Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS öğretmen alımları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes kendi bıranşındaki sıralama ile yarışıyor. Ilk beş yüz değil, beş yüz değil, beş yüz kontenjan öğretmenlik için. Artmasını umuyoruz bu sayının.

Hocam engelin disinda bi problem yoksa sorun olmuyor bildigim kadariyla

Skormaz

İlk 500 e girmen şart değil.idare mahkemesi onu iptal etti.2016 sinaviyla birlikte branş siralamasi ile atama oldu...kendi branÈâ„¢inin siralamasi önemli

Türk dili ve edebiyatı mezunuyum. Alan yeterliliğimde sosyal ve iletişim becerilerimde hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Aksine deneyimlerimde çok iyi öğretmen olduğumu çoğu kez duydum. Pekala Bipolar hastasıyım. Alkol problemi yaşadım ve atlattım şu an sağlıklıyım. Ancak Duygusal durumumda bazı zamanlar sık ve şiddetli ani dalgalanmalar yaşıyorum. O yüzden görevim sırasında her şeyin tepetaklak olma ihtimali var. Bunu çoğu kez yaşadım. Bu yüzden korkuyorum.

kbenly ...hocam

sana sormam gereken bir konu var. biz şimdi atanırsak ; öğretmenler odasında engel durumumuzu (sual edildiğinde) nasıl anlatacaz?
dorlionun anlattığına göre bu sebeplerden bu problem oluyor ve sonradan geri hizmete alınmaya dönüşüyor.

:(

hç. hospitalize olmuş muydun kbenly ? (yani hastanede yatış olmuş muydu)

bunlarda olumsuz tarafları işin ve bence önemli

ahmet22

Yoo hiç hastaneye yatmadım...evde atak geçirdim.sen çok karamsar birine benziyorsun.diğer öğretmenlerden sanane.bilmek zorunda değiller.ekmeğini sana onlar mı verecek?devlet seni kabul ettikten sonra.ben kimsenin sorun yaşadığını duymadım.Bak bugün mariah carey bipolar olduğunu itiraf etmiş.delilik değil ki bu hastalık?

ahmet22

Ahmet hocam problemi yüzlerine yüzlerine vur. 7-8 Senedir özel sektörde çalışıyorum. 1-2 defa kibirli konuşan insan oldu. Yerin dibine soktum. :mad:

sen çok karamsar birine benziyorsun

yok canım ...ben ...ben ... ben miymişim karamsar :) :) :) benden daha pozitifini bulamassın bence bu forumda :) ama obsesif kompulsif oldum galiba iki konuda

1) biri bana iftira atarsa ..
2) başkaları hakkımda ne düşünür (bu hafif) ama ikincisinde
öğretmen - veli
öğretmen - öğretmen
öğretmen-öğrenci (ki bu sürekli)
görüşmelerine yansırsa o zaman sorun olabilir diye düşündüm. bende iki fikir var ama ikisi arasında dağlar kadar fark var (gibi)

1*) biraz bekleyip sağlık bilimlerinde akademisyen olmak (bu durumda :öğretmen olmamak)
2*) öğretmen olduktan sonra geri hizmete ayrılmak
...

ben mezun olduktan sonra öğretmenlikten hoşlanmadığımı farkettim..

sağlık bilimlerinde akademisyenlik iyi aslında 4700 civarı maaş. ama her hafta sunumlar oluyor (presentations) tezdi makaleydi derken cart curt uğraş babam uğraş :) zevkli dir aslındada

Ahmet hocam problemi yüzlerine yüzlerine vur. 7-8 Senedir özel sektörde çalışıyorum. 1-2 defa kibirli konuşan insan oldu. Yerin dibine soktum. :mad:

yerin dibine sokmak derken? öğrenciyi aşağlamak gibi bişey mi?

ama şimdi bizim toplum önyargılı, atıyorum duyarlarsa dedikodular filan , burda psikolojisi bozuk öğretmen varmış demeler filan ..ben ücretli öğretmenlik yaptım mebde 3 yıla yakın çok kompleks veliler var (istanbulda sınıflar 45 kişilik olunca hakimiyetde zor oluyor sınıfa)

inşallah öyle bir yere düşmem de. atanırsam tabi.

@Werze hocam hg :)

kbenly hocam herkes kendi alanıyla yarısacaksa her bölümden kontenjan olması gerekir ozaman doğru mu düşünüyorum sınavdan sonra ön başvuruda mı belli olacak başvurulan bölümler.
Kusura bakma kafam karısık bu konuda
Maalesef net bilgiye de ulaşamıyorum bu konuda

Skormaz hocam , bir arkadasımız 2 veya 3 önceki sayfalarda (bir önceki de olabilir tam hatırlamıyorum) paylaşmış.
sanıyorum branş ve il bazlı kontenjanlar 14-20 haziranda belli olucak 22-26 haziran arasındada tercihler. 28 hazirandada sonuçların açıklanması bi bakın dediğim sayfalara

diğer sorunuza da size hak veriyorum her branşa atama olmalı dediğiniz mantıkla

ahmet22 iftira mı atarlarsa????? orası devlet dairesi.aklı başında hocaların arasındasın.ergen mi bunlar?fitnelik çıkaranı hiç merak etme orada tutmazlar...veliler neden bilecek?sen söylemezsen çocukların haberi olmaz.duyarlarsa öyle birşey yok dersin bitti gitti...

yok iftira dediğim bir önceki konu. öğrencilerden iftira gelirse naparım (bi olay olmuştu bir öğretmene samsunda öğrenciler taciz etti diye iftira atmışlar ve öğretmen sanıyorum 42 sene hapis aldı. neden sonra öğrenciler vicdana gelip itiraf etmişler öğretmen öylece kurtulmuş. linkini bulabilirsem belki ilerleyen zamanlarda yapıştırırım ama böyle bir vakayı iyi hatırlıyorum.

@kbenly son cümle için : ben pek yalan söylemeyi bilmeyen biriyim ,hemen hemen hiç yalan söylediğimi hatırlamıyorum yani bana sorsanız deseniz ki en son ne zaman yalan söyledin diye hatırlamam :) :)

bence bu özellik saf olmak la aynı şey değil ama ...(çünkü ben matematikçiyim ve matematikte (bilim alanında ) başarılı buluyorum kendimi e buda saf birinin becereceği bişi değil bence.

ama yalan söylemek daha büyük bir problemi engeleyecek bişeyse belki mantıklı olabilir ,yinede yalan söylediğimi hatırlamıyorum ama büyük sıkıntılar çekmişliğim var..

dur ya napıyorum millet duygusallaştığımı sanacak yok yok mutluyum ben ,çok mutlu bir yapım var

******* ELHAMDULİLLAH ********

ne yazdım ama :)

ahmet22 Öğretmenlik atamasında senin alanında kaç şehirde kontenjan açılmışsa o kadar tercih hakkın oluyor diye biliyorum. Ayrıca "Tercihlerim dışında bir yere atanmak istiyorum" seçeneği vardır. Kafanı bunlarla çokta meşgul etme derim. 22 Nisan'daki sınava odaklan sonra 14 Haziran'daki "Öğretmen il ve alan bazlı kontenjan" açıklamasına kadar sabret :)
ahmet22 hayat; henüz yaşamadığın olaylar üzerinde düşünüp kafa patlatmaya değmeyecek kadar güzel. Anı yaşa (Carpe diem) :)

Hayırlı olsun Rabbim isinizde huzurlu calismayi mutluluk ve bereketle maasinizi harcamayi nasip etsin.

Selamun aleyküm grupta kaç tane İngilizce öğretmeni var 🙂

İlk atamada atanmak için kaç puan almak gerekir hocam bir bilginiz var mı ☺️

Hocam benim kotu gecti baya....turkce ve mat berbat...genel kultur iyi en fazla 30 netim cikar...o da enfazla....atamalara gelince acilacak kadroya ve sinava giren ingilizce hocalarina bagli....

Sizin nasildi oktay hocam

Ok ins hepimiz ataniriz normalde ben turkce cok iyi yaparim...ama bu kez turkce mahfetti oyle ki zaman bulamadim matematike ve genel kulturde de 2 soru bile bile yanlis yaptim yani benim en fazla 30 net cevremde cok ingilizceci tanimiyorum hocam sadece 1 kisi biliom o da zaten ihrac edilen ogretmenlerden...nasil rapor aldi...sinava niye girdi...inan bilmiyorum....ama tercih yapip birimizin hakkina girmesine mani olacam cimere bimere yazacam osym ye yazicam...yeter ki kontenjan acilsin hepimiz atanacaz Allahin izniyle....

merve hocam da platformlarda 14 15 kisi gordugunu soyluor hani 30 kisi 40 kisi bile olsak atamalarimiz yapilmali....cunku alanimizda cok cok fazla bosluk var....hani turk dili 270 atama yapip bize sadece 28 vermeleri cok traji komikti 2017 de birlik olalim hocam....beraber hakkimizi arayalim...ok

Inşallah daha fazla kimse olmaz da atanırız hocam inşallah bu sene daha fazla kontenjan verirler hocam umarım

Oktay52

:) :) :) bende bikaç kişiyiz dediğim lise matematik öğretmeni olarak en az 12 kişiyiz. ama hayırlısı ..yani bunu demek lazım :) :)
duanız beni gülümsetti ama bende amin diyeyim :)

insallah oktay hocam bizlerin engeli var...Şehrimiz dışında bir yere gidem eyiz....devlet baba da bunu göz önüne alacak kaldı ki batıda ingilizce boşluğu şu anda doğudan daha fazla...

bir arkadaşım ekpss de şırnak yazdı atandı 2017 de 64 puanla ama gitti 4 ay sonra istifa etti..şu anda bir daha girdi ama tercih yapamayacak....

selmano

hocalarım bende ingilizceciyim sayımız az gibi ama belli olmaz açılacak ve seçeceğimiz yerlerede bağlı ben olursa ilk tercihim manisa olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt