dilmacvolkan
1,2.... diye sıralmışsın, ok adım adım gidelim
1- İleri dönemlerde tercih yapmıycaksan hizmetli kadrosunu seçebilirsin ama ben şimdi para kazanıyım yarın farklı kadro için tekrar tercih yaparım der ve ilerleyen dönemlerde tercihde yaparsan o zaman başkasının hakını gasp etmiş olursun
2- Devlet bir hak veriyor diye bunu sonuna kadar kullanmak mı lazım? Kanunen Alkol kullanmakda serbest peki dinen serbest mı?
3 ve 4 - Sen olayı tamamen kişiseleştirmişsin, ben burda genelden bahsediyorum, pek ala ortapedik engelli çok rahat ders çalışabilirlen, ruhsal, görsel ve işitsel engelli biri aynı şekilde ders çalışamıyor.Çalışsa dahi verim alamıyor.Ben burda birtek kendi namıma konuşmuyorum bu durumdan bi haber olan engellilerin duygu ve düşüncelerini dile getiriyorum.
Kısadan hisse, sen sadece vicdanını rahatlamaya çalışarak kendini kandırmaktan başka birşey yapmıyosun.Hizmetli kadrosunda memur olarak çalışıyomuşsun, isterden müdür olarak çalış bu kimseyi bağlamaz ama senin halihazırda bir işin var, sen bu işi bilerek ve isteyerek kabul etmişsin, şimdi bu işi istemeyip farklı kadroya geçmek için tercih yapacaksın ve bir başkasının hakkını gasp etmiş olacaksın.Bu şekilde davranan biri ile sahte engelli eaporu alan biri arasında hiç
bir fark yok.