Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik Yayınlandı

arkadaşlar benim raporum daha yeni ocak ayında yenilettim ama böyle bir ibare yok. allahtan ki hastanede çalışıyorum. gidip düzelttireceğim. allah diğer arkadaşların yardımcısı olsun

Hadi sinerji yaratalım ve bu işi çözellim. Not: benimde öyle bir raporum yok.

Arkadaşlar benim kız kardeşimin %45 raporu var. Raporun geçerlilik süresi 2 yıl. Rapor tarihi 24.04.2013 Uzun süre ayakta durmayı gerektirecek işlerde çalışamaz yazıyor. Lise 1 terk EKPSS sınavına girmeyecek sadece hizmetli kadrosu için başvurmayı düşünüyor. Başvuru için nasıl bir yol izlememiz gerekli şartlar nedir istedikleri belgeler nedir ÖSYM ' ye başvurumuz yeterlimi? bu konu hakkında bilgi paylaşımı yaparsanız sevinirim. Hepinize sağlıklı ve huzurlu günler dilerim.
malibey42@hotmail.com

nisan ayı engelli memur sınavı

arkadaşlar bu nisan ayı sınavmıdır yoksa tercihmi yapacağız yine yardımcı olsanız

slm arkadaşlar benim 77 rapor var ama hiç sınava girmedim kısmet olursa bu sene sınava giricem llisans mezunum ne yapa bilirim yardım olursanız sevirim

nisan ayında sınav... ilk sınav sonra tercih olacak

metin-21;
77 raporluysa girebilirsin bi 24 şubat başvuru başlayınca evrak neler gerekli olacağını açıklanacak burada takip edebilirsin herkes yardımcı olacaklar

malibey42;
lise 1 terk olduğunda maalesef ekpss giremez ilköğretim mezunu sayıyor ekpss sadece ortaöğretim önlisans ve lisans ve rapor sadece P üzerinde girebiliyor diye biliyorum

graphblues ;
Resmi gazetede yazdığın dan anladığım ilkokul ortaokul ilköğretim mezunları kurayla atanabiliyor.
Kardeşimi hizmetli kadrosuna atansın istiyorum. Yani kurayla olanı istiyorum . 24 Şubat 7 Mart başvuru şartları ve belgeler nelerdir ilkokul kurayla atanmak için şartları paylaşırsanız sevinirim..

Şimdi sınav nisanda ama atama ocak ayında mı olacak ?

Ekpss'ye başvurular 24.02.2014 de nereye başvurulacak

Sevgili arkadaşlar ekpss başvuruları 24 şubat 2014 tarihinde başlıyor yaklaşık 9 gün kalmasına rağmen henüz bir bilgi yoktur.

Bende 1 hafta önce h sınıfı ehliyet raporu aldım, gitsem hastaneye heyete girmeden ekletebilirmiyim çalışabilir maddesini ?

aile ve sosyal politiklar bakanlıgının hiç bir yetkisi yok sınavı ösym hazırlıyor herşey ösym de biter aile ve sosyal politikalar bakanlıgı özür gurubunda sadece aracı

arkadaşlar şimdiyeni atananlar sınavda hizmetli olarak atanmıssa sınava girip memur vki olabiliyormu varmı bir bilgi

arkadaşlar kamuda memur olarak çalışan ömss ile yerleşmeyen biri ekpss ile başka bir kadroya atanabiliyor mu?

Üst Alt