Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Benim zamanımda ekpss kursu yoktu. Bir sene kpss kursuna gittim. Kpss kitapları+öss kitapları+internette konu anlatımlı videolar izledim.@Serhat79 @İdeal cok tesekkur ederim , son bir sorum var sizce normal kpss kursu ve kitaplari mi yoksa ekpss kursu ve ekpss kitaplarina mi calismak daha iyi olur , siz nasil calistiniz ve kac puan aldiniz onerilerinizi bekliyorum
@İdeal şu anda puanlar nasıl, yani daha yüksek mı kapatıyor atamalar? Ayrıca bu ekpss'de kaç soru oluyor toplamda? Yani sizin gibi 84 puan almak için kaç net yapmak gerekir? Yanlış sorular doğrulardan götürüyor mu? GİH sınıfındaki bir memurun kariyerindeki en üst yer neresi? Ortalama ne kadar maaş alıyorlar? Sorularınjzj cevaplayabilirim diye yukarıda yazmissiniz, istinaden aklıma gelen soruları sormak istedim nasipse 2018'de ben de katılacağım sinava.
Konuyla alakali değil ama size bi sorum olacaktı aof lisans kamu yönetimi okuyorum bnde sizde mi AÖF mezunusunuz eger oyle ise AÖF kendi kitaplari na mi calistiniz yoksa onlar anlaşılır değil deyip farklı bir kaynak tan mi calistiniz evetse hangi kaynak paylaşır msnz acaba bilgilerinzi teşekkür ederim cvb için şimdiden