Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS öğretmen alımları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
siteye yeni.üye olduğum için kullanmada acemilik var sayın hocam idare ediniz:)umarım gerçeklerde bizim bu umut dolu hayallerimiz gibi gerçek olur

Cok tesekkur ederim yakup said bu puanla kayseri olma ihtimali nedir cevaplarsaniz cok sevinirim
Atanırsanız Kayseri'ye de atanırsınız zaten.Herkesi ilk tercihine alıyorlar.Sizinki temel branşlardan olduğu için Kayseri de illa boş yer vardır.

Kamu yönetimi mezunuyum formasyonum var Puanim 86 atanma ihtimalim nedir acaba

recai87

Bn 600 700 alimda en düşük 75 görür diye tahminim daha fazla alimda puan daha da düşer

ekpss atamaları memur atamsıyla yerleşip sonra geçsek öğretmenliğe nasıl olur acaba

Arkadaşlar memur atamalarından önce öğretmen atamaları var deniyor ama hiç ses yok alımlar ve kontenjan hakkında bilgi verilse...

volki40
Evet alım olacağı söylendi açıklamalar var, ancak henüz başvuru tarihleri hakkında bir ses çıkmadı, kontenjan sayıları için yapılan toplu tweet hareketlerine de katılıyoruz bakalım ne olacak..
Dileğimiz parça parça yapılan alımlar yerine toplu olarak tüm ögretmen arkadaşların atanması, İnşaAllah tez zamanda müjdeli bir haber alırız da hepimizin yüzü güler.🙏

kardeş bnm puan 85 ilk önce memur alımı olursa es mi geçeyim

Ogretmensen ogretmen once alinacak dediler almazlarsa basvurursun memurluga

öğretmen alımları memur alımlarından önce mi yapılacak gerçekten? memurluk için tercihler 13 temmuz'da başlayacak. yani1 ay gibi kısa bir süre var ama hiçkimseden ses seda yok. meb falan açıklama yapmadı. bu kadar kısa süre içerisinde yapar mı? muallak. kaç puan alabilenin öğretmenliğe girebileceği de belli değil. öğretmen arkadaşlar siz ne yapmayı düşünüyorsunuz? eğer öğretmen alınacağına dair açıklama gelmezse düz memurluktan tercih yapacak mısınız?

Ben beklemeyi düşünüyorum çünkü öğretmenlikten atanma şansımız yüksek muhakkak atama olacaksa beklemekta yarar var yok eğer öğretmen ataması olmazsa işte o zaman zararlı çıkarım

İyi günler hocam. Ben bu ocak ayında rapor aldım. İlk defa girdim sınava. Görsel Sanatlar mezunuyum. Öğretmen olarak atama yapılıyor mu? Bu konuya o kadar yabanciyi ki ne soracagimi bile bilemiyorum açıkçası. Siz nasıl bir süreç geçişini atama aşamasında?

malasef ilk atamada 250 engelli ögretmen atanacak

az önce alt yazıda gecti haberlerde malasef

az önce açıklama geldi 250 kişi alınacakmış

Cokvaz.arkadaslar ya 1200 kisi diyolar sinava giren 250 kisi cok az

84.72 883 genel sıralama yetermi yakup said cevap verirsen sevinirim

Arkadaşlar 250 alım ile kaca kadar düşer ne diyorsunuz?

250 öğretmenden arasına girebilirmiyim bu puanla

valla bana sorarsan arkadaşım 80 den aşağı alan öğretmenlerin işi zor 84.72 ile bende çok endişeliyim

Valla facebookta 85 te kalir.diyenler agirlikta 80 de kalir diyen de var

Bencede 82-85 arasinda kalir gibi gelio fazla dusmez

"Atanan engelli adayların, göreve başlama işlemleri sırasında, öğretmenlik yapıp yapamayacaklarına ilişkin sağlık kurulu raporunu ibraz etmeleri gerekecek" bu ne demek oluyor arkadaşlar yeniden mi rapor alacağız yani

Yakup said hocam 84.72 atanirmi ne dusunuyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt