Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS öğretmen alımları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mehker arkadasim sen o zaman bitirmissin sadece raporun cikmasini bekleyeceksin. Engelli raporu gibi zor bir islem degil bu. Kurul sana o raporu verir zaten. Kurul hakem heyeti degil imza atacak sadece olay o.

O degil de aramizda belgelerini tamamlayip mem'e veren bir kisi bile yok mu ya?

poe, öyle gözüküyor ama yaptığım işlemlerin doğru olup olmadığından şüpheliyim!. yoksa atandığımız il milli eğitim müdürlüğü mü gönderecek bizi kendi belirlediği hastanelere? inşallah öyle değildir. yoksa boşu boşuna uğraşmış olacağım. bu arada bu belgeleri hazırlayıp mem'e götürmek için kararnamenin çıkması gerekiyor. içinizden kararnamesi hazırlanmış herhangi birisi var mı?

Ben mem'i aradim(istanbul) 25.den sonra dediler, belgelerimi o tarihte götürecegim. Ya mem seni ozellikle bir hastaneye falan yollamayacak bak burasi onemli"atanan butun ogretmenler saglik raporu veriyor, sadece engelliler degil" rahat olun. Zaten yanlis derlerse ki hic sanmiyorum gidip dogrusunu yaptirirsiniz.

poe 25'i çok geç değil mi? ben arıyorum bana bugün yarın çıkacak kararnameler diyorlar.(ankara) olmazsa bir gün sonra yine aramamı söylüyorlar. millieğitim'in istediği bütün belgeler tam olarak nerede yazıyor?

Valla ben basvuru sirasinda verdigim belgelerin aynisiyla, saglik raporu, atama sonucu, adli sicil ve bir kac fotograf goturecegim. Ve daha sonra banka hesap numarasi alacagim hangi banka ise artik istenilen.

Arkadaslarim memur olarak atanirsam geri öğretmenliğe donebiliyo muyum lütfen yardim

Belirli bir sure atandigin yerde beklemen gerekiyor sanirim. Hemen gecis yapamiyorsun.

Ayrica bu saglik raporu olayi gercekten berbat birsey. Ben devlet hastanesinden aliyorum bugun basladim ancak cok azini bitirdim yarina kaldi bazi seyler. Saglik kurulu raporu engelli raporu kadar ugrastirici ve yorucu. O nedenle.alacak olanlar mumkunse cok yogun olmayan iyi bir devlet hastanesine gitsinler. Ayrica 300 lira da para verdim. Sanirim bu rakam her yerde ayni degil.

Edit:Ben istanbul mem ile gorustum 26 temmuzda mem'e gidip okul sececegim(dilekce ile) sonrasinda atandigim okulun bagli oldugu ilceye istenen evraklari verecegim. O nedenle 25 temmuza kadar herhangi bir isim yok saglik raporum da o zamana kadar cikmis olur zaten. Bence diger arkadaslarimin da sureci bu sekilde isler belgeler okulunuz belli olunca teslim edilecek yani. Sizler atandiginiz mem'i arayin ne zaman tercih yapmaya gidebileceginiz ogrenin :)

arkadaşlar atanan öğretmenlerin durumu ülkede yaşanan bu kötü olaylardan sonra ne olacak? aranızda kararnamesi gelmiş ve evrakları teslim etmiş olan var mı? ben il milli eğitimi aradım sordum "artık biz bilmiyoruz milli eğitim bakanlığını arayın oraya sorun" dediler. ben daha meb'i aramadım ama bizim işlerde uzama veya bir erteleme mi var acaba?

Ben henüz kimseyle görüşmedim. Ancak bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Kararnameler 25.den sonra gelecek demişlerdi. 26.da gideceğim mem'e. Zaten o zaman belli olur durum. Şimdiden telaşlanmaya gerek yok bence.

ben de bugün meb'e sordum. eylül ayına doğru kararnameleri milli eğitim müdürlüklerine göndereceğiz dediler. bizim işler uzadı yani. ya da zaten böyle oluyordu.

zaten 1 eylule kadar gonderilecegi en basindan beri belirtilmisti. Uzayan birsey yok yani eylulde is basi olacak.

yanlış anladın. okullar tabii ki eylülde açılıyor ama benim dediğim ilk kez evrakları teslim etme tarihi eylül civarı olacakmış. yani ilk kayıt. ondan sonra daha okula atama var. bana ilk evrak teslimi için kararnameler bu aralarda gelir demişlerdi. o yüzden hastaneden öğretmen olur raporunu alma işlerini falan bir an önce halletmeye çalıştım. ama bu durumda aslında eylül civarında alsak ta olurmuş

Poe

1 eylül is.basi.degisen bisey yok arkadaşlar kimsenin sözüne kanmayın bn il mem de sordum su an devam

Hangi ile atandiniz? Hayirli olsun.

Arkadaşlar bu kararnameler ne zaman gelecek net bilgisi olan var mi .

Istanbul icin 25.den sonra gelin demislerdi bana. 26sinda gidersem okulu sececegimizi, okulu sectikten sonra belgeleri okulun bagli bulundugu ilce mem'e teslim edecegimizi soylediler. Ben sali gunu gidip halletmeye calisacagim eger bir problem cikmazsa.

Hocalarım bir sorum vardı. Bilgisi olan cevap verirse sevinirim. Engelli öğretmenlik atamasinda 40 yaş sınırı var diye duydum. Bu doğru mudur? Şubatta bir ihtimal şansım olabilir diye düşünüyordum ancak 41 yaşında olacağım şubatta. Yaş sınırı umarım yoktur.

Ben aradim eylule kadr bekleyin dediler bazi arkdaslara agustosta cikar demisler net bi bilgi yok malesef

Uzun sürecek bu is belli . Arkadaşlar benim bir sorum daha olacak ben öğretmenlik yapabilir raporumu aldım ama üzerinde klinik bulgularda engelli sağlık kurulu raporundaki bazı rahatsızlıklari eksik yazmışlar bi sorun olur mu yakups hocam

okulların açılması 2-3 hafta geçikebilirmiş. o yüzden bizim işler de uzayacak galiba

okulların açılması 2-3 hafta geçikebilirmiş. o yüzden bizim işler de uzayacak galiba
MEB Bugün Yalanladı Bu Haberi Okullar Önceden Belirlendiği Gibi 19 Eylül 2016 da Açılacakmış...

Kararnamenin gelmesi konusunda net bir sey yok. Bana bir hafta, on gün kadar sonra tekrar aramami soylediler. Eylül ayinda olmasa da agustosun sonlarina dogru sarkabilir atama ya da ikinci haftasindan sonrasina... onemli olan zaten atamamizin yapilmis olmasi ve eylulde is basi yapacak olmamiz. Yani bir aksilik olmazsa :) yine de kararnamesi gelen olursa mutlaka yazsin biz de tahmini bir tarihte bulunabilelim.

poe, sen ,ben ve 1-2 kişinin dışında kimse bu tartışmaya katılmıyor. benim gelmedi senin gelmedi ya diğerleri? ekpss öğretmenler adında başka bir forum var mı ki? kararnamelerin gelip gelmediğini diğer ekpss öğretmenliğe atananlara da bir sorsak! bu kararnamelerin gelme zamanı konusunda ben de gerçekten merak içerisindeyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt