Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tüm yılların çıkmış sorularını nereden bulabilirim?

Tüm soruları indiren vardı. Zamanında 2016 sorularını paylaştı sitede ve kaldırdı. Paylaşmasını istedim kaç kez ses soluk çıkmadı. Soruları paylaşması suçmuş.

ortaöğretim soruları elinde olan atabilir mi

Burdan bi arkadas bana gondermisti,ben sinavi kazandim ihtiyaci olan varsa lise ve onlisans sorulari,soru bankalarini gonderebilirim

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

green16 özeldende msj attım elinde çıkmış sorular varsa atabilirmisin (ortaöğretim)

Ben de sadece kitaplar var

hım ben soruları arıyorum. elinde olan atabilirmi

Genel engellilerin kpss sorularini nerden bulabiliriz onlar icin ayri bir hazirlik kitabi var mi

akar_ahmet
Ne ahlaka internettede vardır aynı sorular zaten paylasmasi neden yasak olsunki.

kabullendim
Murat yayınların ekps kitapları var konu anlatımlı çok güzel

sgurkan adam soruları paylaştı birileride çıkıp suç olduğunu yazınca soruları kaldırıldı korkudan.. 2016 sorularının %10 var internette gerisi yok sultan bulursan haberleşelim :)

Eski ekpss sınavlarının soruları elinde olan varsa buraya atabilirmi

Arkadaşlar 2016 2014 fln ekpss denemesinin tüm soruları elinde olan varsa buraya atabilirmi çözmek istiyorumda lise mezunuyum

Ekpss 2014 Ortaöğretim Sorular

Merhabalar. Rica etsem elinde 2014 soruları olan bana gönderebilir mi ?

Ekpss 2016 matematik soruları hakkında bilgi verir misiniz??

Ekpss 2016 matematik soruları hakkında bilgi verir misiniz?? Hangi tür sorular çıkıyor neye çalışacağımı bilmiyorum lütfen cevap verin

acil???

ekpss çıkmış sorularını nerden bulabilirim yardımcı olacak arkadaşlar yokmu ?

Biraz sayfalari karistirin,gecmise gidin,sinav aciklanir aciklanmaz paylastik.

ekpss 2014 ve 2016 lise düzeyi genel grup sorularını nerden bulabilirim arkadaş,yardımcı olabilirmisiniz?

2016 tümü yayınlanmış bir ara elinde olan varmı 2016 nın ki arkadaşlar

Arkadaşlar soruları dağıtan arkadaşa mesaj atmıştım ancak kendisinden cevap bir türlü gelmiyor. Eğer aranızda LİSANS çıkmış sorularını alan varsa bana da gönderebilir mi ? Scofield-77@hotmail.com

2016 sorularının sadece %10'u yayınlanıyor.. 2010, 2012 ve 2014 ekpss çıkmış sorularını ösym sitesinden bulabilirsin..

elinde cıkmıs sorular varsa bende alabilir miyim?

EKPSS'nin önceki yıllarda lisans seviyesindeki çıkmış sorulara nasıl ulaşabilirim?

EKPSS önceki yıllarda lisans çıkmış sorulara nasıl ulaşabilirim ? Vatandaşlığa nasıl çalışabilirim, detay sorulur mu ? Help me. :(

soruların %10 luk kısmını yayınlıyolar anlam veremedim

Üst Alt