Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercih kılavuzu tahminen ne zaman yayınlanır?

tercihlerde % 99 ıgdırı yazar herkes bence,geçen tercihlerde boşluk kaldı die :)

sınava gireli 2 ay oluyor ve yani 2 aydır bişekilde bekliyoruz yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az daha sabredelim

Kuyruğuna mı geldik.Bende daha gövdedeyiz...Bence asıl süreç klavuz açıklandıktan sonra başlıyacak....:)

bence haziranın ortalarını bulur tercihler kura ya girenlerle birlikte tercih yaparlar ''sabreden derviş muradına ermiş'' derler..............:confused:

arkadaşlar bu kurra usulü klavuz ne zaman acıklanacak lütfen yazın biriniz artık

ÖSYM sitesinde KPSS 2014 1.tercihler yarın başlıyor bu ekpss mi?

veysel21;

kendin yazmışsın KPSS diye :D ne alaka ekpss güldürme milleti :D

veysel21;

Dikkat ettiysen 1.ci diyor. Kpss sınavı daha olmadı ki 2014 yılında birince atama olsun.Belki ömss ekpss oldu diye artık öyle gözüküyor

Dor93;

bizim ekpss de aynısı oldu..kpss son alımlar bi sonraki yıla denk geldiği için( 2014 ) 1.tercihler diyor...

evet deniz normal kpss o 2014 yılındaki ilk tercihleri oldugu icin 2014- 1 yazıyor

Arkadaslar 2012 yılında ğretmen alımı yapılmamıştı.. sonra basbakan çıkıp engelliden bal gibi öğretmen olur dedi ve memur alımından sonra öğretmen alımı olmuştu.. bu sene engelli öğretmen alımı olacak mı, memur alımı yapılırken mi olacak, yerleştirme yapılırken ücra ilçelere yerleştirme ihtimalleri var mı?
bu soruların cevaplarına internette rastlayan oldu mu?

Arkadaşlar acaba EKPSS tercihlerini, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy kaybederiz diye geç mi açıklarlar..? Sebebi bu olabilir mi...!

Lütfen cevap verebilirmisiniz?Ilk kez ekpss kura ya katıldım. Mayısta basvurumu gerçekleştirdim. Bundan sonra ne yapacam.Tercih yayınlanacak diyorlar. Basvuru sonra tercih sonra kura çekilişleri mi?Bunların hepsini osym nin aday işlemleri sayfasından mi yapacaz. Oraya baktığımda basvuru bilgilerini görüntülüyor ve evrak no isteme var.Yardımcı olurmusunuz teşekkürler

PEKİ BU KURA TERCİHLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK :confused:[FONT=Arial Black][/FONT]

slm arkadaşlar: Lütfen cevap verebilirmisiniz'!Ilk kez ekpss kura ya katıldım. Mayısta basvurumu gerçekleştirdim. Bundan sonra ne yapacam.Tercih yayınlanacak diyorlar. Basvuru sonra tercih sonra kura çekilişleri mi?Bunların hepsini osym nin aday işlemleri sayfasından mi yapacaz. Oraya baktığımda basvuru bilgilerini görüntülüyor ve evrak no isteme var.Yardımcı olurmusunuz teşekkürler...

slm arkadaşlar: Lütfen cevap verebilirmisiniz'!Ilk kez ekpss kura ya katıldım. Mayısta basvurumu gerçekleştirdim. Bundan sonra ne yapacam.Tercih yayınlanacak diyorlar. Basvuru sonra tercih sonra kura çekilişleri mi?Bunların hepsini osym nin aday işlemleri sayfasındabubün 14:00 tercih başlangıcı varmış : başlamadı yazıyor ve aktiv değil 14:00 AKTİV olurmu acaba

murat ne alakası var veren insan yine verir yani oyla alakası yoktur

Neden oy kaybetsin...

Bence yayınlamazlarsa oy kaybederler.Ya da çok az kadro açılırsa.Mesela 3 bin falan deniliyordu.Şuan ortalıkta 6000 kadro söylentisi var.Ne kadar doğru bilmiyorum.

temmuz da tercıhler acıklanırsa ozaman seçim sonra da atamalar olur yapacak bişi yok sabredin veya bekleyın

Bu kadar bekleyip birde 3-4 bin kadro açıklarlarsa gerçekten lanet ederim.

ne tercihmiş be alacakalrı 60bin kişilk giridigi sınavdan tercihh

tercihler yüksek olasılıkla temmuz 11 -20 arası olacak yada temmuzun 2. Haftasından itibaren de diyebiliriz. Sonuçlar da ağustos 2. Haftası açıklanır , nerden salladın derseniz 2012 ömss de böyle olmuş ,

tercihler yüksek olasılıkla temmuz 11 -20 arası olacak yada temmuzun 2. Haftasından itibaren de diyebiliriz. Sonuçlar da ağustos 2. Haftası açıklanır , nerden salladın derseniz 2012 ömss de böyle olmuş ,

artık terc,hleri bir iki gunde acıklıyolar sabah uyandıgımda bir umut bakArım acıklanmış mı diye yine ama işte umut yok

türkiye burası başı bozuk bi sistem var her an her şey olabilir :D

Üst Alt