Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sonrası doğru tercih nasıl yapılır?

geçen buraya biri yazmıştı ortaöğretim puanı 91 genel sıralama 399 en son alımda 500 küsür kişi alındı ortaöğretimden burdan yapın hesabı

Pek anlayamadım? 91 puanla zor mu atandı demek istiyorsunuz? Benim atanmam zor o zaman anadolu da yerler yazsam bile.

daha atanmadı ama kontenjanları son alımdaki gibi bekliyoruz totalde sayı eşit olacak çünkü

Bugün açıklama olmuş sanırım aralıkta 2500 yerleştirme olucak diye. Büyük ihtimal 76 puanla yerleşemem gibi duruyor.

Arkadaşlar ben meslek lise ben mezunuyum kronik hastalıktan dolayı %48 raporluyum ekpss den 73 aldım kendi bölümü mü değilde düz memurluk tercih edebilirmiyim

Benim sorum şu: diyelim ki yaşadığımız şehirden başka bir yere yerleştik, ama sonuçta engelli bireyleriz, yeniden yaşadığımız şehre nasıl dönebiliriz? Tayin olmak için ne yapmak gerekiyor? Her istediğimiz anda tayin olabilir miyiz?

Günaydın arkadaşlar,ben EKPSS'ye ilk kez girdim Ortaöğretim Fen Bölümü mezunuyum.Puanım 89,06209, Öğrenim Durumu Başarı Sıram 801,Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 59320.Bu verilerle atanma şansım nedir?

Arkadaşlar merhaba umarım yardımcı olursunuz.
Ekpss ortaöğretim Türkçe matematik bölümünde 86 puan aldım. Sıralamam 1400lerde branş sıralamasında 149 atanma durumum ne olur? Şimdiden hepinize teşekkürler , şansımız bol olsun :)

@Hulyaa62_
puanınız iyi gibi görünsede alımın az olması nedeniyle şansınız ilk tercihlerde biraz az görünüyor. daha çok 2. ve 3. atamalarda atanma ihtimaliniz var

Alımın 2500 olduğunu ve bunun 3 gurup için dağıtımının yapılacağını hesap ederseniz ve Ortaögretime ne kadar bir kadro verileceğiniz düşünürsek sonuç olarak ilk atamada atanmanızı temnni ederim fakat realist düşünmek gerekirse biraz zor görünüyor

@biligili
elbette 2001 kodundan düz memurluk tercih edebilirsiniz. Fakat bu puanla kendi bölümünüzde bile atanma şansınız çok düşük maalesef

selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz keyifler nasıl iyimi tercihden anlayan arkadaşımız varmı acaba bana yardım edecek birisi hiç bir şey bilmiyorumda nasıl yapıldığını ekpss için bölümüm harita kadastro hacettepe üniversitesi tercih listesi nasıl hazırlamam gerek gidebileceğim yerleri

Benim branşım yok...
İş Okulu mezunuyum...Tercih yaparken branş olmadıgı için sıralama nasıl yapılmaktadır?Bilginiz varsa bir yardımcı olabilir misiniz?

Öncelikle bitirdiğiniz alan bölüm BRANŞ Kodunuzu klavuzdan bulup, daha sonra öğrenim durumunuza ait klavuz da BRANŞ koduna ait kaç kadro var diye Kurumları sorgulamak ve bütün BRANŞ kadrolarınızı Kurumları tek tek en başa ilk tercihlerinize sırayla doldurmak
Bu şekil de tercih yaparsanız atanma ihtimaliniz oldukça yüksek olacaktır hem de Branşınıza özel daha fazla maaş alırsınız.

ÖNEMLİ UYARI!! ( Ösym tarafından yerleşip gitmeyeceğiniz yerleri tercih etmeyin puanınız yanar bir daha tercih veremezsiniz sistem otmatik engeller! )
Ayrıca Tayin kesin yapılıyor diye bir kural yok! Tercih edeceğiniz kurumun hizmet binası olmayan illere tayin olmuyor!
Üniversiteler de çakılı kadro tayin kesinlikle imkansız! )

Son düzenleme:
gitmiceniz yeri yazmayın bi daha tercih yapmak için 2 sene sonra tekrar sınava girmeniz gerekir hem de milletin hakkını yemiş olursunuz maneviyat olarak

Ogretmenlerin taban tavan puanlari aciklanir mi tercihlerden once

pirlo21

Ben de onu çok merak ediyorum. Ne kadar öğretmen önümüzdeki sıralamadan eksildi öğrenme imkanımız olacak mı?

gençler branş sıralamasından düz hesap yapmayın bazı yerler örneğin 5 tane branşı aynı kadroya istiyor

örnek veriyorum kadronun ismi 'mühendis' yanına da 5 tür mühendislik yazmış yani bunlardan herhangi biri olur diyo.. senin branş sıralaman iyi ama diğer mühendislikte senden yüksek puanlı biri olabilir

Ekpss doğru tercih nasıl yapılır ?

Arkadaşlar tercihte benim 1. Sırada yazdığım yeri başkası son sıraya koysa benim puanım ondan düşük olsa kim yerleşir?

Bu konuları bilen varsa yardım edebilir mi?

herkesin kendisi için önemli diğerlerini etkilemez senin tercih sıran

yukardaki arkadaşın mantığına göre 50 puanla en değerli yeri 1. tercihimize yazalım orayı kimse 1. tercihe koymadıysa biz kazanalım aklın yatıyo mu buna

Herhangi bir kurumu seçildikten sonra
O seçmiş olduğunuz kurumlarmı karar veriyor alacağı memur adaylarını?

kurul toplanıp evrakların tam mı diye bakıyomuş bi de güvenlik soruşturması var

Puanına ve grubuna bakmıyorlar mı

Destek lütfen

Ekpss tercih yaparken nelere dikkat edilmeli yardımcı olursanız sevinirim 🙏

Bu sitede birinin sorduğu soruya cevap alması çok nadir sanırım, hep sitem laf sokma... Bütün başlıkları geziyorum somut bir konuda açıklayıcı bir ileti zar zor bulunuyor, hep boş laf.Bir üstteki mesajı görünce üzüldüm tercih yaparken nelere dikkat etmeli diye soru sormuş mesela ama kimsenin o soruya cevap vereceğini sanmıyorum, ya kimsenin tecrübesi yok ya da olanın da cevap verme hevesi bu forumda

canm dıkka deken senın ne ıstedgne baglı. mesela baska sehıre gıdebılcekmısın ? ora tek yasıcaksın kıra faturalar vs gıderın olacak karsılayabılecekmısın ? bıde ne ıstıyosun ? eger sorun degıl dıyosan ve ozel bı alandan degıl duz memurluktan gırıceksen ıstedgn sehırlerı ve kontenjan sayısına gore fazla olanları sırala ona gore yaz..

yaa arkadaş insanın kendi mantığıyla karar verebilmesi lazım başkasına sorup niye sorumluluk yüklüyosun sevdiğin yerleri yazacan işte

Merhaba arkadaşlar bende ilk defa tercih yapıcam ilköğretim mezunuyum ve nasıl tercih yapıcam hiçbir fikrim yok bana yardımcı olabilirmisiniz bir de bazı arkadaşlar puan filan yazmış bizimki kura yani ne puanı oluyo bu lütfen acillll yardimmm

Üst Alt