Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sonrası doğru tercih nasıl yapılır?

iso02 tabloda üstte büyüteç var onla nitelik kodunu arat çıkan heryer olur yalnız 7363 sıkıntın varsa orayı yazamazsın

ekpss nasıl tercıh yapıcam bılmıyorum

arkadaslar lısans dan ekpss gırdım tercıh yapıcam ama ne tercıhler basladımı yada nasıl tercıh yapıcam nıtelık kodları nedır hıc bılmıyorum yardım edın lutfen

Düz Açık Liseden Mezunum .. Hangi Tercihi Yapmalıyım?

[FONT=sans-serif]Düz Açık Liseden Mezunum .. Hangi Tercihi Yapmalıyım? [/FONT]Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. :)

Arkadaşlar Selam,

86.7 puan aldım sıralamada 1500 orta öğretim olarak. Tercih yaparken nelere dikkat etmeliyim ? bu konuda deneyimli arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi ?

hocam 7363 kodu nedir?internette bulamadım da cevaplarsan sevinirim.

kage44

Askeriyelerdeki memurluk başvuruları için. Engelli memurun başvurabilmesi için zihinsel, ruhsal, duygusal, psikolojik engel raporunun olmaması lazım yani.

lisans Şırnak memurluk bile 90 dan aşağı kapamaz.aşırı derecede diyanet kadrosu açılmış.diyanet kadrosunun çoğuda boş kalacak.90 bin kişinin girdiği sınava 2500 kadroya komedi denir.sonuç olarak doğru tercih yalan dolan

önlisans bilgisayar programcılığı 71 puan aldim siralamam 324 duz memurluk yazdim cok tercih edilmeyen yerleri genellikle benim anlamadigim birsey var onlisanstan 800 kisi alacaklar branş siralamam 324 ama duz memurluk cok yazdim duz memurluktada bu branş sıralaması geçerli mi atanma sansim nedir

branş sıralamasının hiç bi hürmeti kalmadı önlisansta

Merhaba
7363 nitelik kod açıklaması konusunda detaylı bilgisi olan var mıdır

branş az açıldığı için herkes düz memurluk yazcak düz memurlukta branş sırası geçmez

Merhaba sizce sıralaması kaça kadar olan kişiler atanır bir tahmin var mı düz memurluk için

Doğru tercih hikaye kadro mu açtılar ortaöğretimde yarısını diyanet yarısını cezaevi açmışlar dalga geçiyolar başka bişey değil

Ekpss tercihlerinde son saatler

ÖNLİSANS MEZUNUYUM.kafam hala karışık.aslında yazacağım topu topu iki meslek var 1....veri toplama ve kontrol işletmeni
2....memur.ama bununla ilgili sorularım var .Bunları bilen, bana yardımcı olabilecek biri varsa lütfen yazabilir mi

Üst Alt