Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tüm yılların çıkmış sorularını nereden bulabilirim?

seca

Üye
Konular
48
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar çözmek için alacağım da bulamadım nereden bulabiliriz.

Kardesim ne yapacaksın çıkmış soruları eline al bir kpss kitabı ona çalış ayriyetten birde soru bankası al bol bol soru çöz seca

Lisans seviyesinde giricem ben ogretmenlik icin sorular nasil zor mu acaba

Çıkmış sorular çıkacak olan soru tarzlarını öğrenmek içindir herhalde. Ama bence de kpss kitabına çalışırsan daha verimli olur. Kendini şartlandırma çıkacak sorulara

royall

Bende soru tarzları için istemiştim :) Ama yok gibi. Zaten yukarıdaki arkadaşların önerilerini uyguluyorum :)

seca yukardaki arkadaş çok yardımcı olmuş ne yapacaksın falan demiş keşke yazmasaymış..soruları bulabilirsen iyi olur normal kpss ye sadece çıkmış sorulara bakarak 69 puan aldım. EKPSS çıkmış sorularının tamamı elinde olan varsa bizimle paylaşırmısımız

Ekpss çıkmış tüm soruları elinde olan var mı ?

2012_2014_2016 Ekpss çıkmış soruları elinizde varsa paylaşırmısınız.

Bildiğim kadarıyla ÖSYM sınav sorularının sadece %10luk kısmını paylaşıyor. O nedenle bulmanız biraz zor olacaktır.

2016 Tamamını yayınladılar sonra kaldırdılar indiren vardı sitede gördüm. İndiren arkadaşlar neredesiniz ?

Onlar akılda kalan sorulardı .Tam anlamıyla soruların doğruluğu kesin değildi.

Hayır emnshn ösym kısa bir süreliğine paylaştı kaldıracağını düşünmüyordum ama kaldırdı. Bir arkadaş soruların tamamını paylaştı buradan soruları paylaşmasının suç olduğunu söylediler adama adamda kaldırdı soruları.. ben o soruları paylaşan arkadaşı arıyorum..

Özelden mail atın. Atayım size. Bir kaç yılın var yanımda.şuan hatıtlamıyorum hangi yıllarındır.

Arkadaşlar isteyen varsa özelden mail atsın müsait zzamanımda gonderirim inşaAllah. Dediğim gibi bi kaç yılın vardı tam olarak hangi yıllarındır bilniyorum

akar_ahmet

Evet hatırladım kendimiz tıklayınca çıkıyordu sorular cevaplar .O kadar uzun zaman oldu ki sınava gireli neden girdiğimizi bile unutmuş olabilirim valla ne iştah kaldı ne çalışma isteği.

Ben o zmn çıkmış soruları indirdim. Yanımda sakladım lazım olacak diye. Arkadaşlarla paylaşacağım inşaAllah

@Zamanın Ötesinde soruları ben istiyorum mümkünse halk eğitim derslerinede gideceğim ayrıca elinde olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim özelden olsun sayfadan olsun nerden olursa olsun. ÖZELLİKLE ATANMIŞ BİR YERE YERLEŞMİŞ ARKADAŞLARIM LÜTFEN VARSA PAYLAŞIN.

@msait19 çok yazan olmuş mesaj kutun dolmuş silersen iyi olur

Üst Alt