Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS öğretmen alımları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Ankaradan tercih yapacaktım ama Ankarada kontenjan açılmamış başka bir şehire atansam 1 temmuzda ağustos tayiniyle Ankaraya gelebilirmiyim acaba yada heyet raporuyla falan şubat tayinine kadar işe gitmeme durumum olabilirmi?

Candyyy Stajı Ankara'da yapabilirsiniz.Meb izin verirse ağustosta engel durumuna bağlı yer değişikliği yapabilirsiniz.O da olmadı şubatta bu hakkınızı kullanıp tayin istersiniz.Ancak hizmet puanı üstünlüğüne göre eş durumu tayini yapanlarla yarıştığınız için tayininiz çıkmayabilir çıkarsa da uzak tercih edilmeyen bir okula tayininiz çıkar.

ya bir arkadaşın tercihini yaptık ama şimi sistem diyorki birinci aşama başvuurunuz yok diyor biz netten başvuru yapmıştık neden böyle uyarı veriyor

sayın hocam merhaba. görsel sanatlar mezunu olarak 61 puanla atanma şansı nedir ? 15 kontenjan verilmiş.

Tercihi yaptim kaydet dedim ama kayit bilgisi yok sayfayi tekrar acinca iller secilmis gorunuyo anlamadım bunu

allumbuker Atanma ihtimaliniz var.Görsel sanatlar branşında çok fazla yüksek puan görülmüyor bu yüzden atanma ihtimaliniz var ümitli olun.Kesin olarak kimse bir şey söyleyemez.

yakups teşekkür ederim bilgilendirme için. önceki yılların görsel sanatlar taban puanını nereden görebilirim? bundan önceki öğretmen alımlarında taban puan kaçla kapatmış acaba?

İl Millî Eğitim Müdürlüğüne onaylatmanız gerekiyordu. Onaylatmış mıydınız?

bio88 Hocam tercihiniz olmuş gibi ancak yine de yapan arkadaşlar cevap verirse iyi olur onlarda da aynıysa sorun yoktur.

Bende tercih yaptim başvuruyu kaydet dedikten sonra yine aynı sayfaya donus yaptı. Linkten çıkıp tekrar girdiğimde tercih yaptığım iller görünüyordu. İnşallah yapmisizdir.

Son düzenleme:
tercih yapan arakadaslar tekrar girip en yukardaki kirmizi yaziyi okuyun.aciklama yapilmis. MilliEğitimBakanlığı
Öncelik Durumu = 1. Öncelik
Başvurunuz Sistemde Kayıtlıdır.
İl Onay İşlemleri Bulunmamaktadır!
Başvuru süresi içerisinde tercihlerinizde değişiklik yapabilirsiniz.
Sistemde her zaman son yaptığınız tercihler bulunmaktadir. yaziyo

Yakup Hoca iyi günler,benim aklıma birşey takıldı. Tercihlerin sonunda yazıyor ki:Atanamamam halinde tercih dışı atanmayı istiyorum.Bu nedemek oluyor.Bu yazı acaba geçen senelerde varmıydı? Şimdiden teşekkür ederim.

sevilay2 Puanın atanmaya yetiyor ancak tercih ettiğin şehirleri başkaları da tercih ettiği için o şehirlere puanın yetmiyorsa seni tercihlerinde yer almayan başka bir şehre atayabilirler.Onun anlamı bu.

Tercihleri internet üzerinden yaptıktan sonra başka yapmamız gereken bir işlem yok değil mi ???

yakups hocam bir şey sorabilirmiyim. Biraz önce bi mesajda yazmıştiniz aday öğretmenlik kendi ilimizde secebiliyoruz şubatta da kendi ilimize tayin hakkı oluyor onu yapabilirsiniz demiştiniz. Bunun ayrıntıları nasıl. Benim branşımda genelde doğu illeri var yani atanirsam garanti doğu illeri olacaK ve engel durumum ailemden uzakta gitmeye musait değil. Şubatı beklemek mi daha mantıklı acaba.

zuhalsosyalci Hocam şubatta eş durumu atamalarıyla birlikte siz de engel durumunundan tayin isteyebilirsiniz.Ancak hizmet puanı üstünlüğüne göre yapıldığı için tayininiz çıkmayabilir.Çıkarsa da kendi ilinizin uzak bir ilçesine çıkar.Bunun garantisi yok yani.Ancak şimdi açılmadıysa ikinci atamada da açılmaz diye düşünüyorum.Karar sizin artık.

Yakups hocam eğer atanirsak bizdede 6 ay staj meselesi varmı eğer varsa onu bulundugumuz ilde mi yapacagiz bizde

O zaman doğuya bile atansak Şubat a kadar memlekette olabiliriz. Hocam bu sınırlı illerin açılması ile kpss ile atanmaktan bi farkı kalmamış ekpss ile atanmanin

yakups hocam benim bölümüm Türkçe bize 20 kişi vermişler puanim 87 ama yüksek puanlar var İzmir veya bursa yazsam açıkta kalma ihtimalim olur mu? Yani siz atandığınzda il seçimi nedeniyle açıkta kalan oldu mu?

Ysmn9766 Hocam siz garanti atanırsınız.Bursa ve izmir'den biri olur.Hatta büyük ihtimal hangisini başa yazarsanız ona atanırsınız.Ama yinede garanti olsun başka şehirler de tercih edin.Olaki başka şehire atanırsanız sizin branştan dolayı tayin işi daha kolay olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt