Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de 80 ve üzeri puanla atanamayanlar buraya puanlarınızı yazar mısınız?

Yüksek puan alıp memurken tekrar atanan kendi bileğinin hakkıyla o puanı aldığı için kendi hakkını almış demektir, isterse diyanet işleri başkanı olumsuz fetva versin o kendi bozukluğunu ifade eder. Sen daha yüksek puan al sen hak et, Hak böyle kazanılır birilerinin fetvasıyla değil. İhlaslı adamda ikide bir fetva vermez; Malum çok laf yalansız, çok mal haramsız olmaz...

yıllarca okudum 2 lisans mezunuyum üstelik bir de iyi bir üniversitede daha lisans okuyorum hep mücadele hep çalışma içindeyim hakkımla da yüksek puan aldım branşımdaki adayların önüne geçtim hak ettim kazandım ne var bunda 10 senedir kamudayım kıskançlığın gereği yok madem bir yarışın içindesin oturup çalışacak hedef belirleyeceksin kazanacaksın değil mi.

Memurken tercih yapıp atanan ve atandığı yere başlayan kimsenin hakkını yemez. Kurumundan memnun değildir ve kurumlararası geçiş için şartlar müsait değildir.

Atanıp da gitmeyen ile karıştırmayın. İşte hak yeme o durumda olur.

Zamanın Ötesinde dilmacvolkan idare1984

Eğer hizmetli kadrosunda çalışmayı istemiyorsan tercih yapmayacaksın, kaç yüzbin tane engelli var sadece hizmetli kadrosunda emekli oluncaya kdar çalışacak haberin var mı? Hem o dönemde açılan hizmetli kadrosunu boş yere dolduruyosun, ilerleyen dönemlerdede memur kadrosunu dolduruyosun.Madem hizmetli kadrosunu istemiyosun şimdi istifa et, kurumlar Dpb'ye engelli açığını bildiriyor.Tekrar tercih sürecini bekle, memur olarak atan ama yapmazsın deme..! Neden yapmazsın? 1 ay bile işsiz kalmaktan korkarsın ama önür tarafta ki engelli senelerce işsizlikten kırılmış şekilde bir ümit bekliyor.Sizler bu şekilde davranadak onların; geleceğini, hayallerini ve umutlarını çalıyosunuz.Yok öyle yağma bununda bir bedeli var, hem öbür taraftada hem bu taraftada bunun hesabı sorarlar adama...

bana< öbür taraftan bahsedecek kadar bilgili değilsin bu 1

2- ben atandığımda stratejik olarak 2 şeçeneğim vardı. ya hizmetli olarak atanacaktım ya da bekleyecektim. tercih yaptım, atandım. memnunum . Zaten kurumum üst yazıyla memur olarak çalıştırıyor beni.

3- sen ne kadar yapamazsın edemezsin desende devletin verdiği hak bu, buna öbür tarafla ilgili kesin ayet bekliyorum senden. Akıllısın ya sen istifa et haramdır diyorsun. ISPATLA.

4- İŞŞİZ kalmak diyorsun, benimle ilgili hiç birşey bilmeden yorum yapman zaten seviyeni belli ediyor.

5- senelerce bekleme, otur ders çalış benim gibi 85-90 puan al. bak nasıl iş sahibi oluyorsun. öyle az puan alıp bize ahkam kesemezsin burda

dilmacvolkan

1,2.... diye sıralmışsın, ok adım adım gidelim
1- İleri dönemlerde tercih yapmıycaksan hizmetli kadrosunu seçebilirsin ama ben şimdi para kazanıyım yarın farklı kadro için tekrar tercih yaparım der ve ilerleyen dönemlerde tercihde yaparsan o zaman başkasının hakını gasp etmiş olursun
2- Devlet bir hak veriyor diye bunu sonuna kadar kullanmak mı lazım? Kanunen Alkol kullanmakda serbest peki dinen serbest mı?
3 ve 4 - Sen olayı tamamen kişiseleştirmişsin, ben burda genelden bahsediyorum, pek ala ortapedik engelli çok rahat ders çalışabilirlen, ruhsal, görsel ve işitsel engelli biri aynı şekilde ders çalışamıyor.Çalışsa dahi verim alamıyor.Ben burda birtek kendi namıma konuşmuyorum bu durumdan bi haber olan engellilerin duygu ve düşüncelerini dile getiriyorum.

Kısadan hisse, sen sadece vicdanını rahatlamaya çalışarak kendini kandırmaktan başka birşey yapmıyosun.Hizmetli kadrosunda memur olarak çalışıyomuşsun, isterden müdür olarak çalış bu kimseyi bağlamaz ama senin halihazırda bir işin var, sen bu işi bilerek ve isteyerek kabul etmişsin, şimdi bu işi istemeyip farklı kadroya geçmek için tercih yapacaksın ve bir başkasının hakkını gasp etmiş olacaksın.Bu şekilde davranan biri ile sahte engelli eaporu alan biri arasında hiç
bir fark yok.

Suqer kardeşim senin psikolojik tedaviye ihtiyacın var.. akıl sağlığın yerinde değil.. kimse sana neyi seçeceğini soracak değil.. haddini aşma istersen.. insanların sabrının sınırlarını zorlamadan ikile..

Zamanın Ötesinde

Psikolojik rahatsızlığım var, inkar edecekde değilim.Beni aşağılayıp söylemlerimi itibarsızlaştırmak için bel altından vurmaya çalışıyosun, ikile lafına kızıp seninle tartışmaya vs girmiycem,Çünkü sen kendi menfaatin için kul hakkı dahi yemeyi göze almış birisin, ben değil Ebu Suud gelsede sen gerçeklerden kaçmak için onada bu şekilde hakaret ve küfür edeceksin

Var olan her şeyin var oluş aşamasında ilahi bir program vardır. allah kısının emegını gormustur daha ıyı kapılar acmıstır. emek verılmısse calısılıp ıyı puan alınmıssa kanunlarda uygunsa ınsanlar ıstedıgını yapabılır.

mkn06

O zaman bütün engeliler ölsün yaşam hakkı olmasın öyle mi? Senin söylediklerinden bu çıkıyor.

cok farklı bı anlayısın var benım soyledıklerımden bunu nasıl cıkardın ya . neyse herkes ıstedıgını anlayabılır sorun yok

Yapın yapın istediğinizi yapın, hakkınız nasıl olsa... kimseye yaşam hakkı tanımayın.Öbür kişi işsiz muhtaç umrunuzda olmasın, bi tekmede siz atın.Allah ıslah etsin ne diyim.

haksızsak allah ıslah eder zaten bızı . uzatmıyorum konuyu ıyı geceler

Arkadaşlar sakin olun.Burda birbirinizi yemeyin.Ben sadece bir konuya değinmek için yazıyorum.Kışın dersaneye giderek sınava hazırlandım ve sınıfımda piskolojik durumundan dolayı engelli raporu olan bir kız arkadaşım vardı.Kız odaklanmada baya bi sorunu yaşıyordu.Benim de romatizmal rahatsızlığından dolayı engelli raporum olduğu için sınav konsantrasyonu ezber vb .sorunlarım olmadı. Ztn 89.3 puan aldım.Arkadaşımda 65 puan aldı. Burada en büyük sıkıntı o kişiyle benim aynı sınava girip aynı şartlarda yarışıyor olmam.En büyük sıkıntı sistemde.

niye kavga ediyorsunuz eğer kişi hizmetliyken memurluğu seçtiyse o kadro boş kalacak ve sonraki dönemde birisi girecek arkadaş çalışıp istediği yere gelme hakkına sahip böyle bir hak varsa kullanır...ama kazanıpta gitmiyorsa bir sonraki sınava giremiyor diye biliyorum kimse kimsenin nasibini almaz rahat olun ve çalışın.

İsra suresi 13.ayet: biz onların kaderini, kendi çabalarına bağladık... kim daha çok hakettiyse o aranıyo yani kardeşim. Doğru olanda bu bence. Belki dediğin kul hakkı değil ama çok hassas düşünceli insanların yada ekpss sınavını yükselme sınavı gibi kullanan insanların yüzünden atanamayan bi kısım engelliden birisin. Herkes daha iyi olmak ister fıtratımızda bu var. Biz Mevlana olamadık. 1 teneke dolu altını gömemedik toprağa vesselâm.

88.64 puan 437 sıradayım ...
ortaöğretim mezunuyum...
memur olarak atanmak için inşallah bir şansımız olur...
acaba ne zaman 2. alımlar olacak...

Face kullanıyormusunuz üstad

ben kullanıyorum ben de aynı durumdayım kardeşim hizmetliyim memurluk için tercih ediyorum...

68 atanır mı sizce öğretmen lütfen ciddi cevap verin

Bende hizmetliyim puan 87.05 sira 635 şu anki tahmini sıram 250 lerde memurluk bekliyoruz sizde tahmini ilk 100 desiniz 200 tane memurluk acillirsa inşallah atanırız

Lisans iktisat mezunuyum 82,57 küsür puanım var sıralamam 1287 falan ilk tercihte 0,02 puanla zonguldak belediyesini kaçırdım kara kuvvetleri komutanlıgını askeriyede engelli çalışma sartları kötü olur diye yazmadım 81 le falan aldı sonra atanamayınca pişman oldum ama yapacak bişey yok kamudaki engelli kontenjanıda iyice azaldı 2017 den pek umudum yok birde engelli kadrosuna lisans mezunu kadrosu çok az oluyor anlam veremiyorum ama yapacak birşey yok herseyin hayırlısı 2017 de inş.toplamda bi 4000-5000 kişi alım olur lisanstanda 1000 kişi falan olursa (tabi mezunu olmayan kadrolardan olmasa muezzin hemşire avukat) olur diye düşünüyorum hayırlısıyla

alp_han

böyle kolay bir sınavdan 68 alıyorsan nasıl ögretmen adayısın anlamadım böyle basit bir sınavdan 68 alan adam ögretmen olsa kime ne faydası olur şubatta 1500 ögretmen alınacak zaten atama bekleyen engelli ögretmen sayısı 1300 civarı %100 atanırsın tüm ögretmenler atanacak ama branş işi nasıl oluyor bilemeyecem

Yusuf islam

Puanın iyiymiş bölümün ne kardeşim

Bu puanla nasıl atanamadın sen onu anlamadım

suqer inşaat teknikerliği gelmedi kaç yıldır gelmiyor ::))

Bende varım maalesef puanım 92.6 annem ve doktorun kararıyla çalışamıyom hatay hastane gelmişti ben sesten rahatsız oluyom ses duyuyorum uyku problemimde var az sesli bir memurluk varmı arkadaşlar

ridvan29

kardeşim öncelik allah şifa versin inşallah. Annen bi yana ama doktorunun çalışamazsın demesi kanunende geçerli bi hükümdür. Eğer raporunda çalışamaz ibaresi varsa, hevesini kırmak istemem ama atansanda işe başlaman gerçekleşmez. Yani ben böyle biliyorum yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar.

@Smilemisty

Söylediğin gibi rapora itiraz edip çalışamaz ibaresini kaldırması lazım

Üst Alt