Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tüm yılların çıkmış sorularını nereden bulabilirim?

Çok teşekkür msait19 , konular normal KPSS ile aynı gibi geldi , ekpps sınav konuları bulma imkanım varmı link olan varsa paylaşırsa çok seviniriim

tşekekürler mail geldi ama bu önlisans mı lisans mı ortaöğretim mi ve hangi bölümler için yazmıyor kafam karıştı
ben önlisans genelden gireceğim hocam

kitapçıkların ön sayfasında yazıyor... diğer soruları da fazladan attım faydası olur diye

Banada önlisans lazim mail adresimi yazdim özelden.

Kardeşlerim birileri banada yollasın özelden link atsın. Konu sahibi olarak istemişim ama ben hariç herkes almış :(

:) hakikaten sen hariç ben yollarım yarın yollamazlarsa bana yollayan arkadaş ne yolladıysa yollarım sana

Ayrıca bende konu açtım konuları birleştirdiler sorumun karşılığı değildi 2014 ve 2016 soruları eksik sonuç alamadım.

musty35 sınavdan sonra tamamını yayınladılar daha sonra kaldırdılar 2016 sorularını içimizde soruları indirenlerde vardı.

2016 EKPSS LİSANS GENEL- Bu kadarını bulabildim ...

1-Takvimi Vakayı hangi padişah döneminde ? II. Mahmut.
2-Büyükçekmece nasıl oluştu ?Dalga Birikintisi.
3-Protonların çarpışması deneyi ? CERN
4-Halide Edip Adıvar Eseri ? Ateşten gömlek.
5-Savaş ile TBMM Seçim erteleme? 1 Yıl.
6-Anayasamıza göre, siyasi parti grupları en az kaç
milletvekilinden oluşur?20
7-Siyasi parti kapama ile hangisi yanlış ? Yargıtaya temyize gidebilmesi.
8-Hangisi coğrafi olarak farklı medeniyet ? Karahanlılar.
9-Yurtta Sulh Cihanda Sulh ? Sadece Halkçılık.
10-İslam Birliği teşkilatının merkezi hangi ülke ? S.Arabistan.
11-Gülün Adı ve Foucault Sarkacı romanlarıyla tanınan
ve 2016 yılı Şubat ayında hayatını kaybeden İtalyan
yazar ve filozof aşağıdakilerden hangisidir? Umberto Eco.
12-Atatürk Devlet başkanı seçildiğinde Yeni TBMM başkanı ? Fethi Okyar.
13- Atatürk ün açılmasında rol oynamadığı gazete ? Albayrak.
14-Palmira antik kenti iç savaşın olduğu hangi ülkededir? Suriye
15-Hatayın ilk ve son cumhurbaşkanı ? Tayfun Sökmen.
16-Aşağıdaki tarım ürünlerinden hangisi İç Anadolu’da
daha geniş ekim alanına sahiptir?Buğday.
17-Hsyk görev suçları nerede yargılanır? Yüce Divan
18-Hangisi Mimar Sinanın eseri değildir ?Bursa Ulu Cami.
19-Milli kongre neyi gerçekleştiremedi? Milli Cemiyetleri Birleştirmeyi.?????
20-Osmanlı ücretli askerlik göndermiş Bizansa bu neyin kanıtı ?Osmanlının güçlülüğü veya Bizans iç çekişmeleri
21-Aşağıidakilerden hangisi Tbmm nin egemenligini artirici özellige sahip degildir? Nisabı müzakere(meclis iç Tüzüğü olarakta bilinir)
22-Mahkemelerin yükünü almak için oluşturulan kurul?Tahkim(sözleşmelerden doğan bir anlaşmazlıkta mahkeme yerine hakeme başvurma.)
23-Kışın soğukluğun değişmemesi nedeni ? veya değişmesinin nedeni? sıcak soğuk arasındaki fark
24-Nobel ödülü almayan kim ?Hugo Chavez
25-Eski Türklerde. Çadır ismi ? Yurt.
26-Son il olan ? Düzce.
27-Hangisinde trenyolu yoktur ? Sinop.
28-Anayasanının inceleyemeceği ? Tevhidi Tedrisat.
29-I.Dünya savaşı başlangıcı Atatürk ün görevi ? Sofya ateşesi.
30-Padişah hatuna danışır. Siyasi

ekpss sınav kitapçıkları

iyi günler ekpss nin 2014 ve 2016 soru ve cevapları bulamadımda yardımcı olurmusunuz

Ösym sadece sınava girenlere bir süreliğine yayınladı sonrada kaldırdı.Bulamazsınız, sınava girenlerden kaydeden varsa ondan isteyin.

2012 var bi arkadaş da 14.16 bulamazsınız.herkes ariyor ama bulan yok.

ÖMSS Soru Kitapçıkları ve Yanıtları buradan 2012 sorularına bakabilirsiniz.Dediğim gibi ösym sadece belli süreliğine sınava girmiş olanlara yayınlayıp kaldırdı.2014 ve 2016 sorularını bulamazsınız sitelerde.Yayınlandığı sırada bir yere yazan birinden bulursunuz ancak.

2014 ve 2016 ekpss ortaöğretim genel soruları varsa bana yollar mısınız

2014 ve 2016 ekpss ortaöğretim genel soruları varsa bana yollar mısınız e posta ozcinarmuhammed88@gmail.com ve nereden hangi sitelerden 2018 ekpss denemeleri çözebiliriz linkleri paylaşırsanız sevinirim Allah razı olsun kardeşlerim

Skolyoz23.

Dostum ''RUHSAL - DUYGUSAL SAĞLIK SORUNU VAR yani GENEL ÖZÜRLÜ'' çıkmış sınav sorularına nereden ulaşabilirim?

Birruh hocam mailin bana özelden at sana çıkmış soruları atayım özellikle lisenin var önlisansın yok zaten ama sana da lise lazım zaten :)

Üst Alt