Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tüm yılların çıkmış sorularını nereden bulabilirim?

Foruma pek hâkim değilim ama bir yerde görmüştüm paylaşmışlardı 2016 sorularını filan. Bulamadım.

Özellikle 2016 yi merak ediyorum, vatandaşlık ve coğrafya düzeyini merak ettim.

1 aydan az kaldı arkadaşlar bu soruyu niye daha önce sormadınız, biraz keskin bir çıkış yapacağım ama biz aylardır çalışıyoruz. sınava bu kadar az kalınca çıkmış sorular istiyorsunuz. bu kadar kolayına kaçmayalım lütfen, her yerde bunun telaşını görüyorum niye bundan 2 ay önce merak etmediniz? lütfen.

İsteyen 1 gün kala çalışır bizleri ilgilendirmez forumun amacı birbirimize yardımcı olmak.

Reis ben genel olarak söyledim, başlık çok hortlamaya başladı o yüzden :D

daha önce lisanstan ekpss ye girmiş olan var mı? Olasılıktan soru geldi mi yakın yıllarda ?

Olasilik sorulari yok

Turkceden 1 tane dil bilgisi

Osmanli tarihinden 1 soru var sadece

Yani turkcede paragraf,tarihte inkilap tarihi ve ataturk ilkeleri,cografya ve guncel bilgilere agirlik verin

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kusura bakmayın ama sınava 25 gün kala sınava çalışmak aklınıza geliyorsa beklentiniz fazla yüksek olmasın sınav sonucundan 2 senedir hazırlanıyorum ben.Yedi İklim yayınlarının var öyle bir kitabı ama bütün çıkmış sorular yok

İnsanlarin anlamadiklari,anlamak istemedikleri bir sey var israrla soruyorlar.Ösym sinav sorularini ACİKLAMİYOR,piyasaya sunmuyor %10 haric.

Buraya da cok yazdik,bu sorular ve cevaplar sinav sonrasi bizim aklimiza gelip yazdiklarimizdan ibaret,yukarida sözel sorularin cevaplari belli,bakin fikir edinirsiniz.

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çıkmış sorular

Arkadaşlar Ekpss ortaöğretim çıkmış sorular elinde onlar paylaşabilir mi ?

hsynnml

Sen bu şekildeki aldığın sınav notunu yaz, o soran arkads da 25 günlük çalışmayla aldığı puanı yazsın, sen de ne kadar boş konuştuğunu burda hepimizin önünde görmüş ol! Neyse saygıyı elden bırakmayalim!

hsynnml sınav sürecinde olan birine nolursa olsun bu şekilde şeyler yazmak çok mu saygılı peki? Lütfen sağduyulu olalım, bu süreçte kimsenin kazanacağı birşey olmaz ama güzel konuşmak herkese birşey kazandırır, bireysel değil çoğulcu bakalım, moral bozan birini gördüğüm zaman koruma icguduyle yazma gereği duyuyorum gerçekten, her akla geleni yazmamalisinjz diye koyduğum bir tepkiydi, sağduyuyla düşünmeye çalışın lütfen, ben de sağduyulu dusunup o sözümü geri alıyorum ama manipüle etmeyin insanları!

vieuxpoesie

Bu soruyu soranlardan biri olarak sanırım bir cevap hakkı doğmuş bana. Birincisi kardeşim çıkmış soruları geç isteyen birinin çalışmadığı kanısına nereden vardın? İkincisi kardeşim, bana göre tüm konuları bitirip seri deneme çözümlerine geçmeden önce çıkmış soruları istemek manasız geldiği için son ay isteyip kendimi denemek istedim. Velakin çalışmış veya çalışmamış farketmez böyle bir istekte bulunmak herkesin hakkı. İsteyen istediğini sorar bu mecrada. Çünkü bu platform bu yüzden var. Ha rahatsız olduysan zararının değil faydanın dokunabileceği bir başlık altına geçebilirsin. Ben 1 yıl ingilizce hazırlık okuyup üstüne 4 yıllık iki lisans bölümüyle aynı üniversiteden 2017'de mezun olup bilgilerimin tazeliğine güvenmeme rağmen ekim ayından beri çalışıyorum ve bunu ilk defa burda belirtiyorum. Sadece sen çalışmıyorsun, bil diye belirtme gereği duydum. Ve üstelik son yerleştirmede branşımda açılan 5 kontenjan da boş kalmış. Ama yine de deli gibi çalışıp işimi şansa bırakmıyorum, çünkü emek vermeden ter dökmeden elde edilen şey kazanç olamaz.

Velhasıl kelam arkadaşlar; ösym soruların sadece %10'unu açıklıyor, bunun elbette farkındayız. Ha bunun farkında olmayıp soracak kardeşlerim de olabilir. Bunun da siz farkına varın.

Soruları sınav sonrası derleyip toparlamıştı biri, o soruları istemiştim ve neyse ki buldum.Lisans düzeyindeki 2016 çıkmış soruların linkini bırakıyorum. Herkese başarılar.

https://www.facebook.com/groups/491800814202543/permalink/1606172486098698/

Her ne kadar kendi düzeyim olmasa da burda da ortaöğretim çıkmış soruşları var, linki tıklayıp faydalanabilirsiniz. Başarılar.

https://www.facebook.com/groups/491800814202543/permalink/1606137179435562/

Veee son olarak önlisans sorularını da buldum. Herkese hayırlı sağlıklı başarılı günler dilerim. Kolay gelsin. :)

https://www.facebook.com/groups/491800814202543/permalink/1606215659427714/

2014 ve 2016 lisans soruları elinde olan var mı

arkadaşlar ekpss çıkmış soruların tamamına ihtiyacım var. soruların orjinalleri elinde olan varsa benimle iletişime geçebilir mi çok dua ederim bana bu iyiliği yapan olursa.

2018 ekpss sorularının %100 ünü bulan varmı?

internette girmediğim site kalmadı osymde %10 yayınlandı %100 ünü bulan varmı?:mad:

Üst Alt