Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizin için soru yok Allah'ın izniyle rahat atanırsınız.Alımı kestirmek zor tamamen siyasete bağlı.Giren sayısı çok olduğu için geçmiş yıllar gibi olmaz gibi geliyor ancak yine hatırı sayılır atama yapılacağını düşünüyorum.
yakups hocam benim de merak ettigim bir konu var.mesela izmirde bulundugumuz bolumun kadrosu yok ya da az diger illere mi bakilir yoksa genelde bulundugumuz ile mi atamamiz olur
yakups hocam öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 2779
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 8992 edebiyat mezunuyum ilk atamada atanma şansım var mı ne kadar öğretmen alımı olur ki.....
Hicbir öğretmen arkadaşım memurluk kadrosunu yazmamali. Çünkü öğretmen olarak atamaları hem kolay hemde çok az rakibi var toplasak 250-300 kişiyiz neden evham yapıp memurluk vererek başkalarının şansını elinden alalım
Dediğin rakamlardan
1) halen formasyon alanlarda basvurmus
2) fen edebiyatçılar da başvurmuş
3) öylesine kendisini denemek için giren de var
Yani anlayacağınız gecen seneden kalan öğretmen yok bu yılda engelli öğretmen çok az formasyon derseniz onunda bu donem alma şansları yok
Yani size kim bu yanlış bilgileri vermiş anlamıyorum.
Engelli öğretmen alımları 60'lara 70'lere düşmüş gecen yil daha neyin evhamidir bu..
80-90 alan arkadaşlara umud yok diyorsunuz. Nasıl olacak 100 alan kimsede yok atama olmayacak mi?
Verilen bilgiler dezorformasyon tamamiyle ben iddaa ediyorum ilk alımlar da 400'e yakin öğretmen alacaklar. Puanda 74'e kadar düşecek bu kadar net söylüyorum.
1000-1500 dediğimiz sadece fen edebiyat ve formasyonsuz
İsterseniz başlık açın 10-20 kişiden fazla kimse yazmaz diyorum. Kendinizi boşuna uzuyprsunuz.umudunuzu yitiriyorsunuz. Birde buna vesile olan arkadaşlar var. Çok yazık !
Her öğretmen arkadaşım atanacaktır. Hic kuşkusu olmasın 90 alan da 60 alanda ama ilk aramada ama son aramada ama atanacaktır. Sabir ve metanetle bekleyelim bu sözleri sizlere hatirlatacagim tabi kimse kalırsa
1000-1500 değil 10000 kişi bile olsa hic bir arkadaşımın hakkini yiyerek memurluk yazmam. Bu vebali kaldıramam yukarıda ALLAH var. Hic bir emek boşa çıkmaz ben beklerim gelirse gelir gelmezse de nasip de değil der obur atanan arkadaşlarını alkislarim. En azından uzulmem.
Bizler egitimciyiz yarış ati değiliz. Umut bizim işimiz umut yetiştiririz. Sabir ekeriz. Bunu da unutmayın. Umudu olmayanın çocuklara vereceği hic birşey olamaz.
ogrtmn Hocam atanma ihtimaliniz yüksek.Ancak kontenjanı bilmediğimiz için kimse kesin bir şey söyleyemez. nnk1981 Hocam İzmir'de sosyal bilgilerden mutlaka boş yer olur merak etmeyin.
arkadaşlar. ben başka bir şey soracağım. düz memurluk mu daha zor yoksa öğretmenlik mi? öğretmen olarak atansan bile sonra stajyer öğretmen oluyorsun ve sonra öğretmenliğe devam edebilmek için başka sınavlarda var sanırım. bunları bir engelli olarak geçebilir miyiz? zormudur? bir de düz memur olarak çalışırken ne gibi işler yapıyoruz,hangisini tercih etmemiz bizim için daha iyi olur? öğretmenlik taban puanları da belli değil sanırım ama önceden ekpss ile öğretmen olarak atanan arkadaşlar bunu söyleyebilir mi bize?
Arkadaslar vakit problemi olmayan bir arkadasımız facebook da öğretmen ekpss adında bir sayfa kurabilir mi , sayımız cok fazla en azından bu sekilde birbirimizi haberdar edebilir görüş bildirebiliriz birbirimize
engelli ögretmen atamaları , branşa göre degil puan sırasına göre olur , gecen sene ilk alımlarda 70 puanla kapandı , ikinci ve ücüncü atamalarda başvuru yapan ve sartları taşıyan herkes atandı
900 üye mii? Eminim daha üye olmayan da var. Sayı 1000-1200 bulur o zaman. 200 kişinin formasyonu olmasa bile yine de sayı çok. Bu kadar öğretmen ne olacak??? 450 atasa toplamda, peki gerisi.?Gecen sene bütün öğretmenleri aramışlar ne güzel. Zaten burdaki insanların mücadelesi yeterince zor. Bu sayı bin bile olsa bu öğretmenlerin gecen sene ki gibi alınması lazım.
Arkadaslar sınava giren öğretmen sayısını öğrenmemizin bir yolu yok mu? Kadrolar açıklanmaya yakın sayı belli olur mu?
Ederlezi hocam 2016 ekpss öğretmen adayları diye bi grup var facebookta şuan için 900 üye var hatta liste çıkarılıyor 365 kişinin sıralaması belli gelin daha iyi anlarsınız hatta...
Benim de 73.31 ama ümidin yok ilk atama için bide şöyle bişey var 1000 kadro için sanalda ve reelde çalışma yapacaz inşallah öyle olursa atanırız
Bu işin içinden nasıl çıkarız. O zaman tıpkı diğer arkadaşlar için,geçmişte hep beraber atanmak için birlikte emek veren arkadaslar gibi bi şey yapmalı! Yoksa öğretmenlik hayal olacak.Mecburen düz memurluğa yönelirim