Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EKPSS tüm yılların çıkmış sorularını nereden bulabilirim?
Çıkmış sorular çıkacak olan soru tarzlarını öğrenmek içindir herhalde. Ama bence de kpss kitabına çalışırsan daha verimli olur. Kendini şartlandırma çıkacak sorulara
seca yukardaki arkadaş çok yardımcı olmuş ne yapacaksın falan demiş keşke yazmasaymış..soruları bulabilirsen iyi olur normal kpss ye sadece çıkmış sorulara bakarak 69 puan aldım. EKPSS çıkmış sorularının tamamı elinde olan varsa bizimle paylaşırmısımız
Hayır emnshn ösym kısa bir süreliğine paylaştı kaldıracağını düşünmüyordum ama kaldırdı. Bir arkadaş soruların tamamını paylaştı buradan soruları paylaşmasının suç olduğunu söylediler adama adamda kaldırdı soruları.. ben o soruları paylaşan arkadaşı arıyorum..
Arkadaşlar isteyen varsa özelden mail atsın müsait zzamanımda gonderirim inşaAllah. Dediğim gibi bi kaç yılın vardı tam olarak hangi yıllarındır bilniyorum
Evet hatırladım kendimiz tıklayınca çıkıyordu sorular cevaplar .O kadar uzun zaman oldu ki sınava gireli neden girdiğimizi bile unutmuş olabilirim valla ne iştah kaldı ne çalışma isteği.
@Zamanın Ötesinde soruları ben istiyorum mümkünse halk eğitim derslerinede gideceğim ayrıca elinde olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim özelden olsun sayfadan olsun nerden olursa olsun. ÖZELLİKLE ATANMIŞ BİR YERE YERLEŞMİŞ ARKADAŞLARIM LÜTFEN VARSA PAYLAŞIN.
@msait19 çok yazan olmuş mesaj kutun dolmuş silersen iyi olur