınları soru bankası data konu anlatım ben bunları aldım.

soru bankası ve çalışma kitabı hakkında tavsiyesi olan varmı?

DYG??;
sayısal için bilgi verebilirmisin?

sayısal için önerilen kitap ne oldu peki :)

lider yayınlarından kpss kitabından çalışın derim konu anlatımı kısa ve öz bol soru var

EKPSS ye hazırlanırken önereceğiniz kaynaklar var mı?

EKPSS ye hangi kaynaklardan nasıl hazırlanmalıyım bilemiyorum .37 yaşındayım ve liseyi bitireli 20 yıl oldu ders çalışmayı bile unuttum .ama yeğenlerime derslerinde yardımcı olmam bilgileri tamamen sıfırlamadı.nereden asıl başlayacağımı bilemiyorum.bana önerebileceğiniz kaynak yol ,yöntem var mı?

emss ye hangi kaynaklardan ve nasıl hazırlanmalıyım ?

iyi akşamlar arkadaşlar.ben emss ye girmek istiyorum şuan 37 yaşındayım ve liseyi bitireli 20 yıl olmuş bile..ama yeğenlerimin derslerine yardımcı olduğum için bilgiler tamamen silinmemiş.sınava nasıl hazırlanmalıyım önereceğiniz kaynaklar var mı tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

EKPSS için Kapadokya yayınları 8 li denemeyi tavsiye etmiyorum..

kapadokya yayınları 8 li deneme adı altında sattığı kitap engelliyi salak yerine koymak için piyasaya sürülmüş bir deneme seti..bildiğin eski kpss denemelerini koymuşlar kapaga 2014 ekpss basıp satıyorlar..normalde 60 soru olması gerekirken 120 soru neye göre 120 soru klavuz belli değil. güncel sorulara baktım bazıları eski sorular hala 2012 .....yapılacaktır şeklinde...adını vermeyim diğer yayınların 5 li denemesi en azından ekpss için hazırlanmış sorular var...bunu kesinlikle önermiyorum ben..

Muhendıs sağol hocam tam sipariş vericektim ki vazgeçtim

Ekpps ye girmeyi düşünüyordum fakat hem memur olup hem de emekli maaşı alınmıyormuş.Emekliliğimede 10 ay kaldı..Boşa para yatırıpda devleti zengin etmeyelim en iyisi:)

EKPSS ye hangi kaynaklardan çalışıyorsunuz

Arkadaşlar EKPSS ye hazırlanırken hangi kaynaklardan yararlanıyorsunuz.Önerebileceğiniz kaynaklar var mı?

Üst Alt