Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS öğretmen alımları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atamalar Bir ayi geçti bi kararnamenin gelmesi bu kadar uzun sürer mi...

engelli öğretmen ataması

arkadaşlar 2016 yılı ikinci engelli öğretmen ataması ne zaman olur. Herkes katılsın ve sesimizi bakanlığa duyuralım.

Kararnameler gelmis ilce tercihi icin dilekce istiyolar

Her ile gelmiş mi kararname? Istanbul icin bilgisi olan var mi?

Beni kocaelinden aradilar ama facede gordum kadaryka hemen hemen heryere gelmis sadece ilce secimi icn dilekce istediklerini solediler

her ile aynı anda gelmez kararnameler , zaman olarak farklılık gösterir ve geldikten sonra birde vali onayı gerekir birazda orda zaman gecer daha kararnamesi gelmeyen iller telaş etmesin zaman alır biraz

Sivas mem'e kararnameler gelmiş oradaki görevli bana size tebligat gonderecegiz o zamana kadar siz evraklarinizi hazırlayın dedi...

Bi sorum olucak. Sözleşmeli öğretmenliğe biz engelli öğretmen adayları da başvuru yapabilir mi ? Teşekkürler şimdiden.

benim kararname de gelmiş ben atandığım ile gittim. bana okul seçtirmek için dilekçe yazdırdılar. istedikleri belgelere şöyle bir baktılar ama teslim almadılar.
Yakup hocam, belgeleri okula atanınca mı teslim edeceğiz acaba? bir de bundan sonra süreç nasıl işleyecek, başka şehirde olduğu için şimdiden atama istediğim okulun civarına gidip o bölgede ev kiralama falan işine baksam mı, yoksa dilekçe verip atanmayı istediğim okula atanmama ihtimali de varsa eğer, okullar açılmaya yakın mı o işlere baksam?

Son düzenleme:
yakups hocam merhabalar ben her branşta sıralamaya girenlerin illeri açıldığı için istediğim ile yerleşemedim farklı bir ile yerleştim. Fakat yaşadığım yere gelmek istiyorum. Bunun için nasıl bir yol izlemeliyim? Tayin için belli bir zaman dilimi var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar öğretmenlikte yaş şartı kalktı diye biliyorum. konu ile ilgili güncel bilgisi olan var mı?

Haziran 2016 da atanan engelli ogrtmenler 15 agustos da maaş alacak mi...

mehmett06 Hocam şu sıralar özür durumu tayinleri yapılıyor.Eğer göreve başladıysanız buna başvurabilirsiniz.Yok göreve başlamadıysanız şubatta tekrar olacak o zaman başvurabilirsiniz.Mebbis denen ekran üzerinden başvuru yapıp raporunuz ve gerekli evraklarla milli eğitim müdürlüğüne başvuruyorsunuz.Hizmet puanı sıralaması yapıp ona göre tayininiz yapılıyor.Yani bir okulu 3 kişi tercih ederse kimin hizmet puanı yüksekse onun tayini çıkıyor.Sizin puanınız şu an sıfır.Şubatta da taş çatlasın 12 olur.Yani dezavantıjlısınız.Bu tayin için adaylığın kalkması gerekmiyor.Ancak size staj uygulaması olabilir.Bu durumda tayin hakkı verirler mi bilmiyorum.Ancak siz başvurun kabul edilmezse size söylerler zaten.Bu dediğim şekilde her yıl şubat ve ağustos aylarında şansınızı deneyeceksiniz ne zaman çıkarsa artık.Mebbiste özür durumu başvuru ekranında engelliliğe bağlı yer değişikliği şıkkı var onu işaretleyip gerekli yerleri dolduracaksınız.Kısacası eş durumu sağlık durumu özrü isteyenlerle yarışacaksınız çıkmama ihtimali de var.Deneyeceksizin her dönem tek çaresi bu.

yakup hoca, biz şimdi atandığımız ildeki bir okulda öğretmenlik yapmak istediğimize dair dilekçeyi il milli eğitime verdik. peki atandığımız bu okulda ne kadar süreyle görev yapacağız? örneğin daha sonra norm kadro fazlası oldu' benzeri bir sebeple istemediğimiz halde bizi o okuldan alıp başka uzak bir okula aktarabilme ihtimalleri var mı? eğer öyleyse bu büyük sıkıntı!

mehker Norm fazlası olmadığınız sürece isteğiniz dışında başka okula veremezler.Norm fazlası olursanız malesef başka okula verebilirler ancak verecekleri okul çok da kötü olmaz.Öyle bir durumda dava açarsanız belki sonuç alabilirsiniz.Onun dışında engelli öğretmenlere özel bir yönetmelik yok.

2017 de kaç defa ogretmen atamasi olacak ?? 2017 şubattan sonra başka ogretmen alımi oluyor mu??

Bu öğretmen atamalarında Konaklama Himetlerinde 2 kişilik yer belirlenmiş, hangi şehir ve kaç puanla aldığını nasıl öğrenebilirim acaba

Eda* 2017 gelmeden atama olursa 1 defa daha olur olmazsa 2 defada olabilir yada geride engelli öğretmen adayı bırakılmıcak şekilde hepsi alınır. bilmem anlatabildim mi eda hanım :D

İlginize teşekkürler..benimde endisem bu zaten...ek atama olacağı için şubatta son kez alım yapmazlar umarım..

Ya da dediğimiz gibi tüm engelliler atanır inş...seneye mezun olacaklar ve formasyonu yetismeyenler de hesaba katilir

Eda* benimde formasyon haziranda bitti başvurulardan 15 gün sonra bitti. 15 gün beni bekleseler bende başvuru yapacaktım :D hayırlısı siz benim konumdaki belirttiklerimi uygulayın. mutlaka faydası olur. ;)

yakups hocam benim okulum hala belli olmadı 1 eylülde seminerler var bu durum nasıl olacak seminere katılacak miyiz .

Benimki de hala belli değil yarın belli olacağını söylediler

Bende şimdi sivas mem aradım daha belli olmadı bu hafta içi belli olur dedi seminere de katilmayacaksiniz dedi . Her mem çok farklı hareket ediyor bu nasıl bi şey....

Arkadaşlar aranızda bipolar veya benzer bir rahatsızlığı olupta atanan kimse var mı acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt