Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tüm yılların çıkmış sorularını nereden bulabilirim?

ekpss 2018deki soruları bulabilirmiyiz

arkadaşlar 2018 ortaöğretim sorularını bulabilirmiyiz en azından örnek soruları görmüş oluruz

önlisansda mezun olunan bölüm ne ise ona uygun bölümemi atanabiliyoruz düz memurluk seçemiyormuyuz. .
birde normal sadece ortopedik engelliyim ekpss geçmiş soruları bulamıyorum nette bulduklarımda da sorular boş bikaç tanesi gözüküyor eski soruve cevapları indirilebileceğim yer varmı.?

shuul111
3001 kodlu kadroların hepsini seçebilirsin yani herhangi bir önlisans programını bitirmek ben anadolu üniversitesi türk dili edebiyatını bıraktım 2 yıllık ön lisans verdiler 1 ve 2 den alttan ders olmadığı için önlisans verildi onla girdim ve tercih yaptım Meb VHKİ seçtim ve atandım bu atamada sorun olmuyor düz memurluk ve veri hazırlama kadrolarında

Ekpss 2018 önlisans çıkmış sorular

Arkadaşlar ekpss 2018 in sadece yüzde 10 u yayınlanıyor acaba 2018 de girip ekran görüntüsü alan var mı soruların lütfen varsa iletişime geçebilir mi?rica ediyorum şimdiden teşekkürler

ileten olursa çok sevinirim arkadaşlar
şimdiden teşekkürler

Merhabalar,2014 ve 2016 genel engel grubu sorularinin tamami elinde olan varsa yardimci olursa cok sevinirim

Hocam iletişim bilgisi verirseniz ben göndereyim size

Arkadaşlar dün bilgisayarima bakmadan gruba yazmıştım ve olduğunu düşünüyordum ama yayınlanan yüzde 10 luk soru dilimi dışında bende de 2014-16 yıllarına ait sorular bulunmamaktadır. Kusura bakmayın iyi bir gün diliyorum.

Son düzenleme:
Oyle yazdigina bakmayin,yayimlanan 2012 ve 2018 disindakiler yok

e kpss 2014 cıkmış soru

Arkadaşlar elinde ekpss 2014 önlisans genel görme genel işitme çıkmış soruları var mı

Geçmiş Yıllarda Ekpss Lisans Sınavına Girenler Bakabilir mi?

Arkadaşlar merhaba, bu sene ilk kez ekpss lisansa gireceğim. Son yıllarda yapılan sınavların sadece %10’u yayınladığı için soruların tarzı, zorluğu hakkında bir bilgim yok. 2014, 2016, 2018 vs. sınavına giren ya da elinde sınav soruları olan varsa rica etsem ekran fotoğrafını çekip veya varsa resmini yollayabilir mi? Elinde olan varsa özel mesaj yazarsa konuşuruz. Şimdiden çok teşekkürler.

Herkesin sınavı iyi geçer umarım

Arkadaşlar akılli adam ve yediiklimin çikardigi kitaplar var.Burada bütün yillara ait cikmis sorular var mi(2012,2014,206,2018,2020)?

fat44 Yediiklimin EKPSS çıkmış sorular kitabını daha önceden almıştım içinde sadece 2012 ve 2018e ait sorular var.

Musa sanırim 2014 ve 2016 yediiklimde yok.Peki akilli adamda hangi yillar var

Yediiklim hem çıkmış sorular hem konu anlatımı aldım ben Lisans düzeyi için ikisinide önermem hataları çok baştansavma hazırlanmış gibiydi.
Ayrıca 2020 ekpsss, kpss seviyesine yakındı konuları kpss kitaplarından çalışıp video izleyip konu bitince soru çözmenizi tavsiye ederim

2022 ekpss konu dağılımı

2022 Ekpss de diğer yıllara göre çıkan soru dağılımı gibi elinde veri olan varsa paylaşabilir mi? :confused::eek:
(Örneğin 2020de şu konudan soru gelmişken şu konudan gelmemiş gibigenelde tyt de oluyor ama bu sınavınkini bulamadım.)

Cansu K.

Netten bakarsan bulabilirsin. Konu anlatımları aynı oluyor genelde. Siz bol bol test çözüp, konuları iyi çalışın.

;) soru tarzlarını sormadım. Hiç mi denemeye girmediniz , soru dağılımı demek 2020 yılından bir konudan 3 soru gelmişken 2018 yılında 2 soru gelmiştir. Bu tür istatistiklerin olduğu verilerden bahsediyorum. Fikriniz yoksa cevap vermeyebilirsiniz,teşekkürler.

Cansu K.

Sana attığım adresten bakarsın. Kaç konudan kaç soru geleceği ortalama olarak belli. Her sınav öncesi sınav kılavuzu açıklanıyor oradan bakarsın. Onun dışında sadece çalışmana odaklan.

Arkadaşlar bende bu sene ekpss gireceğim kısmetse, son yapılan 2020 ekpss sorularını nerden bulabilirim acaba, elinde olan var mı teşekkür ederim.

proxima34

Ösym sitesinde geçmiş sınavların sorularına bakabilirsin ama tümü değil. Onun dışında yayınevlerinden çıkan kitaplarda eski sorular yer alıyor ordan bakarsın.

Üst Alt